Citiraj Ives000 prvotno napisa Vidi poruku
Joj ja sam imala ureaplasmu 10/4 , taman dva ciklusa prije nego li sam ostala trudna, i odmah sam je uspjela riješiti, hvala Bogu. Samo zato jer smo pili i ja i suprug antibiotike i štitili se za to vrijeme. Pa smo spriječili ping - pong efekt. Nadam se da ćeš se brzo riješiti te beštije... zbog čega si radila briseve..redovna kontrola ili ideš na neke pretrage???
Redovna kontrola. Bila sam primijetila pojačani iscjedak pa sam posumnjala da nešto nije ok. Papa test je pokazao jaku upalu, a ginekologica mi je onda preporučila briseve i eto, oboje smo na antibioticima sada i bez odnosa (rekla je gin. da odnosi s kondomom ili još bolje bez). Kada si radila kontrolu nakon terapije? Meni je rekla da dođem 10 dana nakon zadnjeg antibiotika. Da li je i tvoj suprug išao na bris nakon terapije?

Citiraj Zenii prvotno napisa Vidi poruku
Zola, ne znam kako mi je promakao tvoj post....znači kod mene ista stvar - ureaplasma 10 na 3, počinjemo sutra s terapijom i nadam se da ćemo se brzo riješiti beštije...
Ugl.tak sam očajna, jedva se odlučim na novi ivf pokušaj, povadim sve nalaze i sad opet čekanje..grrrr
da se što prije riješiš beštije i kreneš u nove pobijede! Pitat ću te isto što i Ives, koliko nakon terapije ideš na novu kontrolu? Naišla sam na netu na puno postova da kontrola ne treba biti brzo nakon gotove terapije jer može dati lažni nalaz, pa nisam sigurna kako bi bilo najbolje vidjeti kakvo je točno stanje nakon terapije..