Pokazuje rezultate 1 do 46 od 46

Tema: Jel' OK ostaviti dijete u vrtiću/jaslicama ako plače?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2024

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa Vidi poruku
    daisy, hvala na čestitkama , žao mi je što ste bili bolesni i nadam se da ste sad bolje.

Inače, i ja sam čula da neke tete savjetuju mamama da "samo odu", pa sam se malo bacila na čitanje o tome - uglavnom, prema onome što sam našla u literaturi, za ovako malu djecu bi bilo idealno biti s njima na prilagodbi, a kad su već malo veći (minimalno tri, optimalno od četvrte godine nadalje) im je ok objasniti gdje su došli, što će tu raditi, biti s njima dan-dva i zatim ih ostaviti čak i ako plaču, jer je to način da se veća djeca (naravno, uz jako dobre i stručne tete) uče boriti sa stresom. Ali skroz malu djecu ostaviti da plaču, to se nikako ne preporuča (ako mami okolnosti dozvoljavaju da ostane).
    Meni ne dozvoljavaju uci s curicom. Ona ima godinu i 10mjeseci, poceli smo neki dan s vrticem na sat vremena, ne ide. Cim se priblizimo, jeca i vice mama neee. Prvi dan super, drugi dan nece, ja sam ju cula kako jeca i zove me i usla po nju. Iako mi nije dozvoljen ulazak tamo. Vidjela sam da ju nitko ne tjesi, nego samo gleda u pod i jeca. Danas sam ju ostavila takodjer placuci i zatekla u suzama, nije jela nije pila, sat vremena. Teta kaze da se malo igrala, malo plakala. Ja ne znam trebam li joj vjerovati, dokle god ju dam uplakanu i zateknem uplakanu.. ako to radi djetetu traumu, ja sam spremna i otkaz dati..
    Posljednje uređivanje od Dianula : 16.09.2024. at 12:04

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •