Stranica 13 od 15 PrviPrvi ... 31112131415 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 601 do 650 od 708

Tema: Odbrojavanje 9/2015 by LadyB

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    Nemoj Baby check . Uzmi neki drugi test.
    Nadam se da je to to al s tim testom nekaj ne stima

Kaj si immala s njim situaciju?

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Jutro, cure!

Opet na testu sjena, slabija od jučerašnje. Test stvarno ima neki problem, ne prporučujem ga. Sutra čekam M.

karanfilčić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Ja jutros u 6 napravila test plus ko kuća još ne mogu vjerovati, plačem od sreće ko kišna godina, samo da ovaj put bude sve u redu..

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Citiraj karanfilčić prvotno napisa Vidi poruku
    Ja jutros u 6 napravila test plus ko kuća još ne mogu vjerovati, plačem od sreće ko kišna godina, samo da ovaj put bude sve u redu..
    Čestitaaaaaam Uživaj u trudnoći

Tanita - nadam se da je test bio ispravan

Limeta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Karanfilcic cestitam od srca!!!! Nadam se da ce za tvojim plusicem uslijediti jos koji ~~~~~
    Tanita drzim fige da je to to!!!!
    Mami sta je sa tobom? Ja sam tek danas 2dc molim te da mi ispravis
    Kako nam je Ives nisam vidjela da se javila???

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Karanfilcic, cestitam!!!

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

divne vijesti karanfilcic! cestitam

Sent from my A0001 using Tapatalk

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

karanfilčić,čestitam!
    Ajmo plusići

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Karanfilcic super!!! Cestitam!!
    Tanita pa da.
    Al daj kupi neki drugi test.
    Gravignost mini npr.
    15.kn a super je

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Karafincilc jeeeeej! !! Čestitke
    Sad dan po dan pokušati se stresirati koliko god ide
    I nazvat gina a pregled ako se ništa čudno ne bude događalo pokušaj zakazati ne prije 7.tjedna - vjeruje mi
    Jaoooooo koje lijepe vijesti!!! Plusić !!
    Ima da se dobro uhvati!!!

Tanita, kako ti je Nivesa rekla,ima testova koji su fakat upitni..i moja preporuka ti je gravignost mini ako ti ne dođe M, a držim fige da ne dođe

karanfilčić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Već sam se naručila na pregled u petak, malo je rano ali obzirom na moju anamnezu rekao mi je čim test pokaže trudnoću odmah doći jer ću morati uzimati heparin. Tako da sam se morala odmah naručiti, javljati ću se redovno s vjestima i nadam se da ću prilikom javljanja svaki put nekome čestitati na 'plusu'
    e i da ne zaboravim ja sam uzela onaj clearblue test super je a nije skup platila ga 32kune

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Ja sam godinu i pol koristila one testove sa ebaya, nikad mi nisu pokazali lazno pozitivan rezultat. Ovaj babycheck ne razumijem. Kako moze biti plus ako nema bhcg? Bas me izivcirao Necu vise raditi testove, tek ako ne dodje M do vikenda.

kristinica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Mamy, danas mi je 1 dc ....
    Karanfilčić, čestitam !!! , neka bude sve u redu i školski

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj karanfilčić prvotno napisa Vidi poruku
    Već sam se naručila na pregled u petak, malo je rano ali obzirom na moju anamnezu rekao mi je čim test pokaže trudnoću odmah doći jer ću morati uzimati heparin. Tako da sam se morala odmah naručiti, javljati ću se redovno s vjestima i nadam se da ću prilikom javljanja svaki put nekome čestitati na 'plusu'
    e i da ne zaboravim ja sam uzela onaj clearblue test super je a nije skup platila ga 32kune
    Ahaaa sve mi je jasno i ja sam ti heparinka
    Ako imaš kakvih pitanja slobodno, i Žužy ti je isto prava iskusnjara
    Sretno

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Karanfilcicu cestitam od srca!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Lista za :02.11.2015.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(Ne)čekalice:

petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 45. dc
    karanfilčić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29. dc II

