Evo me s pregleda, kaže doktor trudnoća je tu, još nemamo otkucaje ali to je normalno jer je danas tek 5+1tt bitno da je potvrđena trudnoća, jer ujutro idem s uputnicom u bolnicu po fraksiparin. Ponovno pregled za tjedan dana i onda ću dobiti uputnicu za vaditi krv
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za :11.11.2015.[B]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:
karanfilčić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38. dc II
zenii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
zola~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26. dc
Odbrojavalice:![]()
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
tajči66 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~18. dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
xavi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12. dc
limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~10. dc
kristinica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5. d
Svim curama velika pusa i puno sreće da što prije zatrudne
A našim trudnicama poseban pozdrav
Ives, javi nam se malo ako možeš ...
Kod nas ništa novo, trenutno su aktivni dani, ali nekako nisam napeta kao što znam biti![]()
Curke,ako vidite da MAMI nije stigla objaviti listu,slobodno ju objavi bilo koja od vas. Nije pravilo da mora samo jedna uređivati...može ju urediti i koja god prva dođe,s moba.![]()
Ja strpljivo čekam utorak kad idem na idući pregled, osjećam se super čudno mi to jer uopće nemam mučnine kao što sam imala u prethodnim trudnoćama, možda je još i rano iako se ne bunim jer su ostali simptomi trudnoće tu tako da bi bilo super da me mučnine zaobiđu. Dobila sam fragmin 2500 već sam si uspjela dati dvije injekcije. Uglavnom dan po dan i nadam se najboljem
zna li itko kako je ives?
Hej cure! Kako ste?
Karanfilčić čestitam na trudnoći!
Mami meni je danas 3dc. Vraćam se na začelje liste![]()
Karafincilc sretno sutra na pregledu i nama je uvz sutra...i uvijek ista nervoza pred pregled..fakat mi niš nije lakše s vremenom..
Plus još uvijek povraćam iako sutra punimo 17tj
Cure koje ste u poslu ovaj mjesec neka vam je sretno![]()
Jedva čekam novo odbrojavanje da nekome drugome donese sreću..Karanfilčić čekamo s tobom srceko![]()
Nažalost Ives se nije javila ali u mislima nam je svima i ja se nadam da je sve na kraju dobro..ona je veliki pozitivac..
Samo da vas pozdravim cure, nama će sada postati radno, danas mi je 10.dc ali me nije ginekologica htjela naručiti jer nema termina, i rekla je da dođem i čekam dok ne bude slobodna (prošli put sam čekala 4 sata) tako da mislim da ništa od folikulometrije, uopće ne znam kako da se na vrijeme naručim kad nemam redovite cikluse.
I tak... ovaj mjesec ništa od ikakvih tableta i ničega. Pa šta bude...
Sretno svima![]()
Curke,ajd pliz nek neko objavi listu...pet dana je nije bilo
Sigurno ima neka od vas te dve minute vremena,ha?
Zuzy ja nemrem do laptopa. :/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za :16.11.2015. [B]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:
karanfilčić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 43. dc II
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
Odbrojavalice:
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
tajči66 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~13. dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
xavi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~17. dc
limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15. dc
kristinica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10. d
zola~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
zenii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1. dc
Oprostite na B&W izdanju, al na poslu sam, pa sam na brzaka iskopirala.. ispričavam se na eventualnim pogreškama![]()
Pozdrav cure! Imalo smo malo zatisje par dana, a vidim da je sad malo bolja situacija.. nadam se pozitivnim vijestima od trudilica...
Ja sam pala u neku depru..cak mislim da me ovulacija ovaj mjesec zaobisla..ni jednog jedinog znaka od nje.. ne znam, divim se curama koje su prosle kroz sve i svast i opet su pozitivne!
Limeta šaljem malo podrške
Probaj piti čaj od vrkute ali bas ju treba kupiti u biljnoj ljekarni, ne onako komercijaliziranu. Ja sam pila 0,75 svaki dan i mislim da mi je stvarno pomogla.. Uz to sam pila i femisan kapi . Nekako mislim da mi je to bila dobitna kombinacija..
Nema predaje Limeta!!!!
Nivesa tvoj plusic najviše priželjkujem i nadam se da ce ubrzo doci!
Dominikslatki ❤
Nadam se i ja.
Drzim se one ne ocekuj nista, a nadaj se svemu!
Valjda ce doci i mojih 9 mj strepnje i straha i na kraju srece! Pa da onda mogu odahnuti na kratko i dalje strahovati zbog svih onih roditeljskih muka i straha.
Veselim se unaprijed
I svima dode trenutak slabosti, depresije i gubitak volje za dalje.
Ali nakon svega, svih tuga i boli ja ne odustajem. Nemojte ni vi.
Puno cura je proslo svega i svacega i docekale su svoju srecu.
Isplati se na kraju sve!
Samo treba biti strpljiv(znam da je gotovo nemoguce) i uporan.
Mislim na svoje andele i cekam da mi posalju moju dugicu. ❤
Tnx cure. Nadam se da vam svima uskoro sljedi jedan veliku + a iza toga savrsena trudnoca !!
Nivesa ❤
Dominikslatki ❤
Idemo dalje.. narucila sam se kod ginekologa u cetvrtak, mozda se bacim u neke pretrage..cijelo vrijeme to izbjegavam u strahu, ali mislim da vise nema smisla to izbjegavati..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za :17.11.2015
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:
karanfilčić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 44. dc II
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
Odbrojavalice:
tajči66 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14. dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
xavi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[COLOR="#FFA07A"]18. dc[/COLOR]
limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16. dc
kristinica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12. dc
zola~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
zenii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2. dc
hm.., svaki sam dan bolja.
Nivesa, kod tebe sam nešto zbrčkala pa sutra ispravim..uglavnom drži se i želim ti uskoro jedan veliki plus..
Romeo, dobrodošla u gornji dom
Zenii lista je zakonmalo promjene dobro dode
Ja s pregleda, bolje rečeno nas dvoje upravo s pregleda.. Srčeko nam kucka, kad sam vidjela obuzela me tolika sreća kakvu nijedna riječ ne može opisati![]()
LadyB kako je prošao tvoj uzv?
Limeta samo hrabro naprijed![]()
Nivesa![]()
![]()
i da ne zaboravim najvažnije lista nam je baš super![]()
Zenii - men i je 11.dc danas :D
Karanfilčić - super super![]()
Drage moje, malo smo živnule
Meni danas nekakav iscjedak, bijelo-prozirni. Jučer me probadalo u jajnicima. Ovulacija je bila prije 10 dana. Najvjerovatnije nije ništa nego sam se malo nahladila..
Ima li piškilica ?
Zenii, lista je super! Možda doneseš nekome sreću
Karanfilčić, čestitam još jednom! Kako to mora biti krasan osjećaj ..
Cestitam karanfilcic.
Kristinica osjecaj da se stvarno ne moze opisat. Ali uskoro ces osjetit i sama.
Karanfilčić prekrasno...čestitam na srčeku
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za :18.11.2015
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:
karanfilčić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 45. dc II
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
Odbrojavalice:
tajči66 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25. dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
xavi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~19. dc
limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~17. dc
kristinica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12. dc
zola~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
zenii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3. dc
LadyB super za UZV, koji si sad tt?
Pozdrav curke. Cestitam svim novopecenim trudnicama i zelim vam skolsku trudnocu bez mucninaMi smo nazalost jcr saznali da se borimo sa OLIGOASTHENOZOOSPERMIOM :'( Napisat cu vam vrijednosti pa ako se koja od vas nazalost susrela s tim da mi kazete dal je jako strasno.
Volumen (ml) ref.>1,5 - 2,80
Ukupan br ref.>39 - 25,20
Koncentracija ref.>15 - 9
Ukupno pokretnih ref.>40 - 44,44
Progresivno pokretnih ref.>32 - 27,78
Pokretni 16,67
Nepokretni 55,56
Vitalnost ref.>58 - 75,00
Urednih morfoloskih oblika ref.>4 - 18,52
Svaki savjet je dobrodosao, ovo nam je sad 12 ciklus u kojem pokusavamo ������ Moji nalazi hormona su uredni.
Posljednje uređivanje od Tajci66 : 18.11.2015. at 11:07
Nivesa, nadam se da ću i ja saznati kakav je to osjećaj
Stalno mislim na Ives, Lady ako se čuješ s njom, pozdravi ju puuuuno![]()
Tajchi nažalost se ne razumijem u ovaj dio, ali sigurna sam da će se naći netko tko će ti malo pomoći oko nalaza, susretali smo mnoge ovdje na forumu koji su radili te pretrage...
Sa Ives se nisam dopisivala jer ju nisam htjela gnjaviti preko PP s obzirom da je rekla da će se javiti kada bude mogla uopće znati na čemu je...ja se i dalje nadam da je dobro...i cure na podforumu isto pitaju za nju...ne znamo ni da li čita forum ovih dana, ali mislimo na nju...
Ja vam šaljem puno pozitivnih vibrica i nadam se da nam Karanfilčić uskoro otvara novo odbrojavanje za novi svježi start![]()
Tajci koliko se ja kuzim, povrsno, smanjen br i smanjena pokretljivost spermija.
E sad ima cura koje se bolje kuze a sigurno i poneka tema o tome
Hvala vam cure. Znam da je smanjena pokretljivost i broj, al sam mislila ako ima koja medu vama (nazalost) da je imala takav slucaj, a da je uspjela prirodno ostat trudna. I dal su te nase vrijednosti jako lose
Tajči66 žao mi je zbog dijagnoze. Radi se o smanjenom broju i pokretljivosti spermija. Vrijednosti su ispod minimalno propisanih te je prirodna trudnoća teško ostvariva (iako nije nemoguća). TM bi trebao napraviti bakteriol. obradu te ponoviti nalaz nakon 3 mjeseca da se dijagnoza potvrdi.
Vjerojatno ste u šoku, i sami smo to prošli jer MM ima gotovo identičan nalaz. Dajte si malo vremena da to probavite, a onda se javite mpo doktoru obzirom da već godinu dana pokušavate.
Gotovo identičan nalaz ima i MM.
Nalaz bi svakako trebalo ponoviti nakon 3 mjeseca da se dijagnoza potvrdi jer