Stranica 49 od 123 PrviPrvi ... 3947484950515999 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,401 do 2,450 od 6145

Tema: Kako poništiti glasački listić

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

spajka čestitam!
    ja isto mislim da je poželjno da se u raspravi bude što precizniji jer se inače gubi kredibilitet i determinirajuća tendenca.
    iako se slažem da to što je Tepeš bio gdje je bio mnogo govori o Karamarku ( a i Timu i Boži).
    Posljednje uređivanje od sasa : 29.01.2016. at 11:13

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ja sad nemam vremena sudjelovati u raspravi, ai nisam sasvim u toku, pa me ispravite, ako sam nesto krivo povezala.

ja sam se zaista uzasnula na ovu pricu sa mirjanom rakic, doajankom hrvatskog novinarstva.
    ako sam razumjela to je bila ta povorka koja je njoj urucila cetnicku kapu, te ako sam dobro vidjela na slici nosila njn lik iz papira sa partizanskom kapom (koje se naravno ne treba sramiti, nego ponositi, ali cilj te akcije sigurno nije bio nimalo plemenit)
    urucivati jednoj gospodi cetnicku kapu silovane zene je dno dna.
    i zanima me da li se jos itko osim mislim neke organizacije zena, javio da prokomentira taj uzas.

a sigurna sam da tako nesto ne bi urucivali ni oreskovicu, ni karamarku, ni milanovicu, ni leki, ni reineru.
    ali jednoj zeni, se to moze raditi. bas je sik, sto ne?

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

mislim da su se javili samo libela i I. Simić bodrožić- ja sam linkala njen tekst.
    ja sam isto bila osupnuta da jedan mali narko-diler ( s doduše samo 1 g kokaina) uopće prilazi Mirjani Rakić.
    cijela je ta parada bila bizarna i scary.

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    .
    ako sam razumjela to je bila ta povorka koja je njoj urucila cetnicku kapu, te ako sam dobro vidjela na slici nosila njn lik iz papira sa partizanskom kapom (koje se naravno ne treba sramiti, nego ponositi, ali cilj te akcije sigurno nije bio nimalo plemenit)
    urucivati jednoj gospodi cetnicku kapu silovane zene je dno dna.
    i zanima me da li se jos itko osim mislim neke organizacije zena, javio da prokomentira taj uzas.

a sigurna sam da tako nesto ne bi urucivali ni oreskovicu, ni karamarku, ni milanovicu, ni leki, ni reineru.
    apsolutno, i svi ovdje spomenuti odmah su to trebali osuditi

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ono sto mene uzasava je da uopce imam povoda ista takvog osuđivati. Da se tako nesto dogadja mi je prestrasno i da to jos podrzava oko 5000 ljudi .
    To nije bio performans dvije tri budale, vec skup ljudi, kojima je dana sloboda zaustavljanja prometa u gradu, kojima je dana slobodna uzivkivanja parola koje su zakonom kaznjive, kojima je dana uopce prilika da dodju do gospodje Rakić a o kapi koju je silovana zena uzela kao suvenir ne znam sto bih rekla jer osoba koja je smislila tu izjavu mislim da nema pojma sta je omalovazavanje a kamoli silovanje zene.

I jos dva jutra nakon tog skupa stajala je jedna zapreka na pocetku Jagiceve koju sam morala autom zaobilaziti da nas podsjeti na taj velebni skup.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Meni se baš urezala Rakić na onoj snimci kad joj Bujanec daje tu kapu, kako se nije dala isprovocirat, baš je profesionalno i dostojanstveno cijelu tu gungulu odradila. Iako inače pretpostavljam da ne primaju svakoga tko ima pritužbe na rad agencije pred novinarima da im se objasne, vjerojatno su procijenili da je najbolje da ih prime, puste da kažu što su naumili, i da se iz toga sve vidi. I sve se bome i vidilo.

kad sam vidila da se organizira taj prosvjed, glavna emocija mi je bila "selim iz ove beznadne rupe!", ali kad sam nju vidila promijenila sam u "ako je mogla Mirjana Rakić, mogu i ja"

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    Seni, ženama se ovde može raditi štogod.
    Tako je od premijera najgore prošla Jaca, iako se - osobno nemajući iluzija o njoj - i Sanader, i Karamarko, i Orešković mogu sakriti pred njom.

Nad ženama se vježba dizanje letvica i standarda pa tako Holy odleti zbog jednog maila, Aleksandra Ljuba zato što je siromašnoj majci sredila povoljan smještaj i tako redom.

Ovo s Rakićkom je bilo iživljavanje. A kolona - predvođena moralnim autoritetima kakvi samo na ovim prostorima mogu prolaziti, dakle, dno dna - puna milosrđa. Zbljuv.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se baš urezala Rakić na onoj snimci kad joj Bujanec daje tu kapu, kako se nije dala isprovocirat, baš je profesionalno i dostojanstveno cijelu tu gungulu odradila. Iako inače pretpostavljam da ne primaju svakoga tko ima pritužbe na rad agencije pred novinarima da im se objasne, vjerojatno su procijenili da je najbolje da ih prime, puste da kažu što su naumili, i da se iz toga sve vidi. I sve se bome i vidilo.

kad sam vidila da se organizira taj prosvjed, glavna emocija mi je bila "selim iz ove beznadne rupe!", ali kad sam nju vidila promijenila sam u "ako je mogla Mirjana Rakić, mogu i ja"
    Bogme, u pravu si. Hvala!

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja bih isto voljela da me primitivizam i odvratnost te vrste ne izbaci iz takta.
    A posebno se zapjenim što je to nekima ne samo prihvatljivo, nego i pohvalno.
    Ali valjda trebam još životnog iskustva.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Naš je novi favorit u ministarstvu kulture još prekjučer, kao prvu stvar u svome mandatu, razriješio dužnosti članove povjerenstva za neprofitne medije, bez objašnjenja, revizije rada ili zakonske utemeljenosti, 9 mjeseci prije isteka kraja mandata.
    Sad nam valja slijedi vrijeme u kojem će ovdje navođeni novinarski "disidenti" konačno doći na svoje. Yay.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Među prvim odlukama nove vlade jest navodno ukidanje subvencije đacima putnicima.
    Ne znam još sve detalje, kad saznam; napisat ću.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Tanči ne vidim nikakvu obavijest na stranicama ministarstva, sem ove od 13.1.
    http://public.mzos.hr/Default.aspx?art=14260&sec=1933
    Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta u razdoblju siječanj – ožujak 2016. godine nastavlja s programom financiranja troškova javnog prijevoza redovitih učenika srednjih škola.
    dakle bar prva tri su financirani.

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

idemo danas s posla kolega i ja i on sav nadrkan. pitam ga, da ga oraspoložim ima li kakve planove za vikend a on kaže da nakon što ga je nazvala žena po deseti put mora prvo ići kupiti plinsku bocu. mislila sam za vikendicu ali ne - on kao pravi branitelj i dragovoljac želi imati svoju bocu pa kad žena dođe doma biti će zavezan za bocu i reći će joj neka ide sama prijateljci i da će se on radije raznjetii u spavaćoj sobi i pobiti pola zgrade nego ići u posjet onima koje ne podnosti. a ujutro ako skuži da se kuha nešto lagano i dijetno opet će se lancem (koji će posuditi od pesa) vezati za svoju bocu. kažem ja njemu : niste se borili za hrvatsku pa da vam knedli sa šljivama budu glavno jelo!

morala sam vam ovo napisati prije nego kuhate subotnji ručak (jer smo neke od nas dovoljno stare da imamo muževe branitelje amatere)

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nadrapala sam . Danas su za glavno jelo krpice sa zeljem. Idem brzo neke kobasice okrenuti.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ja dobila odgovor http://www.index.hr/vijesti/clanak/e...je/871597.aspx
    ništa nas ne košta to što su rekli da nema kaznene odgovornosti. jeeee! bila neka akcija, čini se (koliko im je posla HDZ osigurao, imaju što raditi još tri života, pa mogu povremeno i nešto gratis odraditi).
    valjda jadni eksperti neće nadrapati, kao oni odvjetnici koji su ljudima slali račune za bolničke usluge za koje ovi nisu ni znali da su dužni i valjda svjesni apsurda zaračunali im svoje troškove ispod tarife, pa ih oribala komora zbog toga.
    još da su bili fer pa rekli da iako za njih (kazneno) nema posla, ima i to puno posla za neke druge grane prava...

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Nadrapala sam . Danas su za glavno jelo krpice sa zeljem. Idem brzo neke kobasice okrenuti.
    a mi imamo gradski plin
    to nemre presušiti
    ne smijem više ni spomenuti da ću skuhati mahune bez mesa

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj Riječanka prvotno napisa Vidi poruku
    ja dobila odgovor http://www.index.hr/vijesti/clanak/e...je/871597.aspx
    ništa nas ne košta to što su rekli da nema kaznene odgovornosti. jeeee! bila neka akcija, čini se (koliko im je posla HDZ osigurao, imaju što raditi još tri života, pa mogu povremeno i nešto gratis odraditi).
    valjda jadni eksperti neće nadrapati, kao oni odvjetnici koji su ljudima slali račune za bolničke usluge za koje ovi nisu ni znali da su dužni i valjda svjesni apsurda zaračunali im svoje troškove ispod tarife, pa ih oribala komora zbog toga.
    još da su bili fer pa rekli da iako za njih (kazneno) nema posla, ima i to puno posla za neke druge grane prava...
    Da akcija , za 1 optuženog ministra posavjetuju usput još i 2 sumnjiva...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

evo mene, kao proročica bih mogla zarađivati:
    http://www.jutarnji.hr/-nitko-nije-s...ucaj-/1509971/

možda ipak ispadne da neće biti besplatno...

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Tanči ne vidim nikakvu obavijest na stranicama ministarstva, sem ove od 13.1.
    http://public.mzos.hr/Default.aspx?art=14260&sec=1933

dakle bar prva tri su financirani.

Zato sam i napisala navodno.
    Jer, jučer su djeca u školu dobila na znanje neku skroz nerazumljivu obavijest glede toga.
    Opet navodno, od travnja više ne bude besplatno kao do sada.
    Anyway, ja sam danas napunila pokaz za veljaču besplatno, a u srijedu ću na roditeljskom pokušat saznat što se zapravo sprema.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku

Eeee, zato sam ja skuhala juhicu i spekla patkicu s mlincima i još bum poslije krafne spekla, ali
    Ostala sam bez plina i moram muža poslat na druženje s bocom na pumpu, a pošto je on ex Inaš, past će tu i kavica i svi sretni i zadovoljni
    I navečer u WG na lns.
    Za to smo se borili... I izborili.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    Posljednje uređivanje od Bubilo Bubich : 30.01.2016. at 17:38

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

http://m.tportal.hr/vijesti/414279/Natasa-Skaricic-uputila-zestoko-pismo-ministru-Hasanbegovicu.html
    Posljednje uređivanje od Jelena : 30.01.2016. at 21:55

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ne kuzim zasto mi ne prepoznaje kao link pismo od Škaričić na tportalu.
    Nije da ulijeva optimizam, al drago mi je bilo procitati.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku

Da, da. Davno je Djole rekao "krivi smo mi".

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ide li netko sutra na prosvjed?

Svih ovih dana pokusavam dokuciti radi li se o šačici desničara, i za tri dana će sve završiti... A opet... 6000 ljudi... Sto se dogada? Ne sjecam se ovog kad je Sanader došao na vlast. Na fejsu (od ljudi kojih se ne nadah) opet neke price o SDP-u koji su jugosloveni i sto ti ja znam... Je li ovo reakcija na nesto? Na sto? Na zakon o partnerstvu i tužbu o genocidu?

Mislim, je l ovo smeta samo šačici ljevičara, "izdajnika", kulturnjaka i udrugaša koji "se boje da će se pipa zatvorit"? Ili ima neka gradanska Hrvatska koja misli ovo je krivo?

Sjedimo ovaj vikend u restoranu, i veli lik za susjednim stolom "ovdje ako si domoljub, odmah si ustaša". Ok... I onda nesto što nisam čula, ali o udrugama... pa zavrsi sa "trebalo bi sad to sve pročistit, za 4 godine ih se nitko neće ni sjećat".

I cijeli dan si mislim "Halooo Hrvatska!"
    Hoce sutra tamo biti samo Mima Simic i šačica aktivista, i ni blizu 6000 ljudi? Ili neće?

I najvise od svega, od vlasti ni a ni be. Ajde Božo, odi doma, oprostit cu ti nove izbore, ali mrak ne.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja ću nažalost ostati doma. Predaleko( i preskupo )ste mi da bi se u privatnom aranžmanu uputila tako daleko.
    Ali sve si mislim da su ovi drugi prosvjedi bolje organizirani, da se to autobusima vozi i sl.
    Posljednje uređivanje od Kosjenka : 01.02.2016. at 08:06

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

a ne znam, na fejsu piše da dolazi 1,8 tisuća ljudi. nije 5000, al to je već lijepa brojka.
    inače, kao što bubilo kaže, ovo je totalno neka šizofrena situacija. na koju nismo navikli baš.
    navikli smo da hdz, dok je u oporbi, mobilizira svoje biračko tijelo s ideologijom. a kad dođe na vlast, onda se smiri. i krade :D
    a ovo sad, ne znam, kao da je sav šljam neki isplivao na površinu. i ne prestaje.
    evo kako tumači pavičić.
    http://www.jutarnji.hr/polusvijet--p...rsinu/1509845/

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

https://www.youtube.com/watch?v=VCInU6Jgj10

tko još dvoji o današnjem prosvjedu...

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Kakav prosvjed?
    Nisam dva dana gledala niš osim Rode... a ni sad ne stignem.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Našla sam.
    Dolazimo. Ionako smo Smjehuljica i ja popodne u gradu.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Bilo nas je dosta. Bilo je mirno i dostojanstveno. No pasaran.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Bilo nas je dosta. Bilo je mirno i dostojanstveno. No pasaran.
    Hvala vama i svima ostalima koji ste bili tamo jer sama nisam mogla doći .

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Bila
    Bas je bilo svih generacija od 0 do 90 godina.
    Malo sam ljuta jer su mi dvije osobe rekle da se boje ici. Ipak su fasisti napali antifasiste pred mjesec dana na prosvjedu protiv Paveliceve mise zadusnice. Al stvarno je danas bilo jako mirno.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj mim prvotno napisa Vidi poruku
    X

Dobar je Pavičić (link koji je postala Cvijeta)

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ako niste čitali: 15-mjeseci-pretvorenih-u-pakao
    Koma
    Posljednje uređivanje od Zuska : 01.02.2016. at 23:07

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mim prvotno napisa Vidi poruku
    X

i podrška glumcima...iako, uhvatilo me malodušje...

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

tim tom klab
    bio kod mene u šeraton na razgovor lol
    ajme, nasmija me ivančić

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Ako niste čitali: 15-mjeseci-pretvorenih-u-pakao
    Koma
    Siroti čovjek. I svaka mu čast!
    Već se duže spremam napisati jedan poduži post, ali me posao stisnuo...
    kad čitam ovakve stvari, ne znam, da li me vise preplavi gnušanje i stid i sram za druge, ili naprosto goli očaj....
    dugo sam mislila da je zapravo najgore što se dogodilo u režiji hdz-a, besprizorna pljačka, zatiranje svakog morala u institucijama i primitivizacija društva, kulture, svakodnevnice...

sada vidim, djelomično potaknuta i ovim topikom, da tu ima jos jedna priča, koja bi se dala svesti na:
    može čovjek otići iz nedemokracije i light diktature, ali ona iz čovjeka ne odlazi.

najglasniji bukači takozvanog "hrvatstva", najglasniji protivnici socijalizma i nedemokracije ex jugoslavije (odnosno svega vezanog na nju), kao i antifašističke hrvatske, su zapravo mentalno, intelektualno, emocionalno duboko ukorijenjeni u ono najnedemokratskije vrijeme Jugoslavije, od kraja 2. Svjetskog rata, pa tamo do kraja pedesetih.
    ono, pravi boljševici staljinove provincijencije, samo sto bog sada, nije ni staljin, ni tito, ni partija, nego tudman, hdz, i neko neukusno i nakaradno "domoljublje", koje je samo groteskna interpretacija onoga sto domoljublje u svom pozitivnom smislu jeste.

sve su preuzeli: spin, jednodimenzionalnost, šuplje floskule koje vrtiš kao pokvarena mašina, ideopoklonstvo (svejedno da li titu, partiji, jugoslaviji, ili tudmanu, genima kamenima ili hrvatskoj).
    i metode i retoriku.
    pa jadna li ti majka, ako su ti roditelji prije 2. Svjetskog rata bili kulaci, preobrazovani intelektualci koji postavljaju neugodna pitanja, ili imućni obrtnici, tvorničari....

a jadna li ti majka sada:
    ako su ti roditelji, bake, djedovi vodili dalmatinske ili ine brigade, nesto pisali ili maljali Ala npr. Murtić,
    ili naprosto imaš kriva krvna zrnca...

i sto je najbolje ti naši novi "križari" ne vide nikakvu sličnost.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Nastavak sljedi

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Seni; potpis
    A što je najgore tek sad mi dolazi u glavu kako je zapravo Karamarko pametan.
    Znao je da s HDZom ne može dobiti izbore pa je tražio druge puteve.
    I uspio je.
    I šator i "domoljublje" i Kolindino lupanje šakom i Tim& co...
    Sve je to Karamarko super isplanirao i sad vlada Hrvatskom.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Nema dugo da sam jednom domoljubu rekla da je meni jedina domoljubna pjesma koju priznajem Trubač sa Siene.
    Pa me blijedo gledao... o čemu ja to pričam.

Bljuje mi se.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Meni su najgore ove predstavice za javnost. Kao jucer u 3.dnevniku- eto nam se Bozo i Suker kao svadjaju. Mozes si misliti kako bi se dalo u javnost da se oni realno oko toga svadjaju. Nego Bozo mora pokusat zadrzat image postenog covjeka iz naroda, a Sukeru kao Sanaderovom ministru je svaka paznja dobrodosla. A najgore je sto se vlada nece raspasti jer Bozo sigurno kuzi da mu se onakvo veselje od 8.11. vise nece ponoviti i ciniti ce sve da se vlada odrzi. Ima tekst na Indexu gdje je prenesen intervju Hasanbegovica iz 2013. gdje objasnjava kako nisu stvari bas crno bijele, ono dobro-zlo, antifasizam- fasizam...
    Ciao zdravoj pameti.

Sent from my iPhone using Tapatalk

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ajde da nismo samo u crnjacima, malo dobrih vijesti od nove vlade:
    ministrica uprave o zakonu o životnom partnerstvu -
    Zakon se ne mijenja. I Hrvatska je zaista ponosna da ima takav zakon i da se priključila demokratskim civiliziranim zemljama
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 02.02.2016. at 11:12

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Da, da... konačno nešto lijepo za čuti... rekla je i da će se smanjiti broj županija.
    http://www.jutarnji.hr/mostova-minis...-ima-/1511784/

Živi bili pa vidjeli.

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    ajde da nismo samo u crnjacima, malo dobrih vijesti od nove vlade:
    ministrica uprave o zakonu o životnom partnerstvu -
    Ona je jedina iz cijele vlade koja mi se cini normalnom.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ne pratim taj resor pa ne znam, ali ministar zaštite okoliša mi se isto čini skroz ok. slaven dobrović. stručan (koliko mi je u zadnje vrijeme glupa riječ - stručnjak, šta nam učini taj most lol), ima iza sebe projekte, a simpa mi je i jer je član gorske službe spašavanja i planinar. i ima ni više ni manje nego sedmero djece :D
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 02.02.2016. at 13:25

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Cool, njega nisam upratila.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Jadan Fred i na roštilj je morao kod svojih logorskih čuvara http://www.jutarnji.hr/u-vikendici-j...atic-/1512423/

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •