Koje reference je imala ministrica Milanka Opačić koja je ravno s faksa sjela u Sabor i nije nikad radila u svom sektoru nego je s 24 godine bila "stručnjak"?
Kakve reference je imao Tihomir Jakovina koji je prije nego je postao ministar vodio poljoapoteku koja je propala? Barem je ženu uspio ubaciti na super posao!
Kakve reference je imala Mirela Holy u području zaštite okoliša, kad se na tom području uopće nije obrazovala?
Zašto se ismijava Roberta Podolnjaka što je promijenio prezime, a kad je Marija Antičević postala Ingrid Antičević ( i nije znala reći zašto) to nije bio problem.
I ajmo sad svi plakati zbog novog ministra kulture, da bar nam se vrati Andrea Zlatar Violić koja se pijana valjala po podu restorana nakon što je plesala na cajke.
Stvarno, jako kulturno!
Evo, da se razumijemo, meni nije drago što je ovaj čovjek izabran za ministra, mislim da je to loša odluka i da nema nikakve šanse da će on biti objektivan i da će se stanje u kulturi popraviti.
Ali ne vidim to kao veliki korak natrag u odnosu na ovo što smo imali prije. U kakvom nam je sad stanju kultura?
Kako se financiraju kazališta? Kome se i zašto opraštaju dugovi? Kako se ljudi postavljaju na vodeća mjesta?
I histeriziranje oko stvaranja neke nove NDH je stvarno nepotrebno.
Slušala sam repliku Peđe Grbina koji se boji da će nam vojska hodati po kvartovima i uvoditi redi Ingrid Antičević koja strahuje od masona.
Jako su konstruktivni, nema što.
Dario Nakić je kompetentniji za ministra zdravstva nego što je to bio Jovanović.
Baš zanimljivo da je smijenjen s mjesta ravnatelja bolnice od strane SDP-a. 100% je to bilo jer nije bio dovoljno stručan.
Treba biti objektivan i iskren. Pa onda recite: SDP-ova vlada NIJE bila stručna, namještali su ljude na funkcije po podobnosti i većinu vremena nisu imali pojma što rade (potpuno isto kao HDZ prije njih), ali to nam je bilo ok, jer su nam ideološki bliži.

i Ingrid Antičević koja strahuje od masona.
Odgovori s citatom
.