Dobila sam je i ja. Ali dobili su i oni moj odgovor
Dobila sam je i ja. Ali dobili su i oni moj odgovor
To vam je kompjuterski slano. Neće imat tko čitat vaše odgovore. Bezveze se žestite.
Ja se uopće nisam žestila, dapače, baš su me razgalili.
Nisam ni očekivala da će to netko čitati, samo iz gušta.
amateri
ja dobivam pozive za sjednice lokalnog ogranka hdz![]()
Mene ovaj put pustili na miru... inače me iz SDP-a zovu na kućni telefon...
I nas je SDP zvao. Moja mama je zaželjela veću penziju![]()
Mi smo svi u obitelji dobili pismo od Zokija. Personalizirano
Nego, koji je ovo kuki od izbora? Ni jednog sučeljavanja ili nešto takvog. Načula sam da je Karamarko odbio, pa što se to uopće može?
može se svašta moja bodulice
moš bit osuđeni ratni zločinac i ostat aktivan u našoj politici, ma nebo je granica šta možeš
E da... ja sam dobila razglednicu od slovenske predstavnice manjina.![]()
za mene svih boli đon
samo je mala našla na ulici ispred kuće pokidan HDZov letak, što je u mojoj ulici jako čudno, ne znam tko bi od susjeda pokidao njihov letak :csi:
Meni nitko nije pisao, ni sms-ao. Ubacilo nam nešto letaka u sandučič, a osobno mi se obratila samo volonterka na HDZ štandu (prolazila sam) koja mi je nudila vrećicu s jabukama.
Pitala sam jesu li otrovne i da zar joj nije neugodno volontirati za zločinačku? Rekla je da nije.
Meni to nikako nije jasno, da nakon svega što su napravili, ljudi i dalje briju na njih.
Ima li nekog da mi objasni?
haha Mojca, u međuvremenu sam se sjetila i jedne susjede koja je na Kerumovoj listi![]()
Sve je to istina, Zuska.
Nitko ne misli da je svjetonazor nebitan. Ali mi smo nažalost u situaciji u kojoj imamo stranku koja se ne bavi svjetonazorom, a ima ekonomski program i 2 stranke koje nemaju ekonomski program, a načelno su lijevo, odnosno desno.
Ispada da moramo birati između programa i nekog fiktivnog svjetonazora.
Inače nisam neki ljubitelj Matije Babića, ali ovo je dobro rekao:
"Jeste li izračunali koliko vašeg novca u četiri godine pojede jedan dobrostojeći uhljeb, poput ovog Orahovog "uhljeba-pokajnika"? Oko 1,000,000 kuna. Milijun. Vaših kuna. Toliko pojede samo jedan, a ima ih na tisuće. Njihove interese štite HDZ i SDP.
Ova država nije podijeljena na lijeve i desne. Vjernike i ateiste. Hrvate i Jugoslavene. Ni bilo koje slično govno s kojim vam ispiru mozak. Ova je zemlja podijeljena na one koji rade i one koji troše tuđe. One koji troše bez da rade predstavljaju HDZ i SDP. Ako spadate među one koji rade, nemojte nasjesti na prevaru o manjem zlu. Većeg zla od HDZ-a i SDP-a nema.
Ako pak spadate među uhljebe, nastavite glasati za HDZ i SDP. Osigurat ćete si još koju godinu sisanja našeg novca. No cijenu će platiti vaša djeca, to vam obećajemo."
Teorija da MOST pokušava ući u sabor zahvaljujući gospodarskom programu, ali zapravo zato da bi nakon godinu-dvije počeli provoditi neku HČSP-ovsku politiku mi se ne čini vjerojatnom.
Ja sam dobila SMS od Mikija:
Postovani, nedjelja 08. studeni je RADNI DAN. Idemo delati!
a ja dobila i nisam skužila od koga je to poruka, sad ste me prosvijetlile
ja nisam ništa od nikog dobila,ni sms ni pismo,poziv....
al' me zato poslovno zovu nemilice...za oglašavanje svojih sraćki....
nego jel' i ovdje sutra mora biti muk?![]()
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 06.11.2015. at 21:25
Ili - svi smo mi Miki.
Ma jasno je da nisi skuzila ak nisi iz Zagreba - sam se u njemu dela![]()
Je, ali ako biramo Mikija mozda zaraza delanja ( u sve dane) prede na sve u CIJELOJ Hrvatskoj!
