To vam je kompjuterski slano. Neće imat tko čitat vaše odgovore. Bezveze se žestite.
To vam je kompjuterski slano. Neće imat tko čitat vaše odgovore. Bezveze se žestite.
Ja se uopće nisam žestila, dapače, baš su me razgalili.
Nisam ni očekivala da će to netko čitati, samo iz gušta.
amateri
ja dobivam pozive za sjednice lokalnog ogranka hdz![]()
Mene ovaj put pustili na miru... inače me iz SDP-a zovu na kućni telefon...
I nas je SDP zvao. Moja mama je zaželjela veću penziju![]()
Mi smo svi u obitelji dobili pismo od Zokija. Personalizirano
Nego, koji je ovo kuki od izbora? Ni jednog sučeljavanja ili nešto takvog. Načula sam da je Karamarko odbio, pa što se to uopće može?
može se svašta moja bodulice
moš bit osuđeni ratni zločinac i ostat aktivan u našoj politici, ma nebo je granica šta možeš
E da... ja sam dobila razglednicu od slovenske predstavnice manjina.![]()
za mene svih boli đon
samo je mala našla na ulici ispred kuće pokidan HDZov letak, što je u mojoj ulici jako čudno, ne znam tko bi od susjeda pokidao njihov letak :csi:
Meni nitko nije pisao, ni sms-ao. Ubacilo nam nešto letaka u sandučič, a osobno mi se obratila samo volonterka na HDZ štandu (prolazila sam) koja mi je nudila vrećicu s jabukama.
Pitala sam jesu li otrovne i da zar joj nije neugodno volontirati za zločinačku? Rekla je da nije.
Meni to nikako nije jasno, da nakon svega što su napravili, ljudi i dalje briju na njih.
Ima li nekog da mi objasni?
haha Mojca, u međuvremenu sam se sjetila i jedne susjede koja je na Kerumovoj listi![]()
Ja sam dobila SMS od Mikija:
Postovani, nedjelja 08. studeni je RADNI DAN. Idemo delati!
a ja dobila i nisam skužila od koga je to poruka, sad ste me prosvijetlile
ja nisam ništa od nikog dobila,ni sms ni pismo,poziv....
al' me zato poslovno zovu nemilice...za oglašavanje svojih sraćki....
nego jel' i ovdje sutra mora biti muk?![]()
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 06.11.2015. at 21:25
I ja se to pitala, al bas dosla napisati nesto sto nije nimalo muk.
Citam vas jucer cijeli dan, i na sto muka sam. :razocaranibiracljevice:.
Sanducic i inbox puni od svih.
I jutros se probudim, a prva misao mi je: Vaso, 5000 biraca na adresi sela od 800 stanovnika, 100€ da glasas, padanje u nemilost lokalnog serifa ako mu se ne javis da si glasao... fini gospon Josipovic koji se ne bi spustao na tu razinu...
Ja bome idem glasat protiv!
(Sad kad me Vaso nade preko IP-a)
![]()
A uhljebima smatram: sredi mi laznu invalidninu, sredi mi prijevremenu mirovinu, upisi mi malog, zaposli mi malog, bit cu na zavodu nezaposlenih, al necu radit za minimalac, vise dobijem kad mi se nakupi sva socijalna pomoc, uzmi potporu - smuljaj nesto... Nastavi niz...
X
Nisu uhljebi profesori jer navodno imaju puno godišnjeg (ajme meni), nego oni koji se uguraju negdje preko veze i još ne rade kako treba.
Nakon što je SDP takvih zaposlio na tisuće tijekom svog mandata, govoriti da su pošteni, iako nesposobni, je izvan svake pameti.
Gledala sam to na svoje oči.
Na biralištima su po 2 kutije, jedna za manjine, jedna za tu izbornu jedinicu. Nitko ne upozorava gdje se moraju ubaciti listići, pa obratite pozornost na to što piše na kutiji da ne bi krivo ubacili.
Ili - svi smo mi Miki.
Ma jasno je da nisi skuzila ak nisi iz Zagreba - sam se u njemu dela![]()
Meni je zapravo genijalno da je politika i Sabor valjda jedino radno mjesto gdje je nebitna potvrda o nekaznjavanju.
Ne mozes aplicirati niti za postao cistacice bez te potvrde, ali u Saboru za to nitko ne pita.
Je, ali ako biramo Mikija mozda zaraza delanja ( u sve dane) prede na sve u CIJELOJ Hrvatskoj!
Ako si kažnjavan, pod istragom ili bar uskok u te opravdano sumnja, veća ti je šansa da se usaboriš.
To dode u njihovom zivotopisu kao dodatna edukacija, volontiranje ili cak par godina visoke skole.
tangerina ti mi se jako sviđaš, hoćeš li biti moja fejs frendica![]()
Ajme majko, upravo mi je stiglo na mobitel:
Postovani, nedjelja 08. studeni je RADNI DAN. Idemo delati!
NEEEEEE!!!!![]()
Došla sam reći isto za Babića, s kojim se inače najčešće slažem.
Ali je i on, iz tko zna kojih pobuda, krenuo s izjednačavanjem. I cijeli portal jučer je bio u tom tonu.
Sirius, ajd ih prijavi![]()
I mm dobio sms
Zato mene svi zaobilaze u sirokom luku
Trebali ste vidjeti Ilicica neki dan, svima se smjeska, a od mene pobjeze glavom bez obzira![]()
anin, zapravo se slazem s tobom
pa i onom usporedbom s Hitlerom
al u biti, grozno mi je da se moram slozit s tobom, ako me kuzis
grozno mi je sto se nalazimo u takvim go*nima
Kužim, da
Toliko smo zaglibili da neznam da li ću doživjet da mirne savjesti apstiniram od izbora...da ne moram izać, jer u konačnici ni nije važno....da ne moram znati tko je premjer...da nam je zemlja toliko uređena da je svejedno...da su nam životi toliko sređeni da nije važno...Voljela bih da to doživom...makar za 30 god...al nešto sumnjam...
Gledala sam jednom dokumentarac (ne sjećam se sad o kojoj zemlji je bila riječ) kad ljudi (slučajni uzorak) na cesti ni nisu znali tko im je premjer....a još manje neki ministar... EEE to bih ja!