Ja sam isto pocela raditi na pola radnog vremena (malo kasnije, s 9 mjeseci) i nije me bilo ca 5h. Za obrok bi skuhala nesto tipa tjestenina+umak (npr dodala kasicu od mrkve kao "umak" + zvjezdice za juhu kao tjesteninu) ili kuskus s "umakom" ili zgance (palentu) s necim (sitno sjeckanim kuhanim/pecenim mesom, tikvicama, itd - moja je bila LUDA za zgancima), ili npr kuhani batat/tikva prelivena s malo maslinovog ulja. Drugi obrok je u 90% slucajeva bila banana ili meksa kruska, a kasnije jos i jogurt.

Sto se stajanja tice, po meni sve ovo moze bez problema stajati par sati na sobnoj temperaturi i nista se nece desiti (ja sam cak znala skuhati zgance ujutro odmah i za navecer, i ostaviti vani - pa bi pojela navecer)

Za vodu, mislim da ce nauciti kad nece biti druge (tak je bar moj, kad je ozednio odjednom je poceo piti a do tada sam se par mjeseci bezuzspjesno trudila da prihvati kljunasicu, jana bocu, casu...)