MonaLi, da li znaš od kojega DC ti je ovulacija? Da si znaš tempirat kada da piješ duphastone. Zbilja ne mogu shvatit te giniće koji ne objasne utjecaj duphastona. Na žalost spriječavaju ovulaciju i pomažu kad dodje do začeća pri očuvanju trudnoće. Moj savjet ti je da si tempiraš duphastone nakon ovulacije pošto si želiš bebicu. Ista stvar i s vaginaletama.Stavljaj si ih istovremeno s duphastonima. I sretno![]()
Romeo, da mi nije uspjela stimulcija clomifenom, kod mog dr., isto bi išla kod dr. Lučingera. Kad smo bili mm i ja kod njega na konzultacijama primio me za ruke i rekao.. vi ste buduča majka i nemojte se brinut. Jel mi vjerujete? Do kraja godine vi ste trudni! I kako da ne volim tog čovjeka..samo sam otišla na konzultacije i stvarno je bilo tako kako mi je rekao ^^ Drago mi je zbog tebe, i nimalo se nebrinem jer znam ako odeš tamo da ćeš vrlo brzo uspjeti![]()
Lady, mila moja! Drž se. I kao što ti Nivesa kaže.. odi kod svog dr. neka ti da infuziju, pomoći će i tebi i bebici
Kristinice juuuuuuuj ajde pišni ga °•○●☆°••○●☆°•○●▪°• ○●☆ evo ti malo prašinice ^^