Odbrojavalice:

monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18. d
    zenii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
    zola~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17. dc
    anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc

romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
    tajči66 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9. dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
    xavi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~3. dc
    limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~2.dc
    mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1. dc
    kristinica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1.dc

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Karanfilčić čestitam!

kristinice šta kaže tvoj gin za tako kratke cikluse?

kristinica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Mami, on kaže da je to normalno kod nekog, bitno da mi je ovulacija 8 ili 9 dc tako da ostane onih 14 dana do iduće menge. Papa u redu, hormoni, brisevi, folikumetrije, sgram..sve u redu. Trebala bi tu prohodnost jajovoda još napraviti al me frka

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Bok curke, može li mi netko objasniti... uglavnom ovaj mjesec mjerim bazalnu, i onak, bio je neki skok oko 16.dc ali sa 36.4. na 36.6. i tako je bilo 2 dana, što je bilo ok, kao ovulacija je bila, jel?
    I onda mi je temp pala opet na 36.4 i danas (20.dc) 36.28, nije mi jasno, to znači da nije bilo ovulacije? Temp. ne bi trebala padati? I još uz sve to mi moja aplikacija na to sve kaže "a spike in basal body temp confirms that ovulation occured recently"?? Kao to je dokaz da sam imala ovulaciju? Ja tu ništa ne kužim
    Da napomenem još...ovaj mjesec nisam vidla iscjedak one dane isto, ali su jajnici bolili...

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

MonaLi,preko koje aplikacije pratiš bazalnu? FF (https://www.fertilityfriend.com) ti je super i sam ti označi O nakon uzastopnih tri dana više temp (ne znam jesam li dobro napisala).

Ja dobila očekivano jučer M, ovaj mj ne pokrivamo jer nismo zajedno u vrijeme O, i tako....

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Citiraj Tanita14 prvotno napisa Vidi poruku
    MonaLi,preko koje aplikacije pratiš bazalnu? FF (https://www.fertilityfriend.com) ti je super i sam ti označi O nakon uzastopnih tri dana više temp (ne znam jesam li dobro napisala).

Ja dobila očekivano jučer M, ovaj mj ne pokrivamo jer nismo zajedno u vrijeme O, i tako....
    Imala sam aplikaciju Ovia, sad sam skinula ovu što si ti rekla i napravila graf (od 7.dc) i graf mi je pokazao i vodoravnu i okomitu crtu, što kao znači ovulaciju? Ali nije mi jasno kako mi je sad već tako niska temp, ispod crte je već dva dana, da sam trudna pretpostavljam da ne bi padala?
    Svi grafovi od drugih su jasni, temp je povišena do kraja...
    Što su dovoljna samo 3 dana povišene temp da bi se dokazala ovulacija?

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

A di nam je lista??

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Tanita di si ?? Jesi pisala novi test?
    Sad citam KrisZg pise da je i njoj babycheck bio lose iskustvo.
    Nadam se da nisi dobila m i da neces iducih god dana bar

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Tanita

Karanfilčić kako si? Jesi krenula u proceduru za heparin? Držim fige da sve ide glatko

Ostale moje drage curke držite se i navijam za vas tu sa strane..evo ja pomalo guram 15+2t i nešto se malo počelo i nazirati..Eh mučnine i dalje ali u naletima,a povraćam svaki 2./3.dan pa sam "kao bolje"..

Ives nam se javila na trudnoćkom podforumu i došlo je do nekih komplikacija s curenjem plodne vode nakon zahvata pa je upućena na jaaako strogo mirovanje u nadi da će se sve okrenuti na bolje...Neka nam je u mislila
    Posljednje uređivanje od LadyB : 05.11.2015. at 21:19

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ives draga...procitala sam i ne vjerujem... Nadam se da ce ipak zavrsit sretno.