Meni je zapravo genijalno da je politika i Sabor valjda jedino radno mjesto gdje je nebitna potvrda o nekaznjavanju.
Ne mozes aplicirati niti za postao cistacice bez te potvrde, ali u Saboru za to nitko ne pita.
Ako si kažnjavan, pod istragom ili bar uskok u te opravdano sumnja, veća ti je šansa da se usaboriš.
To dode u njihovom zivotopisu kao dodatna edukacija, volontiranje ili cak par godina visoke skole.
Hrvatska je toliko malo trziste, ovisno o europskim kretanjima da ne vjerujem u program strancice, nekolicine ljudi. A "uhljebi" mi je dio vokabulara istih onih koji etiketiraju s "komunjarama" i sl. Ekipa komentatora na web portalima.
Tko bi trebao procijeniti jesam li ja uhljeb? Ne kazem da nema ljudi koji ne rade, ima ih previse, al mi se cini opasnim to etiketiranje. Znam masu ljudi koji misle da nastavnici nista ne rade jer imaju kratko radno vrijeme i ferije, pa sveucilisni profesori, pa umjetnici (za razliku od sportasa), pa djelatnici ministarstava i agencija... Hoce li me netko izvana procjenjivati ili moji kolege jesam li uhljeb ili sto? Ili cemo deset eksponiranih uhljeba svecano maknut s funkcije pa ce trosak nesto pasti, al ce taj netko npr. primati soc pomoc, koristiti zdravstveno osiguranje, a nece nista uplacivati u proracun.
Meni je to isto propaganda.
Posljednje uređivanje od Jelena : 07.11.2015. at 03:09
x
Index već neko vrijeme koristi riječ uhljeb češće nego glagol biti
a Matija Babić mi je majkemi malo prolupao u tom tekstu
iako u njemu dosta stvari stoji, ali čini mi se da baš piše iz neke svoje osobne pozicije "ja radim a vi se krpate na moje pare, linčine" i ispada ko pripiti kafićki komentator
tangerina ti mi se jako sviđaš, hoćeš li biti moja fejs frendica![]()
Ajme majko, upravo mi je stiglo na mobitel:
Postovani, nedjelja 08. studeni je RADNI DAN. Idemo delati!
NEEEEEE!!!!![]()
Došla sam reći isto za Babića, s kojim se inače najčešće slažem.
Ali je i on, iz tko zna kojih pobuda, krenuo s izjednačavanjem. I cijeli portal jučer je bio u tom tonu.
Sirius, ajd ih prijavi![]()
I mm dobio sms
Zato mene svi zaobilaze u sirokom luku
Trebali ste vidjeti Ilicica neki dan, svima se smjeska, a od mene pobjeze glavom bez obzira![]()
Ne slažem se s tvrdnjom "Svjetonazor je bitan ALI..."... Rekla bih rađe "Svetonazor je bitan.(točka)" pa onda nastavila po programu....jer program i izvire iz svjetonazora..Svaki program nas treba odvest do boljeg života. A što je bolji život upravo izvire iz svjetonazora. Nekome je bolji život da zabrani umjetnu oplodnju npr.Nekome je bolji život da zabrani pravo žene na abortus... Nekome je bolji život da manjinama ukine građanska prava...itditd.. Hoću reći naravno da je odlično da se razvijamo da imamo jako gospodarstvo...no nikako bez normalnog svjetonazora...Ekstreman primjer no i Hitler je u svoje vrijeme imao prejako gospodarstvo, možda i najbolje na svijetu, industrija cvjetala, ceste izgrađene, tehnologija na vrhuncu razvoja...no što to sve vrijedi kad je vladalo zlo...i svo to stečeno bogatstvo se koristilo za zlo...Eto, to je moje mišljenje..
Ne slažem se ni sa stavom da nema većeg i manjeg zla...jer nažalost, očito je da ima...pa nažalost još smo na razini toga, biranja između većeg i manjeg zla...iliti što bi moj muž rekao (pojašnjavajući ove izbore našoj djeci- tinejdžerima) Zamisli da na jednoj strani imaš lopova, a na drugoj nesposobnog! Koji manje štete čini?
Jadno je sve to...nadam se da za 24 sata neće biti još jadnije.
Posljednje uređivanje od anin : 07.11.2015. at 19:39
anin, zapravo se slazem s tobom
pa i onom usporedbom s Hitlerom
al u biti, grozno mi je da se moram slozit s tobom, ako me kuzis
grozno mi je sto se nalazimo u takvim go*nima