Stranica 1 od 6 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 253

Tema: pedijatrica nije htjela primiti dijete plus promjena pedijatra

giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno pedijatrica nije htjela primiti dijete plus promjena pedijatra

Dakle situacija je sljedeca.
    Dijete od sedam i pol mjeseci par dana ima zacepljen nosic. Jucer je poceo i kasljati onako promuklo, a noc prije se budio u placu i odbijao cicu. Umirio bi se nosenjem.
    Jucer ujutro i braco od tri godine se razbolio ( temperatura plus kasalj )
    Pedijatrica je jucer bila ujutro i htjela sam da mi ovog mladjeg ipak poslusa i pogleda usi jer je bio dosta nemiran.
    Zovem oko podne da mi je mali tek zaspao i da ga ne bi budila na sto sestra kaze da do jedan primaju knjizice. Objasnim joj situaciju i pitam do kada su tamo da cu doci cim se dijete probudi.
    Nista mi ne odgovara nego ponavlja da do jedan primaju knjizice.
    I tako u 1:15 se uputim do dz koji mi je pet min od kuce i na ulazu u pedijatriju vidim nasu pedijatricu na izlazu. Bilo je malo prije pola dva.
    Lijepo joj kazem...molim vas ako biste mi mogli samo pogledati malog jer je zacepljen par dana i jutros je poceo i kasljat i dosta je nemiran.
    Na to mi ona odgovara da su do jedan primali knjizice i da neka cekam drugu smjenu i pitam moze li mi druga dr pogledati dijete.
    Na to mi se zacrnilo pred ocima. Pitala sam ju prvo do kad je njihovo radno vrijeme na sto je i ona odgovorila da knjizice primaju do jedan.
    Nakon toga postala sam vrlo vrlo nepristojna i svasta joj izgovorila. Zao mi je sada sto sam tako neugodno reagirala, ali naprosto ne mogu shvatiti da pedijatrica nije imala potrebu pogledati sama svog malog pacijenta. Pa zar ne bi pedijatrica trebala brinuti za svoje male pacijente, upoznati ih, pratiti njihov rast i napredak....
    Ok nije njemu bilo nista hitno i dramaticno, ali smatram da je njena reakcija vrlo neeticna i nikako u duhu lijecnika.

Ali sad sam u problemu, nemam pedijatricu. Sto da radim? Toj zeni vise ne zelim pred oci i ne zelim da mi gleda djecu.
    Navodno su svi pedijatri u Novom Zagrebu prebukirani i primaju samo novorodjenu djecu.
    Koja je uopce procedura? Trebam prvo nac tko nas hoce primiti i onda trazit karton od ove?

Definitivno cu pisati dopis na hzzo i ravnatelju naseg doma zdravlja i na udrugu pedijatara.... I ne znam di jos... Prvo cu napisati dopis a onda slati na par adresa.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pišem, brišem, pišem, brišem
    brišem

giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ha?

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    brišem
    X

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

A ha. Pretpostavljam sokirani ste kao i ja.

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    brišem
    xxx

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Jednostavno si previse ocekivala. U krivu si, oprosti, ali jesi. Ako nije hitno poštuj proceduru. Ako želiš pošteno za sebe i sve ostale : dođi sutra ispričaj se da si pogrješila, da si se uspaničila, pedijatrica i sestra su vidjele i luđe mame sumnjam da si ih impresionirala svašta oni dožive....
    A što se tiče malenog nek ga stvarno posluša druga smjena ako je tako naglo počeo kašljati ili odi u klaićevu ako se pogorša na hitnu.
    Suosjećam i meni je znalo tako biti jedsn kuri drugi kašlje svašta nešto i onda ti to uskladi s hrvatskim zdravstvom nije lako ali nije ni izgovor za biti bezobrazan
    Posljednje uređivanje od pikula : 14.11.2015. at 14:58

giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Pa ne znam.
    Nikoga nije bilo u ordinaciji. Dosla sam unutar njenog radnog vremena. Znaci ona je trebala ostati mozda pet min dulje na poslu.
    Ja na svom poslu radi potreba klijenata ostajem i puno duze.
    Knjizice se primaju do odredjenog vremena kako bi obradili sve pacijente unutar radnog vremena pretpostavljam.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ma razumijem, ali...

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Odi joj se ispričaj.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pa rekli su ti pet puta da se knjižice primaju do 1. Ti nisi u pravu, ona je trebala ostati duže jer su joj se trebale probuditi emocije i briga za malog, a ti u svoj toj hitnoći nisi htjela malog probuditi da požuriš do 1?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Uzmi u obzir da pedijatri mogu ( kao i lijecnici obiteljske medicine) obavljati kucne posjete unutar svog radnog vremena.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ovo "ne bih ga budila" ne moze biti izgovor. Ako je dijete bolesno i procijenila si da je za liječnika, onda si ga trebala dovesti unutar predviđenog radnog vremena kako ti je rečeno ili pričekati suprotnu smjenu.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mozda je isla na sprovod.
    Mozda joj je bilo lose i isla je sama na pregled.
    Mozda joj je djetetu bilo lose.
    Mozda joj je baba slomila nogu pa je morala otrcati k njoj.
    Mozda je dogovorila unaprijed da ce otici ranije jer joj je iznenada stigla prijateljica s Jupitera.

A mozda je otisla u kucne posjete nakon 13h. Lijepo kazu da do 13h primaju knjizice, a tvoja nije bila predana prije tog vremena.

Mogli ste pricekati drugu smjenu ili otici na hitnu, ako je situacija hitna.

Prema opisu situacije, ako nije dijete s kronicnim respiratornim problemima kojeg se tretira drugacije od inace zdravih pacijenata, nama bi preko telefona rekli da cekamo da prodje, osim ako se dijete ne gusi od kaslja. Savjetovali bi da drzimo bebu kod kuce, daleko od bolesne djece koja dolaze u ordinaciju. Ovog s temperaturom bi pogledali odmah ako bi uz temperaturu imao osip neobjasnjivog uzroka, a inace nakon tri dana, ako bi jos uvijek imao temperaturu.

giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Nisam ga htjela buditi jer je dijete napokon bilo zaspalo mirno. A nisam mogla shvatiti da ako je nekome radno vrijeme do pola dva u pet do pola dva odlazi doma. Radi s bolesnom djecom a ne ne znam gdje.
    Dijete nije bilo za hitan pregled jer da je naravno da bi ga momentalno vodila doktoru.
    Uopce nije poanta u tome.

Meni njena reakcija naprosto nije ok.
    Da ispricat cu joj se radi svoje rekacije jer nije na nivou lijepog ponasanja i jer cu dok ne nadjem drugog pedijatra ocito nekome moeati voditi djecu (daj Boze da nece biti potrebe)

giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Slazem se Kaae.
    Ali isto tako smatram da mi se to u tom slucaju treba rec ( ne naravno razlog zurbe) vec na suptilan nacin dati do znanja da ne brinem i da po onome sto sam rekla nije nista strasno.
    Ako svi tako mislite ocito je stvarno problem u meni.
    Ali i dalje smatram da bi prava pedijatrica zastala i barem ga pogledala.
    Mene je to jako pogodilo. I definitivno cemo trazititi novog pedijatra jer ovo je samo kap koja je prelila casu u inace njenom ophodjenju s nama.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mogu razumjeti i jednu i drugu stranu. Zamisli da je s tobom došlo jos 10 mama s djecom koju treba samo pogledati. Znaci u 5 do pola 2. Onda ona treba ostajati do 2:15 recimo i uzima vrijeme drugoj smjeni.
    A opet ako nije bilo nikoga- mogla ga je pregledati.
    Ne znam, ja poštujem tuđe radno vrijeme jer očekujem da drugi poštuju moje. Dok sam radila s klijentima uvijek je bilo onih koji su ulijetali minutu prije kraja radnog vremena sa hrpom zahtjeva. To mi je užasno smetalo, bas sam to odrađivala preko volje.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Iskreno rečeno previše si komotna jer ti je DZ pet minuta od kuće a uz to si jos htjela da i sve obavis onako kako tebi najbolje pase
    Naravno ponekad to uspije. Ovaj put nisi. A ocito ti to nije ni bilo jako bitno jer se moglo desiti i da ne dodes na red s ovim svojim pristupom u zadnji cas na vrata.

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Osobno isto se ne bih osjećala ugodno imajući takvu doktoricu. To je beba od 7,5 mjeseci koja je pacijent - ne njena mama.
    Osoba koja nije senzibilizirana na to... ne znam. Kvrapcu - to nije posao, to bi trebao biti POZIV.
    I došli ste unutar radnog vremena (budimo realni, doktorica nije u 5 min do kraja rv išla u kućnu posjetu nego doma)

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Naši liječnici imaju previše pacijenata, izvan kvote. Uzmi to u obzir.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Definitivno si pogrijesila. Koliko god tebi to izgledalo bezosjecajno, ali ne mozes sebe odnosno svoju djecu staviti u centar dogadjanja. Duboko sam uvjerena da si dotrcala s natecenim djeteom koje se gusi da bi ga odmah primila.
    Njoj smrkav, zacepljen nos kod djece nije nista alarmantno. Toliko toga je vidjela da.moze prepoznati hitno stanje. Uostalom ni tebi nije tako hitno kad nisi mogla doci do 13 jer ti je bilo bitnije da se dijete naspava.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Evo predloga za sledeći put-ako se knjižice primaju do 13:00, a DZ ti je na 5 minuta, zamoli susedu da ti pričuva decu za toliko, a ti predaj knjižicu do 13:00 i dođi sa decom nešto pre pola dva...
    Imala si prosto sklop nesrećnih okolnosti-bio je petak (trinaesti ), svima se žurilo sa posla kući, i sestri (koja verovatno mora zavesti vašu knjižicu negde) i doktorici (iz bilo kog razloga), plus procenile su da detetu ne fali ništa ozbiljno, a da si ti mogla doći i ranije.
    S obzirom da ti je sestra rekla da će knjižice primati do jedan, nije bilo svrhe da ideš kasnije, kao što ne bi bilo svrhe ni da si pokušala da isteruješ pravdu petkom u pola dva, kad verovatno niko od zaštitnika pacijenata više nije u DZ.
    Nije da opravdavam odlazak sa posla pet minuta ranije, ali, ako stvarno živiš na pet minuta od DZ-a i ako si inače zadovoljna stručnjošću svoje pedijatarke, šteta je da je menjaš zbog ovoga - većina pedijatara nisu toliko samopregorni da će se samo zbog bebe sa zapušenim nosom vratiti u ordinaciju kada su već jednom izašli iz DZ-a.
    Ako si inače nezadovoljna pedijatarkom, onda se nemoj ni živcirati. Bilo pa prošlo, odaberi nekog drugog ali računaj na to da su tvoja deca dragocena tebi, ali doktorima su ona mahom posao, ma kako to zvučalo.
    I možda tako i treba da bude, ne znam, uglavnom, u našem selu se izmenjalo do sada tri pedijatarke, ni jedna me nije oduševila pri prvom susretu, ali posle odr. vremena sam sa svakom našla zajednički jezik, kao i sa med. sestrama - sadašnja pedijatarka je recimo vrlo stručna i ljubazna, ali sama nije bog zna kakvog imuniteta plus ima dvoje svoje male dece, tako da je (pre)često na bolovanjima, a to nam je jedina pedijatarka u selu. Tako da meni tvoj problem uopšte ne zvuči strašno, s obzirom da si imala alternativu u drugoj smeni....

A ja recimo radim slično kao i ti, što se spavanja tiče, kad god mogu, ostavim bolesnu decu da se maksimalno naspavaju-samo ipak ne očekujem da će me onda primiti dr u pet minuta do kraja radnog vremena...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Moja pedijatrica prima bolesnu djecu samo do 10 i 30 u jutarnjoj smjeni , i tek nakon 16 30 u popodnevnoj smjeni.
    Meni kao pacijentu zbog nehitnog stanja ne bi palo na pamet ne postivati njezinu proceduru. Kod nase pedijatrice bih morala cekati pregled do drugog dana. Samo da napisem da razne prdinacije imaju razna pravila.
    Isto tako nasa lijecnica ostaje u sezoni gripe i respiratornih infekata do 10 sati navecer za istu lovu.
    a to da je lijecnicki posao poziv , a ne posao... gdje to pise? U idealnom slucaju -da, ali nije nuzno.
    Eto pacijentica je prekrsila pravilo i nije postovala vrijeme upisa, i nikom nista.

Ali pedijatrica bi mogla dobiti po nosu jer je izasla van 5 minuta prije kraja radnog vremena, nakon sto nikoga nije bilo u ordinaciji 25 minuta.
    Dakle , zena je isljucila racunalo, izasla iz programa i oslobodila ordinaciji za drugu smjenu ( ako djele prostor). Znaci da se trebala vratiti unutra , upaliti racunalo, podici program, naci karton, oprati ruke, sjesti i pregledati pacijenta. E, sad, to je sigurno malo vise od 5 minuta, tako da tehnicki ostaje iza radnog vremena , za nehitnog pacijenta kojeg majka nije donjela na vrijeme , a imala je cijelo jutro ( ili vise dana, po opisu stanje nije bilo hitno).
    Zao mi je, ali zaista ovaj put ne mogu stati na stranu pacijenta iako je doktorica tehnicki napustila radno mjesto 5 minuta prije kraja radnog vremena.
    Posljednje uređivanje od sirius : 14.11.2015. at 16:39

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Promukli kašalj kod djece od 7,5 mjeseci može itekako biti nešto ozbiljno, i što god da je doktorici možda bilo, meni apsolutno nije normalno da nije htjela pogledati tako malo dijete i radi toga ostati pet minuta duže na poslu.
    Ja bih ostala a ne brinem se o djeci nego o bazama podataka.
    Tako da mislim da ti nije neki gubitak ostati bez takvog pedijatra.
    Da je problem jer su svi doktori prebukirani, to vjerujem.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Promukli kašalj kod djece od 7,5 mjeseci može itekako biti nešto ozbiljno, i što god da je doktorici možda bilo, meni apsolutno nije normalno da nije htjela pogledati tako malo dijete i radi toga ostati pet minuta duže na poslu.
    Ja bih ostala a ne brinem se o djeci nego o bazama podataka.
    Tako da mislim da ti nije neki gubitak ostati bez takvog pedijatra.
    Da je problem jer su svi doktori prebukirani, to vjerujem.
    I bih ostala jer moji zivci vrijede vise od 15 minuta mog vremena. Ali sigurno mi ne bi bilo drago imati tako neozbiljne roditelje za pacijente svoje djece.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Svatko bi rado imao ozbiljne i odgovorne korisnike, ali ima takve kakve ima.

Još je u ovoj priči bitno naglasiti da je pacijent te doktorice dijete koje nije odgovorno za postupak svog roditelja.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ali svima nam je jasno da je dokorica bila na vratima 5 minuta prije kraja radnog vremena, ali nadam se da je i mami pacijenta jasno da je namjerno dosla tada i ocekivala je da dr. ostane zbog nje barem 15 minuta NAKON svog radnog vremena.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

I nitko ne zna kamo je doktorica isla i zasto. Neovisno o tome u koje doba radnog vremena je bilo. Mozda je pozeljno ili samo lijepo da nekome objasni zasto odlazi ranije, ali nije nuzno.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Da ponovim zbog svog mira ( da je dijete dobro) i zbog svog mira ( jer imam nervoznu majku koja tjera mak na konac) ja bih ( da sam doktorica) okrenula se na peti i otvorila ponovo ordinaciju. I ostala dulje.
    ali samo zbog toga sto ( kao sto sam vec napisala) moji zivci vrijede vise od mog vremena, a ne zbog tih 5 minuta.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ako tjeramo mak na konac. Ako mi dijete nije moglo spavati radi kaslja i nosa bome ne bih otisla kod pedijatra/pedijatrice tek u 13:15. Tamo bi kampirala vec u 7:30.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 14.11.2015. at 17:09

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Ako tjeramo mak na konac. Ako mi dijete nije moglo spavati radi kaslja i nosa bome ne bih otisla kod pedijatra/pedijatrice tek u 13:15. Tamo bi kampirala vec u 7:30.
    U to uopce nema sumnje. Ne bih cekala cijelo jutro ako ozbiljno mislim da treba pregled.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Dijete je pacijent, a nije moglo samo doktoru. Znači - doktorica je odgovorna prema djetetu, i dijete je odbila, a ne roditelja, to je ono što je tu bitno.

giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Dajte molim vas da se dijete davilo u smrkljima i kaslju vodila bi ga instant na hitnu.
    Ne mogu vjerovat kamo je rasprava otisla.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Doktorica ima odgovornost prema pacijentu kao i roditelj prema maloljetnom djetetu.
    Giussepe rasprava je otisla kao i sve u svom mogucim smjerovima i scenarijima. Zao mi je sto ti ne mogu dati potporu. Tesko je s dvoje male djece bila sam u toj poziciji, ali vrijeme odlaska kod pedijatra je uvijek bilo definirano te sam isto postivala.
    Ako je problem u tvojoj pedijatrici zasto nisi ostala u suprotnoj smjeni i pitala da ti pogledaju dijete? Vikend ide ti si zabrinuta. Tako ispitala teren kod druge pedijatrice i time se eventualno otvorila vrata ako ti je ona bolja.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

I? Kaj buš napravila?

giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

To sam i napravila. Malo prosetala i pricekala pedijatricu u drugoj smjeni. Sve je ok.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Moja pedijatrica prima bolesnu djecu samo do 10 i 30 u jutarnjoj smjeni , i tek nakon 16 30 u popodnevnoj smjeni.
    Meni kao pacijentu zbog nehitnog stanja ne bi palo na pamet ne postivati njezinu proceduru. Kod nase pedijatrice bih morala cekati pregled do drugog dana. Samo da napisem da razne prdinacije imaju razna pravila.
    Isto tako nasa lijecnica ostaje u sezoni gripe i respiratornih infekata do 10 sati navecer za istu lovu.
    a to da je lijecnicki posao poziv , a ne posao... gdje to pise? U idealnom slucaju -da, ali nije nuzno.
    Eto pacijentica je prekrsila pravilo i nije postovala vrijeme upisa, i nikom nista.

Ali pedijatrica bi mogla dobiti po nosu jer je izasla van 5 minuta prije kraja radnog vremena, nakon sto nikoga nije bilo u ordinaciji 25 minuta.
    Dakle , zena je isljucila racunalo, izasla iz programa i oslobodila ordinaciji za drugu smjenu ( ako djele prostor). Znaci da se trebala vratiti unutra , upaliti racunalo, podici program, naci karton, oprati ruke, sjesti i pregledati pacijenta. E, sad, to je sigurno malo vise od 5 minuta, tako da tehnicki ostaje iza radnog vremena , za nehitnog pacijenta kojeg majka nije donjela na vrijeme , a imala je cijelo jutro ( ili vise dana, po opisu stanje nije bilo hitno).
    Zao mi je, ali zaista ovaj put ne mogu stati na stranu pacijenta iako je doktorica tehnicki napustila radno mjesto 5 minuta prije kraja radnog vremena.
    Slazem se.

I ne razumijem da je bio problem probuditi dijete ako ga treba odvesti lijecniku.

Mislim da imamo istog pedijatra sirius (Viduka? ) ali bi uvijek primila bolesno dijete izvan predvidjenih termina.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

A buš ovu tužakala kaj je ošla ranije 5 min?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Zar je pedijatrica znala da majka nije probudila dijete kad ga je odbila pregledati?

Za mene je poanta priče u tome da je doktorica odbila pogledati 7.5 mjesečno bolesno dijete, iako joj čak niti radno vrijeme nije završilo.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    ovako bih i ja.
    postoji razlog zbog kojeg se knjižice skupljaju i pacijenti primaju do određenog vremena.
    svi mi na radnom mjestu imamo hrpu posla koja se na van i ne vidi da se radi,
    a bez tog dijela posla ništa ne bi funkcioniralo.

giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ma ne bum.
    Uglavnom...drago mi je ipak da sam postavila tu temu da cujem i drugu stranu.
    Imam svoje razloge zasto ranije nisam otisla i zasto nisam budila dijete. To uopce nije bitno.
    Ni jedno ni drugo dijete nisu bili u zivotnoj opasnosti.
    I ne nisam se inatila pedijatrici i dosla na kraj radnog vremena.
    Naprosto je bio takav splet okolnosti taj dan.
    Cim sam joj sve to izgovorila bilo mi je zao jer to nije nacin pristojne kokunikacije.
    Ja radim posao u kojem nitko ne postuje radno vrijeme pa eto tako ocekujem i od drugih sto je krivo. Nekako sam imala u glavi da bi pedijatrica zastala, pogledala malog i na neki nacin ipak bila susretljivija. To se nije dogodilo i pukla sam.
    Dosla sam unutar njenog radnog vremena i bez obzira na pravilo s knjizicama, a obzirom da nikoga nije bilo mislim da nam se mogla posvetit ili ako je negdje i zurila il sta vec mogla je imati normalniji pristup.

Pedijatricu cemo mijenjat sigurno jer opcenito nisam bila zadovoljna njenim nacinom rada, ali mislim si pa ni ne trebam ju tako cesto...kao nema veze....za ovo sto mi treba pregrmit cu.

giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Zar je pedijatrica znala da majka nije probudila dijete kad ga je odbila pregledati?

Za mene je poanta priče u tome da je doktorica odbila pogledati 7.5 mjesečno bolesno dijete, iako joj čak niti radno vrijeme nije završilo.
    Upravo to. Taj moment me izbacio iz cipela.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Pa znala je, mama je zvala sestru i rekla joj da ne zeli buditi dijete i da ce doci kad njoj odgovara, bez obzira na pravilo o primanju knjizica. Vjerojatno je i doktorica mislila da je dijete bolesno, da bi mama dosla i prije.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Čisto sumnjam da je sestra to prenijela doktorici, a i da je prenijela da je doktorica povezala koja je to mama i koje dijete.

A sve da je i povezala, opet nije pogledala dijete koje je njen pacijent, a nije joj majka pacijent.

Kod male djece bolesti napreduju brzo, i situacija se može brzo promijeniti - dakle to što je netko zvao prije dva sata ne znači ništa.

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Ni najmanje NE krivim pedijatricu...

Prvo -dosla si u zadnjoj sekundi

Drugo-(unaprijed isprika na rjecniku) Kog vraga si cekala podne iako ti djete jos ujutro lose zvucalo?????

Ne stavljaj pedijatrici bezveze na nos svu zivu instituciju jer pogrijesila si ti...

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Čisto sumnjam da je sestra to prenijela doktorici, a i da je prenijela da je doktorica povezala koja je to mama i koje dijete.

A sve da je i povezala, opet nije pogledala dijete koje je njen pacijent, a nije joj majka pacijent.

Kod male djece bolesti napreduju brzo, i situacija se može brzo promijeniti - dakle to što je netko zvao prije dva sata ne znači ništa.
    Vjerojatno je prenijela, s obzirom da je najavila da ce doci kad se dijete probudi. Mozda je mislila da ce dijete spavati do 15h, kaj je trebala cekati?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

I smatram da je bezobrazno doci nekome 5 min prije kraja radnog vremena. A mogla je doci ranije, mislim da stvarno nije trebao biti problem probuditi dijete 15 min ranije.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

kad je moje dijete promuklo kašljalo, istog trena sam išla pedijatrici
    promukli kašalj kod male djece može biti vrlo ozbiljno stanje

po mom mišljenju, pogriješila si
    jer nisi dijete odmah odvela liječniku

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zar je radno vrijeme pedijatra do 13.30 (ne pitam za pacijente, nego općenito). Pedijatar mog djeteta sigurno na posao dolazi u 5 do 8, znači radni dan mu traje 5 i pol sati? ozbiljno?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Bubica nije. A o moras racunati radne vikende koje imaju u dezurnim ambulantama.
    Ne znam tocno ali koliko se ja sjecam, klinci mi vise nisu kod ped, rade od 7:30 do 14. Imas u tome i kucne posjete.

Stranica 1 od 6 123 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •