sirius prvotno napisa
Moja pedijatrica prima bolesnu djecu samo do 10 i 30 u jutarnjoj smjeni , i tek nakon 16 30 u popodnevnoj smjeni.
Meni kao pacijentu zbog nehitnog stanja ne bi palo na pamet ne postivati njezinu proceduru. Kod nase pedijatrice bih morala cekati pregled do drugog dana. Samo da napisem da razne prdinacije imaju razna pravila.
Isto tako nasa lijecnica ostaje u sezoni gripe i respiratornih infekata do 10 sati navecer za istu lovu.
a to da je lijecnicki posao poziv , a ne posao... gdje to pise? U idealnom slucaju -da, ali nije nuzno.
Eto pacijentica je prekrsila pravilo i nije postovala vrijeme upisa, i nikom nista.
Ali pedijatrica bi mogla dobiti po nosu jer je izasla van 5 minuta prije kraja radnog vremena, nakon sto nikoga nije bilo u ordinaciji 25 minuta.
Dakle , zena je isljucila racunalo, izasla iz programa i oslobodila ordinaciji za drugu smjenu ( ako djele prostor). Znaci da se trebala vratiti unutra , upaliti racunalo, podici program, naci karton, oprati ruke, sjesti i pregledati pacijenta. E, sad, to je sigurno malo vise od 5 minuta, tako da tehnicki ostaje iza radnog vremena , za nehitnog pacijenta kojeg majka nije donjela na vrijeme , a imala je cijelo jutro ( ili vise dana, po opisu stanje nije bilo hitno).
Zao mi je, ali zaista ovaj put ne mogu stati na stranu pacijenta iako je doktorica tehnicki napustila radno mjesto 5 minuta prije kraja radnog vremena.