Jutro drage moje!
Ovih dana mi je bila totalna ludnica pa nisam stigla do vas.
Ives
Imamo li kakvih piškalica?
Nivesa hoćeš li ponoviti test?
Limeta jesi li pišnula?~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ +
Jutro drage moje!
Ovih dana mi je bila totalna ludnica pa nisam stigla do vas.
Ives
Imamo li kakvih piškalica?
Nivesa hoćeš li ponoviti test?
Limeta jesi li pišnula?~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ +
Jutro!!!!
Mami pisnula jutros..test negativan![]()
Od M ni traga..
I to sam opet sanjala pozitivan test..uvijek kad namjeravam raditi test ujutro, tu noc sanjam da sam vec uradila i probudim se sretna i onda dozivim razocarenje... sto je ljudska psiha..![]()
Limeta sve smo to prošle do trena kad ga stvarno ugledašDržim fige da je još rano
Nivesa..fakat si ga nategla na 50dc...
Karafincilc također sretno javi se Mami da te stavi na listu da imaš društvanjce
Ljubim vas i prašim punom parom! Vrijeme je za novo odbrojavanje, pa već smo i spol saznali u ovom odbrojavanju![]()
Evo i ja malo da vas pozdravim i pozelim vam srecu... ~~~~~~~~~~
Nivesa![]()
Mami mogu i ja na listu danas mi je 27dc, već kupila test i čekam ponedjeljak jutro da ga napravim, nadam se da me osjećaj da sam trudna ne vara
Limeta baš mi je žaoa možda i jest prerano
Eto da se javim.
Danas sam odrzala obecanje samoj sebi i pisnula test. Naravno negativan.
I 20 min iza toga dobijem M. Tako da...nista od mene...
Mami sutra pisi KONACNO 2 dc
Curke držite se, baš sam se nadala da bi i moglo biti nešto..ah, ako nije ovaj put, mora neki drugi![]()
Ives, si još u bolnici ili su te poslali kući na mirovanje?
Lady, kako si ti?
Jutro, curice!
Nivesa, Limeta, neka vam je ovo zadnja M bar godinu dana.
Meni 2 dana do očekivane M, grčevi lagani, pišnula test i pojavila se druga crta unutar nekih deset min, nije odmah, ali tako je bilo i prošli mjesec, pa joj ne dajem previše pažnje. Dragom nisam ni rekla. Ne znam ni zašto uopće radim te testove prije M.
Tanita,da se crtica pretvori u skore mučnine i da buša krene rast!
Svima kanta trudničke prašine i od mene!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tanita jesi radila opet istu marku testa kao i zadnji put ili? Jer meni se znalo dogoditi s onima One step s ebay-a da me zeza ta druga crta u obliku sjene koja se pojavi nakon 10ak min..
Ali ja ti svejedno želim da se podeblja u pravu debelu pozitivnu![]()
Cure sretno u iducem ciklusui Tanita nadam se da je to to
Ja ne znam sto da mislim, 17. mi je DC a imala sam samo lagano stezanje jajnika, opce nisam imala iscjedak. A inace ga uvijek imam. Postoji li ikakva sansa da mi je promaklo? Mislim nikad prije nijesad se bojim da opce nisam ovulirala a pocela sam sa Duphastonima i sve. Uhhh
LadyB, radila sam istu marku, Baby check mini. Ali mi nikad nije bio lazno pozitivan, niti su ove sjene tanje od kontrolne. Vjerujem da se nesto dogadja, ali ne nadam se dok M ne kasni. Ako u utorak ne dodje, u srijedu piskim digitalca.
MonaLi, ja se prema iscjetku ne mogu ravnati jer do prije kiretaze, nisam ga ni imala. Ovaj ciklus sam imala malo pojacan, ali nisam pratila O, pa ne znam jel povezan ili ne.
Večeee!
Nivesa, Limetai ja ću sutra k vama,javio se spoting, ali hb ne rano kao i prije.
Tanita ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je to to.
Tanita, držim figeeeeee !
Kod mene lagano smeđarenje, tako da ce menga doć najvjerovatnije..
A ja se budala i dalje nadam![]()
Nama treba dati medalju za ove igre zivaca; sjena-nije sjena, spoting ili implantacija, pms ili sirenje maternice
Ja vise ni ne znam kako je otici na wc i ne promatrati sto se tocno dogada dole![]()
evo da se i ja javim, kupila test i čekam jutro nadajući se plusu... Vjerojatno neću baš dobro spavati noćas
nivesa baš sam mislila da će kod tebe test biti pozitivan![]()
![]()
Jutro, cure!
Opet na testu sjena, slabija od jučerašnje. Test stvarno ima neki problem, ne prporučujem ga. Sutra čekam M.
Ja jutros u 6 napravila test plus ko kućajoš ne mogu vjerovati, plačem od sreće ko kišna godina, samo da ovaj put bude sve u redu..
Karanfilcic cestitam od srca!!!! Nadam se da ce za tvojim plusicem uslijediti jos koji ~~~~~
Tanita drzim fige da je to to!!!!
Mami sta je sa tobom? Ja sam tek danas 2dc molim te da mi ispravis
Kako nam je Ives nisam vidjela da se javila???
divne vijesti karanfilcic! cestitam
Sent from my A0001 using Tapatalk
Karanfilcic super!!! Cestitam!!
Tanita pa da.
Al daj kupi neki drugi test.
Gravignost mini npr.
15.kn a super je
Karafincilc jeeeeej! !! Čestitke
Sad dan po dan pokušati se stresirati koliko god ide![]()
I nazvat ginaa pregled ako se ništa čudno ne bude događalo pokušaj zakazati ne prije 7.tjedna - vjeruje mi
Jaoooooo koje lijepe vijesti!!! Plusić !!
Ima da se dobro uhvati!!!
Tanita, kako ti je Nivesa rekla,ima testova koji su fakat upitni..i moja preporuka ti je gravignost mini ako ti ne dođe M, a držim fige da ne dođe![]()
Već sam se naručila na pregled u petak, malo je rano ali obzirom na moju anamnezu rekao mi je čim test pokaže trudnoću odmah doći jer ću morati uzimati heparin. Tako da sam se morala odmah naručiti, javljati ću se redovno s vjestima i nadam se da ću prilikom javljanja svaki put nekome čestitati na 'plusu'![]()
e i da ne zaboravim ja sam uzela onaj clearblue test super je a nije skup platila ga 32kune
Ja sam godinu i pol koristila one testove sa ebaya, nikad mi nisu pokazali lazno pozitivan rezultat. Ovaj babycheck ne razumijem. Kako moze biti plus ako nema bhcg? Bas me izivciraoNecu vise raditi testove, tek ako ne dodje M do vikenda.
Mamy, danas mi je 1 dc ....
Karanfilčić, čestitam !!!, neka bude sve u redu i školski
![]()
Karanfilcicu cestitam od srca!
Karanfilčić čestitam!
kristinice šta kaže tvoj gin za tako kratke cikluse?
Mami, on kaže da je to normalno kod nekog, bitno da mi je ovulacija 8 ili 9 dc tako da ostane onih 14 dana do iduće menge. Papa u redu, hormoni, brisevi, folikumetrije, sgram..sve u redu. Trebala bi tu prohodnost jajovoda još napraviti al me frka![]()
Bok curke, može li mi netko objasniti... uglavnom ovaj mjesec mjerim bazalnu, i onak, bio je neki skok oko 16.dc ali sa 36.4. na 36.6. i tako je bilo 2 dana, što je bilo ok, kao ovulacija je bila, jel?
I onda mi je temp pala opet na 36.4 i danas (20.dc) 36.28, nije mi jasno, to znači da nije bilo ovulacije? Temp. ne bi trebala padati? I još uz sve to mi moja aplikacija na to sve kaže "a spike in basal body temp confirms that ovulation occured recently"?? Kao to je dokaz da sam imala ovulaciju? Ja tu ništa ne kužim
Da napomenem još...ovaj mjesec nisam vidla iscjedak one dane isto, ali su jajnici bolili...
MonaLi,preko koje aplikacije pratiš bazalnu? FF (https://www.fertilityfriend.com) ti je super i sam ti označi O nakon uzastopnih tri dana više temp (ne znam jesam li dobro napisala).
Ja dobila očekivano jučer M, ovaj mj ne pokrivamo jer nismo zajedno u vrijeme O, i tako....
Imala sam aplikaciju Ovia, sad sam skinula ovu što si ti rekla i napravila graf (od 7.dc) i graf mi je pokazao i vodoravnu i okomitu crtu, što kao znači ovulaciju? Ali nije mi jasno kako mi je sad već tako niska temp, ispod crte je već dva dana, da sam trudna pretpostavljam da ne bi padala?
Svi grafovi od drugih su jasni, temp je povišena do kraja...
Što su dovoljna samo 3 dana povišene temp da bi se dokazala ovulacija?
Ne znam kako da ti što kraćim crtama objasnim...
Većinom nakon tri zastopno više (ili višlje) temp FF pokaže ovlaciju. Nakon O s temp većinom iznad te crte, ali nije uvijek (meni zna temp padati i dizati se). Ukoliko temp ostane visoka i nakon luteinske faze (koja traje cca 8-14 dana, ovisno od žene i specifična je po rastu progesterona), moguće da si trudna. Ukoliko temp zadnjih dan dva prije M padne, vjerovatno nisi T, odnosno, nastupit će M.
Stavljam ti fotku svog grafa iz prve trudnoće, pa ti možda pomogne.
![]()
Tvoj graf je lijep, pogotovo jer je bio dobitan :D Moj je baš čudan, i ove crvene linije su mi isprekidane?? To mi je prvi graf, sad bar znam kako se to radi, hvala ti :D
Meni isto danas 36.58 a jučer 36,28, baš skače a 22.dc brojim, ne mogu se ravnati po tome da li je pala ili nije, da li ima nade, ili nema. Ahhh... pogotovo sam zbunjena jer pijem Duphaston, misla sam da će to bar držati temp malo višom...
Još jednom hvala![]()
Tanita di si ?? Jesi pisala novi test?
Sad citam KrisZg pise da je i njoj babycheck bio lose iskustvo.
Nadam se da nisi dobila m i da neces iducih god dana bar![]()
Tanita
Karanfilčić kako si? Jesi krenula u proceduru za heparin? Držim fige da sve ide glatko
Ostale moje drage curke držite se i navijam za vas tu sa strane..evo ja pomalo guram 15+2t i nešto se malo počelo i nazirati..Eh mučnine i dalje ali u naletima,a povraćam svaki 2./3.dan pa sam "kao bolje"..
Ives nam se javila na trudnoćkom podforumu i došlo je do nekih komplikacija s curenjem plodne vode nakon zahvata pa je upućena na jaaako strogo mirovanje u nadi da će se sve okrenuti na bolje...Neka nam je u mislila![]()
Posljednje uređivanje od LadyB : 05.11.2015. at 22:19
Ives draga...procitala sam i ne vjerujem... Nadam se da ce ipak zavrsit sretno.