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Citiraj MonaLi prvotno napisa Vidi poruku
    Imala sam aplikaciju Ovia, sad sam skinula ovu što si ti rekla i napravila graf (od 7.dc) i graf mi je pokazao i vodoravnu i okomitu crtu, što kao znači ovulaciju? Ali nije mi jasno kako mi je sad već tako niska temp, ispod crte je već dva dana, da sam trudna pretpostavljam da ne bi padala?
    Svi grafovi od drugih su jasni, temp je povišena do kraja...
    Što su dovoljna samo 3 dana povišene temp da bi se dokazala ovulacija?
    Ne znam kako da ti što kraćim crtama objasnim...
    Većinom nakon tri zastopno više (ili višlje ) temp FF pokaže ovlaciju. Nakon O s temp većinom iznad te crte, ali nije uvijek (meni zna temp padati i dizati se). Ukoliko temp ostane visoka i nakon luteinske faze (koja traje cca 8-14 dana, ovisno od žene i specifična je po rastu progesterona), moguće da si trudna. Ukoliko temp zadnjih dan dva prije M padne, vjerovatno nisi T, odnosno, nastupit će M.
    Stavljam ti fotku svog grafa iz prve trudnoće, pa ti možda pomogne.

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    Tanita di si ?? Jesi pisala novi test?
    Sad citam KrisZg pise da je i njoj babycheck bio lose iskustvo.
    Nadam se da nisi dobila m i da neces iducih god dana bar
    Nisam, došla M na vrijeme. Idemo dalje.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Ne znam kako da ti što kraćim crtama objasnim...
    Većinom nakon tri zastopno više (ili višlje ) temp FF pokaže ovlaciju. Nakon O s temp većinom iznad te crte, ali nije uvijek (meni zna temp padati i dizati se). Ukoliko temp ostane visoka i nakon luteinske faze (koja traje cca 8-14 dana, ovisno od žene i specifična je po rastu progesterona), moguće da si trudna. Ukoliko temp zadnjih dan dva prije M padne, vjerovatno nisi T, odnosno, nastupit će M.
    Stavljam ti fotku svog grafa iz prve trudnoće, pa ti možda pomogne.
    Tvoj graf je lijep, pogotovo jer je bio dobitan :D Moj je baš čudan, i ove crvene linije su mi isprekidane?? To mi je prvi graf, sad bar znam kako se to radi, hvala ti :D
    Meni isto danas 36.58 a jučer 36,28, baš skače a 22.dc brojim, ne mogu se ravnati po tome da li je pala ili nije, da li ima nade, ili nema. Ahhh... pogotovo sam zbunjena jer pijem Duphaston, misla sam da će to bar držati temp malo višom...
    Još jednom hvala

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Moje temp su nize jer imsm problem sa stitnjacom. Si vadila Tsh? Isprekidane su ti jer ti je jedini faktor odredjivanja O temp. Meni je bila i lh traka poz, pa graf popuni linije.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Moje temp su nize jer imsm problem sa stitnjacom. Si vadila Tsh? Isprekidane su ti jer ti je jedini faktor odredjivanja O temp. Meni je bila i lh traka poz, pa graf popuni linije.
    Aha, ali opet skoro sve dane ti je temp nakon ovulacije bila iznad crte. što je ok. Nisam radila još nikakve pretrage, godinu dana smo samo pokušavali i onda mi je prije 3mj gin dala Duphaston, Sada kad završim ovaj ciklus idem do nje opet pa ću vidjeti za dalje, tako je rekla, i dragog šaljem na spermiogram... Bumo videli...

Limeta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Samo da pozdravim cure!
    Ives draga..za kratko vrijeme sam mogla shvatiti da si ti jedna pozitivna osoba, vedrog duha i veliki borac.. zato samo naprijed bice sve dobro ako Bog da, bices u mojim molitvama..
    Pitanje- koliko dugo treba pokusavati prije nego se odlucimo za pretrage i sl..vidim da neke od vas piju i neke tablete..ne razumijem se bas.. ja imam 32, mm 42 pokusavamo skoro godinu..
    I da od prije 3mj se borim sa kondilomima..skinula ih i vratili se nakon nepunih 3mj ali ne bi mi bila muka da nisam radila cijelo vrijeme na imunitetu i pucam od zdravlja i nema sta nisam koristila za jacanje imuniteta..

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Citiraj Limeta prvotno napisa Vidi poruku
    Samo da pozdravim cure!
    Ives draga..za kratko vrijeme sam mogla shvatiti da si ti jedna pozitivna osoba, vedrog duha i veliki borac.. zato samo naprijed bice sve dobro ako Bog da, bices u mojim molitvama..
    Pitanje- koliko dugo treba pokusavati prije nego se odlucimo za pretrage i sl..vidim da neke od vas piju i neke tablete..ne razumijem se bas.. ja imam 32, mm 42 pokusavamo skoro godinu..
    I da od prije 3mj se borim sa kondilomima..skinula ih i vratili se nakon nepunih 3mj ali ne bi mi bila muka da nisam radila cijelo vrijeme na imunitetu i pucam od zdravlja i nema sta nisam koristila za jacanje imuniteta..
    Ja imam policisticne jajnike, ja sam joj rekla da zelim da mi nesto da, iako mi je rekla da sam jos mlada i da se ne trebam zuriti sa tabletama. Ja imam 29 godina... Sto ti je rekao doktor?
    I ja sam imala kondilome, jao najgori period. Meni su se odmah povukli nakon 3 mazanja ali decku se vracalo, cak je mazao onom skupom kremom i imao grozne nuspojave. S cim tvoj muz maze?

karanfilčić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Evo cure moje da se i ja malo javim, bila jučer na pregledu i sad mi je tako žao što sam pošla rano, a opet s druge strane znam da sam morala jer mi je rečeno dačim test bude pozitivan da odmah dođem. Dakle kaže doktor da je još prerano da se ne vidi ni gestacijska vrećica,dao mi utrogestan 3*2 moram opet ići u utorak i ako se onda bude vidjelo da sve ide u pravom smjeru moram početi s heparinom. Je li stvarno toliko rano da se ni gestacijska vrećica ne vidi? Znam da paničarim, ali toliko toga sam dosad prošla da je dobro i da sam normalna, izgubila sam 3 bebe jednu u 20tt,jednu u 28tt i jedna je rođena sa 34tt i umrla nakon 3tj. Sada nakon 6 godina od zadnje trudnoće odlučili smo pokušati još jednom nakon što smo napravili hrpu pretraga i prošli toliko doktora.... Samo da ovaj put bude sve dobro..
    Oprostite što sam se ovako raspisala, samo želim da mi kažete svoja iskustva s prvim pregledom jer nisam ja ni očekivala da će se vidjeti kčs ali nisam ni očekivala da se neće vidjeti gestacijska vrećica??
    Nadam se da će nam ives biti dobro i da će mirovanje pomoći

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Karanfilcic samo da ti kazem da ti se divim na jakosti nakon svega sto si prošla... Mislim da je vrijeme da bude sve ok konačno.
    Koliko si sada trudna?
    Meni se sa 7+2 vidjela samo gestacijska bez ploda a tjedan i pol kasnije bio je plod i otkucaji ..

Limeta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Karanfilcic samo pozitivno bice to sve dobro!!!!
    MonaLi odlucila sam boriti se ovaj put prirodnim metodama, traje duze ali mislim da je poslije manja vjerovatnoca da ce se vratiti.. mm nema problema..samo sam ja na meti napasnika..

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Karanfilcic - stvarno si svasta prosla, sada mora sve biti ok

Limeta - onda drzim fige da nestane sto prije i da se ne vraca vise nikad

Ja sam danas vidla malo krvi, 23.dc, a pijem te Duphaston tablete, sto je to normalno? Prosla 2 mjeseca mi se to nije dogadjalo.?!?!

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ja kad sam uzimal Duphaston M bi nastupila 2-7 dana nakon zadnje tablete, a uzimala sam ga od 16.dc do 25. kako nebi spriječio ovulaciju, jer to često zna napravit.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Citiraj dominikslatki prvotno napisa Vidi poruku
    Ja kad sam uzimal Duphaston M bi nastupila 2-7 dana nakon zadnje tablete, a uzimala sam ga od 16.dc do 25. kako nebi spriječio ovulaciju, jer to često zna napravit.
    Meni uvijek dodje 3. Dan od zadnje tablete tako da me sad to malo krvi bas zbunjuje :/

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Hm, nemam pojma. Jedino sto moze bit je ili implatacija (al ne znam bas koliko krvi bi tu trebalo bit, meni je bilo jedan dan i to onako u tragovima kad bi se obrisala) ili poremećaj hormona neki..

kristinica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Ives draga, držim fige da sve bude u redu.. Pusa velika za brzo ozdravljenje!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Lista za :08.11.2015.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(Ne)čekalice:

karanfilčić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35. dc II

Odbrojavalice:

monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24. d
    zenii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
    zola~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23. dc
    anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc

romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
    tajči66 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15. dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
    xavi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9. dc
    limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
    mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~7. dc
    kristinica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutro!

Drage moje oprostite zbog liste ovaj tjedan mi je bio koma i nikako nisam stigla.

Evo jedna

Ives ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je sve ok.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Evo usred pijenja Duphastona dobila sam mengu mislila sam da je to nemoguce ali mene isto bas neide
    Gotova sam s tim tabletama, uzas!!

MAMI sutra mi pisi 3.dc, uzas!

LilyFe avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Pozdrav svima... drago mi je da sam vas nasla.. do sad sam odbrojavala sam... danas mi je 29 dc... inace imam neredovite cikluse od 27-31 dan... grudi lagano bolne, vruce, leđa bole, trbuh boli... mm i ja radimo na bebi do sad 4 mjeseca... nadamo se plusu.. otkucava mi bioloski sat, napravila sam pretrage i doktro je dao zeleno svjetlo uprkos miomima koje imam.. 2 mala.... imam kcer iz prvog braka, i muz ima djecu iz prvog braka i njegova najmladja zivi s nama... ali zelimo jedno nase...

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

O covjece...

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Lista za :09.11.2015.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(Ne)čekalice:

karanfilčić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36. dc II
    zenii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc

Odbrojavalice:

zola~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24. dc
    anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc

romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
    tajči66 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16. dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
    xavi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~10. dc
    limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
    mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8. dc
    kristinica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
    monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3. d

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutro!

MonaLi i ja sam znala pod dufastonima dobit ali ne tako rano.

Za našu Ives ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Citiraj MAMI 2 prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro!

MonaLi i ja sam znala pod dufastonima dobit ali ne tako rano.
    Da ja sam 23.dc dobila, mislila sam da je to nemoguce :/
    Danas cu se probati naruciti 10.dc kod ginica, iako zena narucuje tek za mjesec dana. Ali ja znam kad mi je 10.dc tek kad dobijem, valjda ce me htjet naruciti. Ufff bas sam umorna vec...

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Karafincilc ne mogu ni zamisliti koliko snage je u tebi s obzirom na sve što si prošla..želim ti sreću i glatku trudnoću iako i sama znam koliko je to teško tako doživljavati nakon svega i uz sve strahove..tu te mogu razumjeti..
    Ono što ti mogu reći je da s 33dc se ni meni nije vidjela GV, s tim da ja imam koji dan pomaknutu O (17/18dc)..isto kao i ti zbog pokretanja procedure za heparinsku terapiju morala sam na rani UVZ i umirala od muke jer se niš nije vidjelo (sa 5+6t su mi vidjeli onda samo praznu GV) Al je mene moj ginekolog već stavio na Clexane i dao u proceduru zahtjev..Od ravno 5.tjedna sam na njemu..
    Tek sa 7tjedna vidjeli smo GV, plod,srce..
    Jako duga dva tjedna...igra živaca..

Držim fige da sve bude uredu

karanfilčić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

LadyB i ja sam prvi put bila s 33dc, a idem opet sutra kad bi trebalo biti 5 +1tt,javim se sutra malo mi je lakše kad sam pročitala tvoj post

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •