Stranica 27 od 121 PrviPrvi ... 1725262728293777 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,301 do 1,350 od 6145

Tema: Kako poništiti glasački listić

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Nažalost ne.
    Mislim da je bolest u terminalnoj fazi. Nema lijeka i nema nade.
    Zato su nasli ovog farmaceuta, da nam za vrijeme palijativne skrbi ne pofali morfija.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Bogme nakon Milanovićevog režima pomaže samo resuscitacija.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Poslije ovih sad ce cjerojatno bit samo DOA...

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

A taj isti narod kad je birao josipovića i milanovića je valjao?

Kad ih ne bira onda ima neku ozb iljnu falingu?

Znam ja i koju: zove se dvostruki kriteriji.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

cvijeta, imam debelog razloga za pretpostavljati što je koji od njih dvojice mislio o hrvatskoj državi i državnosti, jednom je to bio životni cilj, a drugome je ipak srce kucalo za jugu.
    da je bilo drugačije, dignuo bi i on ruku za samostalnu hrvatsku kad se pitalo. A ne sjećam se da je ikada poslije rekao da je pogriješio. Jer on za sebe i nije pogriješio, tako je mislio i tako je napravio. Pošteno.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    cvijeta, imam debelog razloga za pretpostavljati što je koji od njih dvojice mislio o hrvatskoj državi i državnosti, jednom je to bio životni cilj, a drugome je ipak srce kucalo za jugu.
    da je bilo drugačije, dignuo bi i on ruku za samostalnu hrvatsku kad se pitalo. A ne sjećam se da je ikada poslije rekao da je pogriješio. Jer on za sebe i nije pogriješio, tako je mislio i tako je napravio. Pošteno.
    Pretpostaviti je drek znati.

A fakat lijepo si nas prodrmala ovih par dana.

suncokret avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

da je meni cvijeto tvoj optimizam

kako komentirate činjenicu da kotromanović ide raditi kod žužula
    mislite da oni vode ovakve debate tipa tko je, a tko nije htio hrvatsku državu?

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj suncokret prvotno napisa Vidi poruku
    da je meni cvijeto tvoj optimizam

kako komentirate činjenicu da kotromanović ide raditi kod žužula
    mislite da oni vode ovakve debate tipa tko je, a tko nije htio hrvatsku državu?
    Oni svi dobro surađuju, međusobno su si dobri, nema tu boja i uvjerenja kad se rjesava egzistencija, ja tebi-ti meni. Sve ostalo je predstava za kamere.

suncokret avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Oni svi dobro surađuju, međusobno su si dobri, nema tu boja i uvjerenja kad se rjesava egzistencija, ja tebi-ti meni. Sve ostalo je predstava za kamere.
    naravno, ne baš svi, ali dobar dio.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Sreca da mi radio na poslu ne radi, pa sam za promjenu naziva saznala tek na putu kuci.
    svasta.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

a što vi mislite o hrvatskom kakvog govori premijer?

suncokret avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    mene smeta i slažem se u potpunosti s onim što si napisala-da su ga uhvatili negdje na prepad ajde de, ali ne naučiti par smislenih rečenica...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam vec na ovoj temi napisala daje to meni teska tragedija.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

meni je tek sada jasno zašto Karamarko nije dolazio u Sabor u vrijeme starog saziva - nije znao da je to državni sabor, simbol države koju voli više od svega.
    sad kada se bude zvao Hrvatski Državni Sabor, bit će i Karamarko redovitiji, garant!

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cvijeto, ne brini, ne budi lijena bacila sam tarot da vidim hoće li se ovaj nestranački stručni premijer održat dulje nego drugdje u bližoj i daljoj okolici i mogu ti reći da će sve biti u redu. nestabilnost i ego su postojani, sve će vrijednosti propadati ko i dosad, ljepote domovine će se održati, vladat će i dalje šarlatani, a mi ćemo proživljavati duboke emocije u vezi svega toga. dakle sve ko i dosad. nema brige, odnosno udri brigu na veselje.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Bome kad sam danas pročitala ovo o saboru, rekoh: počelo je...
    sad će krenuti sva ona pitanja prevažna iz stoljeća sedmog....ne bili ovi, što jame, mogli do kraja izjamiti.
    skoro bih napisala: dobio narod što zaslužuje, ali ce me adio mare upucati
    No ja to stvarno ne govorim iz zluradosti ili nečeg sličnog, nego zato sto se nećemo pomaknuti ni milimetar dalje, dok ljudima ne dođe iz dupeta u glavonja su sami Odgovorni za to kako ce im biti.

no ja u cvijetinom duhu imam mali mrvičak nade:
    naime razlog zašto milanovićeva vlada nije napravila reforme, je uz to sto vlada nije bila baš najsposobnija, i to da reforme zapravo nitko ne želi. ni građani, ni sindikati, ni svi ostali koje bi te reforme mogle pogoditi.
    a bome pogoditi ce mnoge. Sve je to lijepo i krasno, ali kad krene otpuštanje javnog sektora, smanjenje javne uprave, rezanje socijalnih davanja, privatizacija zdravstva...neće biti veselo.

