Rasprava u saboru je prekrasna, čim je stazić glavni, zna se da je izuzetno konstruktivna.. Vjerojatno u glavi ima ko zna kad će opet biti ljetovanje na brijunima za 7 kn dnevno, pa mu to daje force..
Rasprava u saboru je prekrasna, čim je stazić glavni, zna se da je izuzetno konstruktivna.. Vjerojatno u glavi ima ko zna kad će opet biti ljetovanje na brijunima za 7 kn dnevno, pa mu to daje force..
Dobro Dijana, SDP po tebi je samo naskodio ovoj drzavi bacio ju je u propast, mrak i skoro pa srednji vijek na perfidan nacin, samo to niko od nas bas da vidi jasno na ovom forumu.
Ja osobno ne mogu reci da sam zadovoljna s vladom koja je sad na odlasku, i to ne sad u ovom trenutku, vec vrlo brzo nakon dolaska vidjeli smo da sve najavljivane promjene nisu bas dosle tako kako smo mi zamisljali ili sanjali.
Ali kad toliko zagoaras stranu HDZ zasto i ti iskreno ne kazes koja vlada u kojoj je HDZ bio je donjela prosperitet, reforme koje su nam donjele boljitak? Koja vlada HDZa se dokazala i smanjila dug RH?
MIlanovic je jako bahat, slazem se s tobom, no kako pravdati Karamarka koji na svoj posao nije dolazio 4 godine?
Ja osobno nisam optimimsticna ni malo prema ovoj vladi. Ne zato jer nije strucna, kako se voli naglasavati, vec zato sto mi se cini sklepanom, buduci premijer poznaje vecinu svojih ministara kao i mi, vjerujem da ih je guglao kao i ja. Da li mi to daje nadu, pa ne bas. dok se oni upoznaju, dok "osjete" jedni druge ko zna koliko ce proci.
Da li je novi premijer (valjda ce biti, jer meni bi bilo muka jos se natezati mjesec dana s ovom sapunicom) ta mesija koja ce nas spastiti, ne vjerujem.
Ne da mi se dalje raspravljat.
Valjda ću preživjet još 4 godine da doživim da odu i Kolinda i svi ostali lažovi i lopovi u RH
Pa ako čitate i pratite samo peščanik.net, jutarnji, dežulovića itd. ne znam kako bi mogli i vidjeti? I nije da nitko ovdje to ne vidi.Dobro Dijana, SDP po tebi je samo naskodio ovoj drzavi bacio ju je u propast, mrak i skoro pa srednji vijek na perfidan nacin, samo to niko od nas bas da vidi jasno na ovom forumu.
Ja uopće ne zagovaram stranu hdza, nisam nikad glasala za sanadera, za mene je on stoput gori od milanovića, jer je osim što je lopov, zamalo uništio i domoljubnu opciju. Smatram da je hdz pod karamarkom ipak drugačiji i takvom hdzu sam dala glas.li kad toliko zagoaras stranu HDZ zasto i ti iskreno ne kazes koja vlada u kojoj je HDZ bio je donjela prosperitet, reforme koje su nam donjele boljitak? Koja vlada HDZa se dokazala i smanjila dug RH?
MIlanovic je jako bahat, slazem se s tobom, no kako pravdati Karamarka koji na svoj posao nije dolazio 4 godine?
NO, i uz svu lopovštinu sanadarevog hdza, zemlja je tada predana na vlast sdpu s većom stopom rasta bdpa-a i s puno manjim javnim dugom. Opet ću ponoviti: SVE vlade zajedno od samostalne hrvatske nisu napravile zaduženje od 100 milijardi kuna. Pa što smo to mi imali od tolikog zaduženja? Da ne govorim da su društvene podjele su kulminirale pod sdp-om, valjda je bilo lakše mazat ljudima oči s nekakvim fašistima i ustašama nego vadit zemlju iz gliba.
zašto karamarko nije dolazio u sabor? pa taj sabor je bila samo mašinerija za izglasavanje zakona, i sdp je imao muke prikupiti kvorum petkom kad je bilo izglasavanje zakona.
Ja isto ne vjerujem da je premijer "mesija", hrvatski narod je taj koji će morati prihvatiti promjene i rezove, ako želi da mu bude bolje, premijer će samo kormilariti, nadam se, dobro.
Ili ćemo putem grčke, a s milanovićem i njegovom ekipom nam je to bilo više nego izvjesno.
Meni je smetalo cak sto ih na tv oslovljavaju sa Kolinda i profesor Jakov.
lili, onda sam propustila. Ako netko jest to potegnuo, drago mi je. Meni ju je bilo užasno žao što to mora prolaziti, da je još četiri godine morala surađivati s milanovićem, ne bi joj uopće zamjerila kad bi dala ostavku.
Inače, u nekim novinama kgk je predsjednica, ili grabar-kitarović, u nekim kolinda, i tu odmah vidiš s koje pozicije se piše.
karamarko je nespretan, a Milanović ne može protiv sebe. i onda samo jedna strana nosi ružičaste naočale
Pa što mu je trebalo onako nekulturno ne htjeti pružiti ruku na konzultacijama; odbiti slikanje; komentirati kako je kgk išla u šoping u n.y, a žena se tamo između ostalog sastala i s obamom?
Upadati joj u riječ i prekidati je, isto na konzultacijama ? Derati se na nju da što ona ima sjediti na čelu stola? ma. Meni ga bilo neugodno gledati.
koliko ono iznose saborske plaće?
svaki dosadašnji saziv sabora je izglasavao zakone vlade, je li ikad neki zakon koji je predložila vlada pao u saboru? biti će takav i ovaj saziv
Da, nažalost je sabor bio upravo to, i nadam se da u ovom sazivu to neće biti.
Možda, ali najbolje se vidi kakav je tko čovjek kad stupi na vlast; vidjet ćemo sad i karamarka, a već sam rekla da je milanović čak i meni bio obećavajući.Svatko svojega konja hvali, odnosno lakše mu zatvara oči na mane.
ček, jeste vi vidjeli prezentaciju mandatara? jel to neki sprdex il ozbiljno?
šta je ovo?
blagoslovljeni smo ljepotom naše domovine
učiti od boljih i uvijek biti znatiželjan.
mijenjam sebe, mijenjam društvo.
ako ne sada, kada. ako ne mi, tko.
i sličica hepi dječice u narodnoj nošnji.
i prazna tablica s ministarstvima, nije čovjek stigao.
majko moja, da sam bila u saboru, ja mislim da bih crkla od smijeha. ovo kao pionirska zakletva, a ne predstavljanje vladinog programa.
nemam povjerenja u "velike" riječi, a još manje u u nekoga tko gleda samo tablice.
po mom iskustvu, kad god sam imala takvog nadređenog, nije imao pojma o poslu i brzo je odlepršao.
a stvarno bih htjela vjerovat da Tim može i zna.
(ne mogu vjerovat da ga zovu Tim-previše me podsjeća na South park i Timmyyyyyy)
trebala sam već naučiti preskakati neke postove, ali kad već nisam, može li mi netko objasniti kakva je to domoljubna opcija?
koje uvjete treba zadovoljiti netko da bi bio domoljubna opcija?
tko propisuje te uvjete?
što su oni koji ne zadovoljavaju uvjete domoljubne opcije?
ma, fuj.
još nisam upoznala niti jednog domoljuba koji se svojim domoljubljem busa u prsa, pravi domoljubi, za razliku "domoljuba" nemaju potrebu za time.
njihov način života govori dovoljno sam za sebe.
Da mi je znati tko je u ovoj zemlji lud...
http://sprdex.net.hr/2016-01/procuri...arka-u-saboru/
smiju se nama, glupom narodu, evo čemu se smiju![]()
cirkus se nastavlja
http://www.index.hr/vijesti/clanak/k...du/870062.aspx
Super, eto nam tv programa .
Cekaj, ne kuzim, sto sam propustila. Zaspala sam, zar nisu izglasali?
http://www.jutarnji.hr/hrvatska-dobi...ijer-/1504064/
Pa zar ovo u 23:07 ne zvuci optimisticno?![]()
odličan sprdex
ali i ja se smijem jer kad ingrid a m napuči usta nasloni se napred i zamahnekonjskimrepon jupi više nisu na vlasti
ingrid i stazić će danas vjerojatno cijeli dan preležat i biti na juhici..cijelog sebe su dali jučer u saboru, nije to bilo lako..
Drago mi je da je primopredaja vlasti prošla civilizirano..imala sam dvojbi u vezi s tim, srećom neopravdanih..
Drago mi je da premijer nije političar i da je održao završni govor kakav je održao, bez muljanja i političkih floskula..ostavio sam veliku plaću i došao pomoći..
Nakon svih profesionalnih muljatora koje smo mogli slušati cijeli dan, bio mi je pravo osvježenje..
A sad nek nam je Bog na pomoći..
Došao pomoći, vidjet ćemo kome, Tevi ili nekom drugom.
I sad ce valjda zivjeti od pomoći rodbine jer nema pribijene lipe usteđevine. I uopce mu ovaj poslic nece pomoci da u buducnosti dobije jos bolji posao s jos boljom placom od one koju je ostavio.
I pita Zorana Do you have ani advice....iman ja BUDI POSTEN i dobro otvori oči
Nemoj se ljutit. Nisam ja ni lijevo ni desno i brzo nadem mane i jednima i drugima a sada trenutno najvise ovima trecima kojima jedan po jedan covjek skace s klimavoga mosta,a oni hladno mogu govoriti da neznaju nista o tome,o nikakvim problemima a samo sat ranije bili su blijedi ko krpe i spremni skakati preko prepona za jos jedan glas. U oci to govore i tebi i meni osobno. Jel to obraz ko opanak?
Nek nam je Bog na pomoci i ja kazem al nesto mi govori da ce jos svega biti
ne ljutim se ja ništa carmina..
ne vele englezi uzalud "not one good deed goes unpunished"..imamo i mi nešto slično, čini mi se, ne mogu se sad sjetit..
a tko je nama kriv? mogli smo i mi biti uspješni financijaši, s dobrim vezama u svijetu, pa biti premijerke, i poslije dobiti i još veću plaću..bar se na zapadu ne može reć da za uspjeh rade veze.sad ce valjda zivjeti od pomoći rodbine jer nema pribijene lipe usteđevine. I uopce mu ovaj poslic nece pomoci da u buducnosti dobije jos bolji posao s jos boljom placom od one koju je ostavio
Nitko nam nije kriv. Meni je skroz dobro jer za moj posao mi nikakva veza ne treba vec samo rad,trud i iskustvo. Nista mi draze od toga nema,ali nazalost tako nije svima. O gospodinu Oreskovicu sve naj,ono sto ja vidim i znam sposoban je covjek..ali ja bas i neznam puno. Mene jedino u mozak vrijeda nacin na koji smo dobili vladu kroz cijelu onu tragediju od pregovora izmedu jednih,drugih i trecih(mosta) i kako je sve vec unaprijed bilo izrezirano da nisu malo bolje izrezirali sam kraj (ono kad je netko iz Sdpa zvao nekoga iz Mosta pa se to bas saznalo 5do 12) pa bi barem i ovi manje pametni poput mene mogli nasjesti da je bilo posteno i da se od prvog trena nije znalo tko treba ispasti iz trip..vlade.
Inace se uvijek nadam postenju ko god da je vlada ali sada gotovo sa ovakvim startom cemu da se nadam...al ostat cu optimisticna cisto da se ne nerviram kad vise nista nije u mojim rukama
Ma nije bilo izrežirano. Bozo je dusica zbilja htio da se male tripatitne ručice slože, al nit je to realno, nit su mu ćaća i pop dali da ode imalo ulijevo. A bome ni njegov (ne baš nevažan) svjetonazor. Mozda je na kraju bilo scenarija s pracenjem i pozivima, a mozda i nije, mi to nikad necemo znati. Ili cemo znati tek za 30 godina kad se otvore arhive.
Ipak se ne bojim toliko svjetonazora (ili?).
Vise se bojim kamate na dug koja sjeda 2017., i rezanja teskih do kojih mora doci.
Posljednje uređivanje od Bubilo Bubich : 23.01.2016. at 12:55
Pa ne znam baš da je izrežirano..realno je onda most mogao odmah otići sa hdz-om nakon slučaja prgomet..alibi bi imali savršen.
Ma ima ih toliko iz Metkovića, jer je morao biti dio iz Mosta, a Most je iz Metkovića.
Nije bilo dovoljno mjesta u vladi da bi bilo dovoljno mjesta za svaku stranku iz koalicije i sporazuma, da bude dovoljno stručnjaka, da budu iz svake regije, svakog spola, i svake nacionalnosti... prevelika križaljka.
Potpis. S naglaskom da nije lokalpatriotski jer s npr. Međimurjem nemam nikakve veze osim poslovne, a ta funkcionira izvrsno.
Ja se sve nekak nadam da će netko tamo reći da se šalio i predstaviti nam "pravu" vladu. Ova izgleda kao dobra zezancija. Onak, Fašnik je blizu pa, reko, da se malo šalimo s narodom. Fašnička republika....
Ono što me šokira i brine je sadržaj oduševljenih postova nekih mojih prijatelja koje znam tridesetak godina, znam u kojem su sustavu odrasli, danas žive u kućama koje su roditelji gradili za vrijeme toliko im omraženih "crvenih", nemaju ništa svoje, bez posla su iz doba HDZ-ovske vlade, ali taj period, ta silna krađa koja je ostavljena u nasljeđe Milanovićevoj vladi, silni lopovluk, političari kojima su se busali u prsa čuče u zatvoru... Kao da zaboravljaju da uživaju u blagodatima tih "crvenih" iz prošlosti i kao da su isti ti "crveni" i danas na vlasti, a ne vide da su drugi ljudi umjesto njih na čelnim mjestima. Za njih ne postoji ništa osim mržnje prema SDP-u. Nema kritičkog načina razmišljanja. Njihovi političari ne rade greške. Kao da je Boghimself sašao s nebesa u vidu šefa omiljene im stranke (a ta, naravno, nije Most nego ZNASE). Čude me i oni koji se deklariraju kao novi Mostovci, a jasno je iz aviona kojoj ideologiji pripadaju. S tim sam ljudima rasla. I trenutno bih ih rado izbrisala iz svog života jer više s njima nemam ništa zajedničko, a žao mi je: pucaju me emocije iz nekih prošlih vremena i nekako im stalno dajem u sebi šansu da se probude i vide. A uzalud je. I baš sam jadna zbog ovog svega. Zbog djece koja će u tome odrasti najviše. Ok, prošla vlada nije napravila puno dobrog. Ne smatram ih cvijećem, kritički gledam njihove poteze, ali mi je taj svjetonazor bliskiji. Ovaj kameni nije. Što mogu: valjda imam problema s ljudima koji rijetko izgovaraju samoglasnike ili nekaj. Mislim, mora da je bug negdje u meni jer se ne veselim bišvoj časnoj kao ministrici, ministru koji prepisuje CV od kolege i premijeru kojeg ne razumijem jer ne govorimo istim jezikom. Mea culpa.
meni je stvarno smijesno kako svi, poput dijane i aleks, boga zazivlju. ministri. puna usta boga svima. jadan i taj bog kad se mora baviti hrvatskim bdp-om
Peterlin ti medjumurci su uspjesni ali nista ih covijek ne razumije, premijera ce vec nesto shvatiti jer engleski im je blizi od tog narijecja
Boga nema smisla zazivat. Sto rece cvijeta ko da ce on bdp pratiti.
Dijana cega si se ti bojala na primopredaji? Da ce milanovic plinsku bocu staviti kraj sebe a ruku vezati na radijator?
A da su sad bivsi i sadasnji premijer procaskali na engleskom mi je smijesno. Vidis Peterlin ko bi tu jednog medjimurca razumio?
Bivši premijer zna engleski za razliku od potpredsjednika Vlade koji ne zna.
Kako će se on sporazumijevati s novim premijerom?!?
http://hr.n1info.com/a98946/Vijesti/...mo-ih-sve.html
Dijana, pa mogla si nam odmah reć. Čestitam!![]()