Zola ponavljat ću nalaze cca 2 tjedna nakon terapije..iako je mišljenje moje gin da bi trebala ponavljati nakon 3 mjeseca!
Ives i Lady, baš vas je lijepo čitati, uživajte curke!
Tanita,
Ostalim curkama sretno u kojim god fazama bile
Zola ponavljat ću nalaze cca 2 tjedna nakon terapije..iako je mišljenje moje gin da bi trebala ponavljati nakon 3 mjeseca!
Ives i Lady, baš vas je lijepo čitati, uživajte curke!
Tanita,
Ostalim curkama sretno u kojim god fazama bile
I tako smo mi nakon teske muke jucer ipak zavrsili na infuziji.. Ives nadala sam se da ce mi pomoci ali sam se namucilai voznjom i lezanjem 4h u svim mogucim polozajima kako me zeludac bolio od grceva.. Dosla sam kuci slomljena i spavala sam do sada, osjecam se ko da nemam ni malo energije..Danas cu jesti rizu i piti vodu u nadi da se nece ponoviti jucerasnji dan![]()
Jao lady, baš mi je žao što se to i tebi dogodilo. Znam koji su to bolovi. Lezi sad i odmaraj mene su 6 sati trgali bolovi..ali nakon infuzije sam bila ko nova. Nadam se da je i tebi sada bolje, i da ti se to više neće ponoviti. Pij čaj od kamilice da ti ublaži i smiri želudac. A od jela jedi sve, samo nemoj kasno navećer. Meni je nakon toga pekla dosta žgaravica, ali onda si lijepo popij malo mlijeka i bude ju ugasilo. Ajde draga, drži se.
Cure kako tako lako vi dođete do te infuzije?
Meni je isto bilo užasno lose na početku trudnoće 3 dana sam trpila a kad sam počela i vodu povraćat i kad su mi se ruke počele trest otišla sam na hitnu.
Tamo me lijepo sprašili doma da ako mislim dobit infuziju da se pomirim sa 10 dana minimalno ležanja u bolnici na ginekologiji (?!)
Naravno da sam otišla doma jer si mislim jos da me tamo svaki dan čačkaju pa cu jos i u depru past Itd.. Kupila u ljekarni elektrolite i par dana samo to i juhica i pomalo došla na sebe..i dalje je bilo slabo ali tako jako vise ne.
Kupite si te elektrolite mene su spasili da tijelo ne gubi vodu i sol i to sve ..
Ja ne znam na kakve si ti to monstrume nabasalama tko bi te lud držao na ginekologiji...koje grozno zastrašivanje..
Mene su primili istog trena, izvadili mi krv, priključili na infuziju u roku od 10 min..i rekli da se vratim ako se ponovi...
Bili su jako pažljivi i dragi, stalno me provjeravali i pustili muža da bude sve te sate sa mnom...čak mi ugasili svjetlo da odspavam ako uspijem...
Ja se nadam da ovo nije iznimka i da su uglavnom ovakvi...
O da.. Ovi tvoji neka ekstra dobri, ja sam mislila da ce isto tako bit .. Vjerojatno im se nije dalo, ne vidim drugo objašnjenje.
Jao Dominik, baš mi je žao kako su bili bezobrazni prema tebi, treba je tvoj
muž zagalamit tamo, možda bi se sredili.. Ja ću svog vodit svugdje, kao bodygardAko ikad zatrudnim..
Lady, drži se, jel ti ista bolje?
Novim curama velika dobrodošlica !
~~~~~~~~~~~~~~~
lista za : 25.09.2015.
~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
wannahavenoah~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~42.dc
mamiza~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 40.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27. dc
odbrojavalice:![]()
anka91 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14. dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14. dc
monali ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10. dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9 dc
zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
zola ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8 dc
kristinica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.
Mami negdje si mi smanjila danmeni je danas 11.dc, nece mi ni jedan promaknuti, hehe
Meni je spotting opet tu valjda, opet skoro neprimjetna zilica, znaci nista ni od ovog ciklusa. Mami jesi ti vadila prog, znam da on isto uzrokuje spotting, meni je 28 7dana nakon O,dr kaze da je to ok a meni se cini nekako malo :/
pozdrav curke, došla sam vas malo obići da vidim ima kaj novog
danas je malo bolje, iako želudac i dalje boli, ali preživjet ću...jedva čekam da mi se neka od vas pridružida imam društvo za žugat o mučninama
Idem vaditi progesteron u petak, tada ću dići i ostale hormone.
Monali sutra ispravim.
~~~~~~~~~~~~~~~
lista za : 26.09.2015.
~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
wannahavenoah~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~43.dc
mamiza~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 41.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28. dc
anka91 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
odbrojavalice:![]()
limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15. dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15. dc
monali ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12. dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~10 dc
zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
zola ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9 dc
kristinica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1.dc
Jutrooo!
Xavii
Anka dobro došla u gornji dom!
Xavii, žao mi jenovi ciklus-nova nada ..
Jučer sam bila na folikumetriji, na desnom tajniku 1 folikul 17.8 x 15.4
Ovaj vikend trebamo biti vrijedni, u ponedjeljak opet kod ginića.
Hellosinoc zgaravica, jutros povratim. .. kako vama ovo zvuci? Danas 24dc.. daj Boze da i ovaj mjesec ne bude da umisljam..
Kakav je to prah? I do ga nadem?
Limeta, kako se danas osjećaš?
Nim prah ima u bio&bio trgovinama, ali ne znam puno o njemu..
Jutro!
Zola, vjerujem da su moji simptomi samo rezultat prejedanja![]()
Meni je bio RADNI vikend i još uvijek je, imam simptome ovulacije pa držte fige![]()
Cure meni je riknuo laptop,pa ajde nek netko stavi listu danas.
Hello ekipa.. kako smo, jel netko pišnuo???
Mami, budem ja![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za :28.09.2015.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:
wannahavenoah~~~~~~~~~~~~~~~~ 45.dc
mamiza ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 43.dc
anka91 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
limeta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
Odbrojavalice:![]()
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~17. dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~17. dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14. dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
zenii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
zola ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
kristinica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~3.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
Šaljem vam svima, puno pozitivnih vibrica,~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i želim vam da se uskoro roze stupići ( ll )na listi! Sretno svim trudilicama !!!
Posljednje uređivanje od Ives000 : 28.09.2015. at 12:32
Ives draga hvala ti, nadam se da će lap. danas biti gotov.
Mene boli kao da ću dobiti, ustvari nije bol nego neki čudan pritisak.
Mami pratim te u stopu!
Mozda ti je to O? Ili. ???
Mami, možda je ugnježđenje jajšca . Ja bila jutros kod ginića. Folikul je prsnuo i ovulacija je bila. Kaze da možemo biti vrijedni još 4-5dana.. Eto da i ostale cure znaju kad prođe ovulacija još se treba truditi dosta dana![]()
Da?? Ajme... ja sam misla eventualno iducih 48h, sta i duze? Meni je danas 14.dan i mislim da mi je zadnji dan ovulacije, sutra bi trebala poceti duphaston piti, ne znam sada je li mi to pametno na 15.dan uzeti?
Ima netko ideju?Mislim ako opce imam ovulaciju...simptomi su tu..
![]()
Mami ili O ili mozda implantacijadrzimo fige
Kristinica super da si obavila to jer sad znas da ima O i samo je pitanje ciklusa
MonaLi jel tebi to gin dao duphaston bez da je utvrdeno prethodno da li imas O ili ne? Sorry nisam uspjela skuziti..jer nije to bas tek tako pogoditi kada ga uzimati ako nisi na cisto kad je bila O...
Ives? Kak je? Meni jos muuuuuka...dan/noc/dan/noc..al od infuzije nisam povracala..ruku na srce nis osim kruha itosta nisam ni jela..Sutra sam ravno 10t, kad ce mi bit lakse?
Dobro jutro! Kristinica nadam se da je tvoj ginic u pravu! Moj mm je bio na putu i vratio se na dan ocekivane ovulacije i onda smo vjezbali narednih dana...radila sam lh trakice ali ni jedan dan mi nije testna bila tamna kao kontrolna a po sluzi sam osjetila ovulaciju.. pokusacu strpiti se do cetvrtka ujutro i onda radim test![]()
Da, dala mi je duphaston na zadnjem pregledu, bila sam kod nje 14.DC i ona je rekla da vidi da sam u drugom djelu ciklusa (ali ne zna da li ovuliram, samo je rekla da je ovulacija ako je bila prošla) i dala mi je da od 15. do 25.Dc pijem duphaston. Ja sada još mislim da ovuliram a već je 15.dan, opće ne znam kaj da radim![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za :29.09.2015.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:
wannahavenoah~~~~~~~~~~~~~~~~ 46.dc
mamiza ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 44.dc
anka91 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
Odbrojavalice: [B]![]()
[B]
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~18. dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15. dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15. dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13. dc
zenii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
zola ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12. dc
kristinica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~4.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
Jutro ekipica ! Evo kavice .
Mami, sad sam tek skužila po tvom potpisu da je između tvojih curica razlika 5god. Jel ti treba veći znak od ovog.. ovo je tvoja godina
MonaLi, ako nisi sigurna prićekaj par dana, nećeš ništa izgubiti, a možeš samo dobiti
Limeta, možda najbolje da pišneš testić tamo 12-ti dpo ili 15dpo.. tada će ti najtočnije pokazati. Držimda bude to TO!
Lady, tako je i meni bilo. Nakon infuzije mi je bilo samo muka ali više nisam povraćala.. meni se mučnina smirila taman kad sam ušla u 10-ti tjedan. Nadam se da će se i tebi smiriti.
Nemoj jesti samo kruh i tost, jedi i kuhano povrće i uvodi si polako i ostalu hranu, jer možda ti je muka jer ti fali ostala hrana. Vjerojatno ti je pao i natrij od povraćanja.. lijepo si skuhaj finu juhicu i umirit će želudac. Ja sam ti evo 15 tj + 4d i mogu reći da sam tek sad počela uživati u trudnoći..ako se izuzmu bolovi u kičmi.Do sad sam dobila + 2kg... vidjet ćemo što će mi doktor reći za dva tj. xD
Mami pa vratila si me na 15 dc! Kaj sam u kazni ??![]()
Bitno je znati kad imaš ovulaciju da si znaš ravnati tablete.. ali ako nisi sigurna a simptome imaš neće se ništa loše dogoditi ako i odgodiš duphastone na par dana.. ja sam ih znala piti uvijek oko 20-tog DC.. šta je sigurno sigirno jei mengu bi dobila do 30dc
Posljednje uređivanje od Ives000 : 29.09.2015. at 17:45
Oprostiiiii draga!!
Laptop me zeza, miš mi uopće ne reagira osim u jednom ćošku. Svi podaci sa harda su izgubljeni. Sad mi je mm javio da frend ima nekog tipa koji bi ih mogao spasiti.
Vraćam ti sutra tvoj dc!
Jučer kako mi je ono bila tupa bol, sinoć kad sam stavljala vaginaletu, jer naravno imam gljivice, nakon toga na prstu mi je ostao roskasti iscjedak. Danas ništa, samo se cijedi canesten bijele boje.
Sad kad pročitam ovo kaj ssm nablelbetala nemam pojma zašto sam uopće to napisala, što je pjesnik htio reći.
Mami mozda fakat implantacijsko..ili si se "ozljedila" s vaginaletama ili pri umetanju..18dc, jos koji dan se strpi![]()
Hahahaah mami, baš si me nasmijala.. ja sam skužila baš sve što si htjela reći![]()
Slažem se s lady.. i tebi ću reći ono što je i meni i Lady pomoglo.. "Think Pink!!!" °••○●☆°•○●☆°•○●☆°• ○○☆°
Ives- koliko si ti tableta trebala piti kada ti je vec 30.dc dosla? Ja ih moram 11 popiti. I one sluze da zadrze eventualnu trudnocu jel? Onda bi se trebale uzeti odmah nakon ovulacije? Ili? Mrzim svoju ginekologicu, nista mi nije objasnila na nacin da ja shvatim hmh
Limeta, držim fige !
Monali, drugi put ginekologinju izresetaj pitanjima.
Ives, lady, pusa velika !