e sad, da li je ideja da Orešković bude gromobran tog nezadovoljstva, sto bi bila bolja varijanta.
    A onda kada izgori, makneš ga.

ili je varijanta (meni vjerojatnija, ali se mozda i varam), da on bude samo neopasna figura bez baze i moći, pa da karamarko i vaso vrte kako žele, ne znam.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ako karte tako kazu, tko smo mi sa sumnjamo.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

oćeš reć sumljamo

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    oćeš reć sumljamo
    Da, i to.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

dok je njegov hrvatski bolji od Karamarkova engleskog, nismo ni tako loše prošli (kad je već onaj koji govori oba jezika bio neprihvatljiv jer je radio u briselu, brrr sram ga bilo...)

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja pak mislim da je Račanu jako bilo stalo do Hrvatske. Naime nije ju pokrao, nije otkupljivao vile po smiješnim cijenama, nisu mu nevjerojatno sposobna djeca i unuci otvarali razne firme...

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    Ja pak mislim da je Račanu jako bilo stalo do Hrvatske. Naime nije ju pokrao, nije otkupljivao vile po smiješnim cijenama, nisu mu nevjerojatno sposobna djeca i unuci otvarali razne firme...
    Pa gdje je franji onda ta silna imovina? I djeci i unucima? Imaju po pet stanova svaki?

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Magriz, nadam se da neće cijela država završiti kao pliva...lako za jezik.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Magriz, nadam se da neće cijela država završiti kao pliva...lako za jezik.
    i ja. iz Plive sam otišla kad ju je Teva preuzela, možda bih trebala nastaviti istim koracima

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Gerhard Schröder ga je nazvao velikim državnikom, arhitektom moderne Hrvatske i velikim Hrvatom.
    U njegovo vrijeme Njemačka nam je držala zaleđinu. Na žalost bez te zaleđine smo ostali promjenom vlasti i nekih novih likova na hrvatskoj politčkoj sceni, a nije da nam nije potrebna. Današnji hrvatski poličari, bez obzira kojoj stranci pripadali, na žalost su blijeda sijenka nekadašnjih.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja ne znam sto bih rekla o njegovom hrvatskom. Jest da su me one građevine i nasmijale i zaprepastile. Mogao je stvarno taj govor uvježbati.
    ali s druge strane, s kakvim mi likovima i lopovima imamo posla, nekako mi se to ne čini tako veliki grijeh.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Informiraj se Dijana, informiraj.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Pa gdje je franji onda ta silna imovina? I djeci i unucima? Imaju po pet stanova svaki?
    Jel ti to nas da prostis zaje......s??????
    Ili se pakbigras TELEFONA s nama. Ovo telefona je da te podsjetim na jedanu vecu aferu.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Jel ti to nas da prostis zaje......s??????
    Ili se pakbigras TELEFONA s nama. Ovo telefona je da te podsjetim na jedanu vecu aferu.
    ok, spajalice. izvor o telefonu je isto jako vjerodostojan. koji bi i sam imao štošta reći o iseljeničkim novcima i o "prijatelju" koji mu je posudio za stan..

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Doduše kad sada čitam, kako Orešković naglašava:
    ja sam domoljub, malo gubim nadu....

cvijeto ima li ista na news-bar-u, da nas malo razveseli?

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Sreća pa nas ima i starijih, onih koji su početkom '90. bili vec davno odrasli i pratili politiku .

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Sreća pa nas ima i starijih, onih koji su početkom '90. bili vec davno odrasli i pratili politiku .
    Je, ko da nam je to neka sreca.
    bolje da smo jos stariji , pa da nas vec zaboravljivost lovi i selektivna memorija.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Jos ces me coksa natjerati da se zahvalim coveku sto je redovito gledao dnevnik. A u jednoj sobi ne mozes pobjec

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mislim da orešković neće valjati ni da nam zvijezde skine s neba. NEMA boljeg od zokija.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Mislim da orešković neće valjati ni da nam zvijezde skine s neba. NEMA boljeg od zokija.
    Da mi iz niše to mislimo, SDP bi dobio izbore.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ovo stvarno zvuci kao dobar argument. Da bih rijec rekla.
    Sreca da ne patim od kulta licnosti, pa cak niti kad je Zoki u pitanju. Ako nisam patila na Tita, necu niti na Zokija.

suncokret avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

zdravstvo:
    Orešković je dodao da misli da je kanadski model zdravstva dobar, te da privatno kao što je u Americi, nije jedina solucija.

nisam zaista znala da je zdravstvo kao američko uopće solucija. juhu

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj suncokret prvotno napisa Vidi poruku
    zdravstvo:
    Orešković je dodao da misli da je kanadski model zdravstva dobar, te da privatno kao što je u Americi, nije jedina solucija.

nisam zaista znala da je zdravstvo kao američko uopće solucija. juhu
    hajde, ima nade da nam privatno ne bude jedina opcija.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Tako je, da je lijevima Zoki valjao, glasali bi za sdp.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Dobar ti je argument. Mislim na oba posta.
    Ja ne tvrdim da i ljevica nema problema i breme. Kako sam zakljucila zuska te povukla za jezik pa si se javila. Dakle citas redovito. Pa valjda si procitala i moje postove na pocetku.
    A ti HDZ je ovo i ono. Sve drugo je propast. Cudi me da smo prezivjeli ove cetiri godine.
    Al sad evo meni u vrtu i cvijece cvate. Valjda da proslavi trenutnu vlast. Nema veze sto je zima.
    Daj sjedi i sama pogledaj. Pa sve su to jos uvijek isti ljudi koji su bojali tunele. Stavljali telefonske centrale...... ajde budi fer i nabroj novu krv u HDZ bez repova i pokazi da su se promjenili.
    Premijer mozda moze dati novu nadu ali tek kad mu vidimo uzi i siri kabinet. Tad cu se ponadati i mozda mu progledati kroz prste neznanje jezika.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 28.12.2015. at 18:58

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ma fuckas jezik. Prezivjela bih paranje usiju kod govora kada bi bilo povjerenja da ce raditi u interesu naroda. Meni to sto je on super truper vrhunski voditelj raznih poduzeca kojo okrecu lovu nista ne govori o tome kakav ce biti u vodenju izvrsne vlasti. Jer kao sto sam vec napisala, drzava nije poduzece.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

To je i meni jasno.
    Ne mogu podrzati macka u vreci. Nit ga znam nit ga poznajem a ni kabinet mu se jos ne zna.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Pa ne glasa samo niša sdp-a..imamo dvije "glasačke mašinerije" + one koji su nekad za jedne nekad za druge + one koji nikad ne izlaze na izbore..

spajalice, ja stvarno ne želim zvučati kao toliki zagovornik hdz-a..nisam ni ja ushićena tim izborom, ali oprosti bez obzira na ideologiju, ovo je bila vlada neznalica i nesposobnjakovića predvođena .-.ne smijem napisati- u kojoj je npr. ministar poduzetništva bio predsjednik mladeži sdp-a. Kakve li reference?

Vjerujem da će ovoj vladi most biti korektiv. Karamarko je već puno ranije kontaktirao oreškovića, je li to može značiti da je i onda kad je računao na dobivene izbore, tražio nekoga za oporavak gospodarstva? A mogao je i jednostavno instalirati nekog svog aparatčika, zašto se zamarati? Što nije Milanović bio predstavio nekog stručnjaka izvana, ili iznutra, svejedno? I mislim da nisi u pravu što se lista tiče, mislim da je oko 70% ljudi novih.
    Ali uostalom vidjet ćemo.

Dajmo čovjeku šansu da pokaže što može. A možemo i odmah i drvlje i kamenje.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

To ti se samo čini - država Je poduzeće.
    Posljednje uređivanje od Davor : 28.12.2015. at 19:09

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa Vidi poruku
    ne cini mi se , nego sam naivna.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Da, za liberale. Nekako ne vidim da bi se takvo drustvo brinulo za neobrazovano biracko tijelo. Za njih nema dovoljno posla, niti mogu zaraditi dovoljno da Oreskovic i ekipa namire gubitke sto su se odrekli menadzerskih ugovora.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Točno. I najveći poslodavac, trenutno. Bilo bi bolje da je i veći, ali na način da uloži u gospodarstvo, a ne samo u uvoz i trgovinu.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

je, ko da mene netko pita kome cu dati sansu.
    I tako se iz rukava (ili tko zna od kud) izvlace totalno narodu nepoznati ljudi i stavljaju na vazne pozcije. Ko da je uopce vazno da se bilo sto narod pita.
    Posljednje uređivanje od sirius : 28.12.2015. at 19:12

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Za dobrobit naše države i budućeg izbornog potencijala SDPa, od kojeg se zaista sada očekuje da bude konstruktivna oporba, od srca se nadam da će se pronaći novi vođa stranke, jer neodgojeni, agresivni, bahati i drski Milanović zbilja ne može pasti niže... Već sam rekla da nikada nisam niti nebih glasala za SDP, ali bez obzira na različitost stavova i ideologiju, SDP u vrijeme Ivice Račana i ovaj SDP sada zaista su nebo i zemlja... Milanović je predsjednik postao ni kriv ni dužan i izbore je dobio jer je Sanader izgubio - opet ni kriv ni dužan. Picula ili možda netko drugi iz stranke sigurna sam bio bi puno bolji izbor...
    I, da, ne smeta mi jezik novog Mandatara. Izraziti sam optimist i vjerujem da nam mora svima krenuti na bolje

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Dobar Puhovski. Malo ubije na početku, ali kasnije je zanimljiv, pogotov kraj. legitimacija-i-li-kvalifikacija

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •