potpuno sam te izgubila pikula. kakve sad terorističke brigade?
potpuno sam te izgubila pikula. kakve sad terorističke brigade?
A trebala bih biti forenzički psihijatar da mi bude nelogično da se čovjeka prisilno šopa lijekovima devet mjeseci, jer je navodno poremećen, da bi onda iznenada ozdravio?
A svemu prethodi sukob na facebooku s ministrom policije, koji se spustio barem na istu razinu, ali je ipak savršeno zdrav?
Last edited by Dijana; 28.01.2016 at 08:11.
Pa mislim da bi svakako trebala baratati sa više činjenica ( i vještačkih nalaza) za ovakve izjave.
Sasa, pa ako ti imaš te činjenice (a zvučiš kao da ih imaš) možeš ih onda ti pliz dati, ili barem linkati?
Last edited by Dijana; 28.01.2016 at 08:19.
Joj daj. :D Osobno ga je zaključao i pri tom se smijao kao gargamel.... A onda je bio tužan i čupao kosu kad su ga štrumfovi oslobodili.
Činjenica je da se mreža koja se bavila time proširila i osjećala nedodirljivo u tom političkom odnosu snaga.
Mene ne zanima lijevo desno podjela. Ja bih da se političari cijepe od nedodirljivosti.
A bilo bi dobro i javne ličnosti cijepiti. Mene bi bilo strah čak i anonimno javno pozivati na terorističke brigade niti to ikad mogu zamisliti da poželim. Svaka čast onom koji zbog umjetničke slave misli da se na njega ne odnose ni zakoni ni zdrav razum.
Last edited by pikula; 28.01.2016 at 08:26.
A70v je linkala članak u kojem se Nina Violić žali na prijetnje zbog fejs statusa u kojem je priželjkivala upravo toteroristički odgovor na novog ministra kulture.
Možda ne bi primala prijetnje da fejs i policija rade svoj posao. Čovječe klinci opisuju tuču iza škole pa se digne frka, a netko zaziva terorizam na ministra kulture i to niš
A gdje je bila policija kad su se izvikivale ustaške parole na javnom mjestu? Gdje je bila ista ta policija kad su isti ti Nedodirljivi prijetili plinskim bocama na javnom mjestu i ugrožavali ostatak naroda koji je tamo silom prilika morao biti? Profil na fejsu je privatni. Ne očekuješ valjda sankcije za osobu ako nešto podijeli sa svojim prijateljima? Ako do toga dođe, a nitko ne takne Nedodirljive onda smo zaista u velikoj banani. A što se više guli kora iste sve mi je gora.
pročitala sam to već Dijana. nije promijenilo moj stav.
a taj je da je vrlo paušalno ocijeniti da se radi o slučaju poitičkog progona jer pravi uvid nemaš, kao ni ja- a nema ga ni Sarnavka (koliko god tvrdila da je on psihički najstabilniji čovjek kojeg je vidjela), psihijatrija dodje ko nogomet- svi sve kuže.
Čekaj to nije taj! Ovo nisam ni znala. Znači tih prisilnih zatvaranja ima još.
A način razgovoraŽao mi je da sam ovo pročitala. Žalosno da to itko može izgovoriti, a kamoli napisati.
Jest, pikula, i meni je bilo žao, i nevjerojatno, i gadljivo, i ne znam što još sve ne. Ali me prije svega bilo strah.
pikula, ja sam skroz drugačije shvatila status Nine Violić
ne da ona poziva terorističku brigadu, nego da se to odnosi na šatoraše, koji su također manjina, ali ne ostanu nevidljivi jer dođu s plinskim bocama
Bujanec je jedan od najopskurnijih likova desne mladeži iz 90-tih. Jednako opskuran je ostao i kasnije, samo što se sad druži s predsjednicom i predsjednikom (države i stranke).
Jelda da je. Baš zgodno da je disidentski novinar tako jedan opskuran lik. Onda mu ne možeš ništa vjerovati što kaže.
Nije on disident, već krimos koji obavlja ono što mu krimosi s malo više para i moći narede. Sve što znam o njemu, a znam ga otkako je imao 20 godina, nema veze s novinarstvom, politikom, a najmanje disidentstvom.
To što ga neki smatraju novinarom i disidentom, više govori o njima i njihovom miljeu. Što reći o liku koji koristi usluge prostitutki i još ih plaća kokainom? Je li to na liniji desnog konzervativnog svjetonazora ili ipak nešto drugo?
Dijana, brrrrr.
Da, bas disident. Djelovao zadnje 4 godine iz podruma i ilegale u koji se skrio nakon sto ga je policija maknula iz etera na nacionalnoj razini.
Last edited by spajalica; 28.01.2016 at 10:08.
Spajlice, a šta ja znam, kod njega se bar ne mora uvijek gledati "neovisne" analitičare tipa puhovski, rimac, zuppa i ostala bratija.
ma ja danas nakon jučerašnjeg čuda iz međugorja ne mogu biti nikako loše volje :d
i baš mi je drago da mu je frend isus i njegov frend zlatko (sudac?) odlučio pomoći, a sve ministre koji su ga zazivali ostavio na cjedilu. e, hebte se, sastančite do preksutra o crnoji, odo ja u krakow.
ajme meni, meni su jučer suze išle kad je babić zbunjenom novinaru odgovorio "kako to mislite" - "tako kako ste čuli"![]()
Problem je to što je dosta ekipe ovdje sretno što su ovi neki koji su isplivali s dna stvarno dno dna. Neki iskreno likuju jer misle da će onda nešto loše sa strane za koju navijaju izgledati bolje. A sve je to dno. I ništa dobro neće ispasti iz toga zvalo se lijevo ili desno dno. Ostat će mulj.
Dosta crnjakaMeni je sad žao da Most nije uspio prodobiti par dobrih i kvalitetnih ljudi s obje strane pa da je ovaj mulj sam od sebe otpao. To bi bila pobjeda.
Šteta.
ja ti cvijeto mislim da je ekipa koja je trebala donjeti odluku gledala tekmu i na kraju u euforiji zaboravili da su tamo po drugom pitanju. tek kad su krenuli van i skuzili novinare sjetili se. pa ono shit, ajd recite im trazimo analizu i vjestacenje. odgovor sutra
pa i ja sam zaboravila na crnoju sinoc, nije mi bio ni u peti nakon onog cuda
ne znam ništa o gospodinu Frančiškoviću
mislim da je arsenal neprijavljenog oružja dovoljan da netko završi u zatvoru
netko tko prijeti ubojstvom
a što se tiče daljnjeg psihijatrijskog vještačenja i terapije, stvarno ne znam o tome ništa
prijetiti nečijem djetetu je dno dna
sad dalje u revijalnom tonu, još malo prijetnji
http://www.vijesti.rtl.hr/novosti/hr...mijeni-crnoja/
dijana, pa zar nema niti jednog drugog konzervativnog novinara, eto ti raspudić, lip, obrazovan, elokventan, s onim hercegovačkim naglaskom kojega je gušt slušati, iako se s njim ne slažeš?
a ti se, bez imalo zadrške i srama, uvatila branit ovog šljama nad šljamovima, bujanca. koji plaća prostitutke kokainom.
Ne branim ga, volim njegove goste. Volim što vidim kako nacionalna televizija ispire ljudima mozak uz poštenu naknadu.
A volim i raspudića, nije da nije. A najbolje mi je kad ga prozivaju da šta radi tu, nek ide u rodnu bosnu, a za frlljića (znam da mu se štuca) isti "argument" ne vrijedi.![]()
mim a kad sam ja branila to o čemu ti pričaš? Nisam li se zgrozila nad svim tim ovdje kao i svi?
Mislim da ti pričaš s nekim svojim konstruktom, a ne samnom iako mene kvotaš.
Sad riskiram da zvučim kao Nina V ali mene se stvarno ne tiče to vaše navijanje za svoje. Ni hdz ni sdp .
Nasilje je nasilje, vulgarnost vulgarnost dolazilo od Nine Violić, Ranka Ostojića ili Bujanca. Oprosti, ali imam pravo da je meni nebitna etiketa koju nose, a bitan sadržaj.
Nisi branila nikoga: upravo zato jer se potpuno normano razgovaraš tebe i pitam (a ne Dijanu npr.). Ne znam zašto misliš da navijam za SDP. NIsam njihov glasač, ali me trenutna situacija navodi na to da bih za njih glasala da se raspišu novi izbori samo zato jer ove druge smatram puno većim zlom. Pitala sam te što ti, kao potpuno ugodan sugovornik, misliš o sankcioniranju neprimjerenog ponašanja i djelovanju policije. Smatraš li da bi u slučaju N. Violić to bilo umjesno unatoč tome što se nije reagiralo na onakva ponašanja određene skupine ljudi iako su, za razliku od Nininog posta (na privatnom profilu! ) bili opasni po okolinu i gadno se ogriješili o zakon? Što je prioritet? Smije li određeni dio populacije biti nedodirljiv-neovisno o tome što čine? Je li trebalo sankcionirati prijetlje plinskim bocama i ustaške povike?
ma steta je sto niko ko ima znanja i pameti, a bome i m...., nema volje ni pokusati uvesti promjene i maknuti nas sa 45., 91. sve me strah da ce mi i djeca jos te godine spominjati. uzas.
mim odgovorila sam ti da svaki poziv na nasilje treba sankcionirati.
plinske boce itsl nisu sankcionirali jer im je odgovaralo da uz takve ispade oni bolje izgledaju a ne jer ih vole i štuju. upravo ovo sto ti kazes.
Savska je napravila najveću moguću uslugu Milanoviću. Očito ne dovoljnu ipak je trebao manje letat prema jugu, a više raditi.
Nitko sretniji od mene da se bivša vlada primila posla i sredila situaciju u državi barem financije i gospodarstvo. Pa da ovi naprave to isto. Jupi. E onda nek izvode svoj folklor po skupovima kakav hoće nek plešu kola i pjevaju što hoće i jedni i drugi.
Hvala, ali nisam baš prezadovoljna odgovorom jer sumnjam da je scenarij bio takav kakav spominješ. Prošla vlada ništa nije smjela napraviti sa Šatorašima jer bi ih razapeli. Mislim konkretno na sankcije: love ionako nema ni za potrebitije, a očito ih samo to može zadovoljiti. Ono s čim se apsolutno ne slažem je boldano. Ne, javno ne smije biti ispada ni s jedne strane. Kao što ne smije biti četničkih pjesama tako ni ustaških povika. Kažnjivo je zakonom. Kao i prijetnja plinski bocama. Po mom mišljenju trebalo bi sve to biti kažnjeno. Ne zatvorom nego radom za opće dobro. Dugotrajnim. Uostalom, ako je netko sposoban hodati ulicom i izvikivati svašta onda je sposoban i skupljati otpalo lišće, smeće, pseći d.r.e.k po javnim površinama i dječjim igralištima, čupati ambroziju.... ima posla. Rad oplemenjuje-tako kažu.
Ma pikula, gledaj to tako - dobro je da je isplivalo, i neka ispliva sve što uistinu postoji. Neka mediji konačno odrade ono što bi i trebali raditi, pa ćemo svi biti mirniji što se članova vlade tiče. (hoćemo li?)
Istina će se nakraju razbistriti i to je jedino što je važno. Naravno da bi bilo zgodno kad bi ista pravila važila i za one za koje ti isti mediji očito navijaju ili koji ih financiraju, ali šta sad. Doći će valjda i to jednog dana.
meščini da on nema do kraja svijest o tome u što se upušta. brijem da nije znao ni da se kod nas ne provjeravaju sigurnosno osobe koje ulaze u vladu.
Slažem se Dijana. Tračak nade je tu. Samo svi moramo odljepit ego od tih podjela i lječit frustre negdje drugdje. Najbolje na trčanju![]()
Vidjet cemo, meni se ne cini, no imamo svo vrijeme ispred sebe.
Šta ćeš zuska, takav mi je milje. A Ranku Ostojiću i njegovom nadam se, bivšem, režimu svakako vjerujem. I da je fin, i pošten, i nadasve nepristran. I da nikad ne bi zloupotrijebio zakon u političke svrhe.
A cvijeta, znaš da ti je i Linić gostovao kod Bujaneca (Bujanca?), ko zna, možda dođe i Komadina jednog dana..
E, al Milanović nikad ne bi..on je poznat po beskompromisnim stavovima kad je broj glasova u pitanju.
Milanović je poznat po modelu odlučno-možda, međutim Božo ga je doslovno zgazio na tom polju.
mim pa kaj nisam sto puta rekla da to kriminalno i kažnjivo sve treba kazniti?! Koliko puta moram to ponoviti?
Kaj sam ko Bart u kazni pa da napisem sto puta na ploču?
Kad to maknes ostaje folklor. I to nek se slobodno izražavaju. Sviđalo se meni ili ne.
I ne moras biti zadovoljna mojim odgovorom i ne moramo se slagati oko motiva vlasti da ne sankcionira kažnjiva ponašanja koja truju javni prostor. To je skroz u redu.
Meni se kod njega sviđa to što naziva stvari pravim imenom.
Ako je netko polusvijet ili filofašist, to je tako i nikako drugačije. A apsolutno se slažem s njegovom karakterizacijom dotičnih.