Pokazuje rezultate 1 do 50 od 708

Tema: Odbrojavanje 9/2015 by LadyB

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

MonaLi, da li znaš od kojega DC ti je ovulacija? Da si znaš tempirat kada da piješ duphastone. Zbilja ne mogu shvatit te giniće koji ne objasne utjecaj duphastona. Na žalost spriječavaju ovulaciju i pomažu kad dodje do začeća pri očuvanju trudnoće. Moj savjet ti je da si tempiraš duphastone nakon ovulacije pošto si želiš bebicu. Ista stvar i s vaginaletama.Stavljaj si ih istovremeno s duphastonima. I sretno

Romeo, da mi nije uspjela stimulcija clomifenom, kod mog dr., isto bi išla kod dr. Lučingera. Kad smo bili mm i ja kod njega na konzultacijama primio me za ruke i rekao.. vi ste buduča majka i nemojte se brinut. Jel mi vjerujete? Do kraja godine vi ste trudni! I kako da ne volim tog čovjeka..samo sam otišla na konzultacije i stvarno je bilo tako kako mi je rekao ^^ Drago mi je zbog tebe, i nimalo se nebrinem jer znam ako odeš tamo da ćeš vrlo brzo uspjeti

Lady, mila moja! Drž se. I kao što ti Nivesa kaže.. odi kod svog dr. neka ti da infuziju, pomoći će i tebi i bebici

Kristinice juuuuuuuj ajde pišni ga °•○●☆°••○●☆°•○●▪°• ○●☆ evo ti malo prašinice ^^
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 17.09.2015. at 10:02

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •