Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6145

Tema: Kako poništiti glasački listić

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ne znam što bi trebalo biti arhivsko gradivo, ali SDP eventualno može biti u posjedu nekakve partijske dokumentacije, dok su svi državni dokumenti, uključujući svakako i policijske dosjee u posjedu i pod kontrolom države, pa koliko znam nije niti to javno dostupno. Možda je SDP stranka koja je pravna nasljednica KPH, no svi mi jako dobro znamo da su se članovi KPH jako dobro rasporedili po strankama i vladajućim pozicijama, tako da je to stalno prozivanje SDP-a radi partijskog nasljeđa stvarno vrh apsurda.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam što bi trebalo biti arhivsko gradivo, ali SDP eventualno može biti u posjedu nekakve partijske dokumentacije, dok su svi državni dokumenti, uključujući svakako i policijske dosjee u posjedu i pod kontrolom države, pa koliko znam nije niti to javno dostupno. Možda je SDP stranka koja je pravna nasljednica KPH, no svi mi jako dobro znamo da su se članovi KPH jako dobro rasporedili po strankama i vladajućim pozicijama, tako da je to stalno prozivanje SDP-a radi partijskog nasljeđa stvarno vrh apsurda.
    Istina je da su se rasporedili, ali to nije ni bitno. Bitno je što danas kao politički subjekt podržavaju.
    SDP se nikad nije kritički odredio prema Jugoslaviji kao totalitarnom sustavu.
    Izašlo se iz SAbornice kad se glasalo o samostalnosti Hrvatske.
    U EU je donešena je spomenuta rezolucija u kojoj je titova jugoslavija nedvojbeno okarakterizirana kao totalitaran sustav; sdp se oglušio.
    Uloženi su napori da se bivši djelatnici udbe ne izruče.

Pa jasno ko dan da ne postoji volja za suočavanjem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •