Pokazuje rezultate 1 do 50 od 708

Tema: Odbrojavanje 9/2015 by LadyB

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Mizarola prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure,
    Nova sam tu i ne znam nalazim li se na pravom mjestu, ali htjela bih s Vama podijeliti svoju priču. Uglavnom, prestala sam piti pilule u 6.mj., od tada sam imala 3. menstracije 28-28-30 dana. Zadnja menstruacija je bila 20.8. Bila sam kod ginekologa na redovitom godišnjem pregledu 9.9., na UZV je bilo vidljivo žuto tijelo, znači ciklus je bio ovulacijski. Koliko sam upoznata, menstruacija nastupa 14 dana od ovulacije, po aplikaciji i po sluzi moja je bila 4.9., no nje još nema. Iskreno, nije da planiram trudnoću, imam 25 godina i nisam u braku, al sam u sretnoj vezi i ne bi bio smak svijeta da se bebica dogodila. Radila sam maloprije test (s ebaya) i negativan je. Zanima me Vaše mišljenje o svemu. Naznaka menstruacije nemam, jedino imam bijeli iscjedak, a ne sjećam se da sam ga imala ikad prije. Je li bilo prerano za test i koliko su pouzdani ovi s ebaya? Mislite li da sam trudna? Ispričavam se na zbrčkanom postu i unaprijed zahvaljujem.
    Draga nemas kaj nego napraviti opet test..mozda neki gravignost ipak..
    Sada bi vec mogao biti pozitivan ako je u pitanju trudnoca..
    Uvz koji si radila je ipak bio ranije nego bi se ista dalo vidjeti. Ali ne skodi nazvati opet ginekologa.
    Ako si izbezumljena od cekanja i upitnika nad glavom najbolje izvaditi betu...
    Posljednje uređivanje od LadyB : 21.09.2015. at 15:30

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •