-
I malo on topic:
Imam dvoje vrticaraca: jedan je u grupi sa 11 djece na 15 kvadrata i tete uglavno vicu sjedi, vidis kako je usko (i tako sestogodisnjaci uglavnom sjede...). Da bi sjedili moraju ipak nesto raditi. Pa im tete od svojih novaca stalno nesto kupuju. meni eej vec turbo neugodno (nemaju kasicu) pa tu i tamo nesto kupim. Drugo dijete je cetverogodisnjak i ima veliku sobu (cca 50 kvadrata) i 30 njih tamo. Sto se prostora tice je ok. Ali 30 djece. OK dolazi ih 25 al svejedno. Sto moze odgajatelj? Ponuditi im razlicite sadrzaje da biraju prema skolonostima? Aha. I kojima se onda posvetiti?
I onda mi gradonacelnik tvrdi da je 9 djece na tetu (mozda je u odgajatelje pobrojao domara, tajnice, ekonomiste, vozaca, pedagoga i druge strucne sluzbe; a i onda je upitno odakle je izvukao tu brojku). Makar to zapravo zanci da je grupa od 18 djece s jednom tetom ujutro i drugom popodne. I onda stvarno zvuci realno!
Vrtic se novi napravi za godinu dana. Uostalom ima hrpa gradskih prostora koji se mogu prenamijeniti ili su privatnicima dana zemljista u zamjenu za besplatni namjenski prostor (tako nesto ima na Zavrtnici).
A mi imam fontane. Ne jednu nego puno. Jednu po teti iz vrtica.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma