Stranica 60 od 121 PrviPrvi ... 1050585960616270110 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,951 do 3,000 od 6145

Tema: Kako poništiti glasački listić

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Tanci, pa to da neces prezalit jugu je sasvim legitimno, ja sam pricala nacelno, o sustavima. I to su neoborive cinjenice, dok ovo sto ti pises su osobna iskustva i stavovi, kako to netko moze osporavati?

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Pa ja sigurno necu, nit me briga za to. Iako imam i franjinu sliku na zidu i krunicu oko vrata..

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

pa slobodno imaj. nitko ti ne brani. ali to te ne čini ni većom ni manjom hrvaticom od mene i sličnih meni koji to nemamo. samo nam se ukusi razlikuju :D

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Da bi reč rekel..

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Tanci, pa to da neces prezalit jugu je sasvim legitimno, ja sam pricala nacelno, o sustavima. I to su neoborive cinjenice, dok ovo sto ti pises su osobna iskustva i stavovi, kako to netko moze osporavati?

Naravno i nažalost ne samo moja pa onda budi jako oprezna kad pišeš o masnim odštetama.
    Nema ih, ne postoje.
    Isto kao što ne postoji 90% firmi, nekad uspješnih, koje je Tuđman razdijelio podobnima da stvori onih famoznih 200 obitelji.
    Isto kao što ne postoji proizvodnja i izvoz, a nekad su postojali.
    Poljoprivreda?
    Hahaha
    Poticaji su bili izmišljeni za Todorića koji ih je šakom i kapom grabio i onda tim, državnim novcem kupovao Pikove i tvornice te ucjenjivao sa cijenama ulja, šećera, mesa...
    A seljak ne može prodat svinju ni za 10kn/kg, mlijekom hrane svinje jer ga nitko neće, a ako i hoće, neće platiti po dvije godine...
    Sramota!
    Sramota koja traje 25 godina.
    Nekad se moglo zubaru, sad ljudi dižu kredite za krunice, progresivne naočale. Plaćaju privat ginekologe, MR, lijekove.
    Kći mi je prehlađena. Olint košta 50 kn.
    Najobičnije kapi za nos!
    A krunica?
    Ja sam ju imala i prije '91. i nikome nije smetala. Dapače.
    Krštena sam, pričešćena i krizmana redovno i javno kao i hrpa ostale djece i nikome to nije smetalo i to od 69. na dalje.
    Jedina, ajmo reć, dobra stvar koju je bliska prošlost donijela su po meni trgovački centri pa ne moram do Trsta i Graza. Iako je i to tada imalo svoje draži.
    Ali ne znači da H&M ne bi došao u Jugoslaviju da postoji. Vjerojatno bi.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Tanči, ti baš voliš hodati po forumu i upozoravati ljude kako pišu?.

Što se juge tiče, potpuno si u pravu, glupi ljudi u Hrvatskoj što su željeli živjeti u demokraciji, a ne u komunizmu, glupa cijela Istočna Europa što je isto tako željela konačno živjeti u demokraciji, a najgluplja još Zapadna Europa i Amerika što nisu shvatili kakav prekrasan sustav imamo i proveli ga kod sebe, već su se držali demokracije, nadasve nakaradnog sustava.

Juge ti sasvim sigurno više neće biti, ali i ti se još uvijek možeš preseliti u Sj. Koreju; ne znam je li još negdje još živi taj prekrasni sustav, a i tamo se, kako čujem, živi prekrasno.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja ću opet sa mojim mišljenjem i skromnim iskustvima

SDP je možda pravni nasljednik komunističke partije, ali princip i moral partije naslijedile se obe stranke, a iz primjera koje ja vidim oko sebe, HDZ ipak nešto više
    pričam o onom što se i tu spominjalo, da bi dobio neki posao moraš bit u partiji
    znam puno ljudi koji dugo nisu mogli dobit posao, ili su pokrenuli svoju firmu koja je slabo poslovala, a kad su stvari napokon krenule na bolje informirali su me da im je netko napokon objasnio "kako se to radi": učlaniš se u stranku. Svi u istu, zanimljivo. Možda to nije svugdje slučaj, ali u mojoj županiji ona je siguran izbor, jer ako se i dogodi da kadikad izgube na lokalnim izborima, tu je uvijek županija.
    I odjednom poslovi krenu.
    Mislim da je većina ljudi koja je glasala za Most lani glasala upravo protiv tog dijela, nadajući se da će oni to zaustaviti, e sad, neki su bili zadovoljni, neki ostali razočarani.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

O da tangerina. Na sve strane je tako. Zato neću ni počinjati nabrajati sve primjere oko sebe, jednostavno mi se gadi.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Vjerujem da uclanjivanje u stranku pomaze. Al isto tako, ja bas ne znam nikog od svojih vrsnjaka da je u stranci, a svi uglavnom rade. Mozda su to ko neki ekstra bodovi

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Jadranka, ekonomski kolaps juge dogodio se prije 90-ih, pad standarda poklopio se s međunarodnim trendom konačnog sloma komunizma, i težnjama većine ju-republika za osamostaljenjem.

Nažalost, kao što znamo, hr nije uspjela izaćii mirnim putem.

Juga nije bila tržišna ekonomija, jednostavno nije bila dugoročno održiva, po samom svom ustrojstvu i po logici tržišnog djelovanja bila je osuđena na propast, prije ili poslije.

Sve zemlje koje su imale isti sustav su to prošle, i sve su prošle i još uvijek prolaze bolnu tranziciju. Da nismo živjeli u nakaradnom sustavu, koji nije bio utemeljen na pravu na privatno vlasništvo, što je na zapadu svetinja, vladavini prava, ne bi prolazili ni kriminalne pretvorbe.

Osobno ne mogu ni u kom pogledu shvatiti žal za jugom, kad je čitav sustav, od društvenog do privrednog, bio nakaradno postavljen i osuđen na propast.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja Jugoslaviju ni dozivjela nisam, nisam cak ni bila u pionirima :rosnicvijet: i uopce ne zalim za tim sustavom i sakloniboze da bi htijela natrag u Jugu i komunizam. Ljubim demokraciju i bez obzira na sve njene mane- koje u tranzicijskim drustvima najvise dolaze do izrazaja- nikada ne bih voljela zivjeti u nedemokratskom drustvu. Isto kao sto recimo to sto sam ateistkinja ne znaci da bih htijela da ljudi ne smiju krstit djecu. Ja bih samo htijela da ova zemlja pocne prakticirati civilizacijske dosege zapadnih demokracija- a to su sekularizam, feminizam, sloboda na spolni, vjerski i svaki drugi identitet. A to mi sustinki nije omogucila niti "jugonostalgicarska" ljevica, dok mi je desnica uglavnom sva ta prava jos kresala ( referendum o braku, zakon o MPOu etc). To su stvari koje definiraju moju sadasnjost i buducnost. I moje djece. I Bruna Esih i Zlatan Hasanbegovic to dobro znaju i planiraju krojiti. Koliko god zaglusivali zvucne kanale lustracijom.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Baš tako, Saša, mi bismo tržišnu ekonomiju, potpunu privatizaciju na EU način, finsko obrazovanje, uređen pravni sustav, funkcionalnu upravu...ukratko - sve ono što je normalan zapadni svijet davno dosegnuo. E, ali ne bismo i društvene "nuspojave" koje si nabrojala. Neka nama naših najdesnijih konzervativaca koji će taj dio društva ostaviti kakav je i bio zadnjih 100 g.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Dotični su konzervativni političari, koji se sasvim sigurno, neće zalagati za npr. posvajanje djece od strane homoseksualnih parova.

Nijedna konzervativna stranka ni na zapadu neće nešto slično podržati. Je li to znači da ni zapadne demokracije ne ostvaruju te tzv. civilizacijske dosege?

Nije to nikakva hrvatska specifičnost.

No istina da je Hrvatska u suštini jedno konzervativno društvo, i da je veliko pitanje kad će se skupiti kritična većina da bi npr. tako nešto provela.

No jedno je političko , a drugo znanstveno djelovanje; ovo su oboje znanstvenici, a znanstvenik ne možeš biti ako se ne držiš činjenica.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Narod "ne valja" zato što je navikao odlučivati kako mu drugi kaže i kako su "vjekovima njegovi stari radili" i tu se slažem da je utjecaj prošlog sistema bio poguban. Nešto je i u mentalitetu koji je jednostavno nepromjenjiv.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I konačno, falabogu, demokracija je. Svatko je slobodan udružiti se, propagirati svoje ideje i zainteresirati ljude. Ali ne može se kriviti ljude ako ih takve ideje ne zanimaju ili ih odbijaju.

A meni se nekako baš ta ideja provlači, općenito, kroz ovaj forum. Ono, narod ne valja, da ga je barem zamijeniti s nekim drugim, u ovoj prekrasnoj zemlji....

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ministrov znanstveni rad sigurno ne obuhvaća npr.smjenu uspješnog ravnatelja škole ili muzeja samo zato jer je bio imenovan u vrijeme vladavine lijeve stranke. O tome govorimo. A ministar (da se razumijemo, ne samo ovaj tehnički, mnogi su tome naginjali) tako provodi puzajuću lustraciju kad smo već s onom pravom zakasnili zbog dobro znanih razloga.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Ministrov znanstveni rad sigurno ne obuhvaća npr.smjenu uspješnog ravnatelja škole ili muzeja samo zato jer je bio imenovan u vrijeme vladavine lijeve stranke. O tome govorimo. A ministar (da se razumijemo, ne samo ovaj tehnički, mnogi su tome naginjali) tako provodi puzajuću lustraciju kad smo već s onom pravom zakasnili zbog dobro znanih razloga.

Ne znam o kojem se slučaju radi i sumnjam da je to isključivi razlog.
    Na stranu to, što je to opća praksa svih vlasti do sada, a posebna specijalnost sdp-a. Sjeti se pustih urednika koji su smijenjeni u dva dana, kad je nastupio radman.
    Nitko nije riječ rekao. Kad je došao kovačić, i proveo smjene, digla se kuka i motika. To su ti dvostruki kriteriji, što posebno smetaju, meni osobno, kad dolaze od grupacija koje se kao zalažu za ljudska prava. Ispada da da, ali ne baš svačija ljudska prava.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Na stranu to, što je to opća praksa svih vlasti do sada, a posebna specijalnost sdp-a. Sjeti se pustih urednika koji su smijenjeni u dva dana, kad je nastupio radman.
    Nitko nije riječ rekao. Kad je došao kovačić, i proveo smjene, digla se kuka i motika. To su ti dvostruki kriteriji, što posebno smetaju, meni osobno, kad dolaze od grupacija koje se kao zalažu za ljudska prava. Ispada da da, ali ne baš svačija ljudska prava.
    Itekako mozes biti sigurna da je politika jedini razlog. Obzirom da je taj politicki nepodoban ravnatelj poslovao izuzetno pozitivno ( u svakim pogledu). Bas ga coksa i ja poznajemo ( ne iz SDP-a, jer niti ravnatelj , a niti coksa i ja nismo njegovi clanovi ).

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Itekako mozes biti sigurna da je politika jedini razlog. Obzirom da je taj politicki nepodoban ravnatelj poslovao izuzetno pozitivno ( u svakim pogledu). Bas ga coksa i ja poznajemo ( ne iz SDP-a, jer niti ravnatelj , a niti coksa i ja nismo njegovi clanovi ).
    Pa tko je član/ne-član ne znači ništa. Matić eno bio ministar, a nije bio član stranke.
    Mislim i Marić, iz one druge.
    Baš me zanima, može link?

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Aha. Na zapadu isto imaju u ustavu zastitu braka? Ili su imali tako rigorozni zakon o MPOu? Ili imaju samo 11 zena u saboru? Na zapadu koji ja poznajem, homoseksualci zive puni identitet. I na ulici, a ne samo "medju svoja cetiri zida", ateisti isto tako.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Nemaju zaštitu braka u ustavu, ali nemaju ni brak homoseksualaca.

Na zapadu koji ja poznajem, homoseksualci zive puni identitet. I na ulici, a ne samo "medju svoja cetiri zida", ateisti isto tako.
    Ne znam, ja svoju vjeru živim među svoja 4 zida, a i kako bih drugačije? Osobno nemam ništa protiv da homoseksualci žive svoj puni identitet, što god to bilo, dok je u skladu sa Zakonom.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ne znam, ja svoju vjeru živim među svoja 4 zida, a i kako bih drugačije?
    A vrtićka djeca i prvašići kojima se prvi dan (javne i za sve obavezne) škole uz ravnatelja obraća i svećenik uz molitvu isto žive svoju vjeru u svoja 4 zida?
    A gdje svoj ateizam žive djeca i roditelji ateisti?

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    A vrtićka djeca i prvašići kojima se prvi dan (javne i za sve obavezne) škole uz ravnatelja obraća i svećenik uz molitvu isto žive svoju vjeru u svoja 4 zida?
    A gdje svoj ateizam žive djeca i roditelji ateisti?

Ja govorim u svoje ime, i to što si navela ne odobravam.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Narod "ne valja" zato što je navikao odlučivati kako mu drugi kaže i kako su "vjekovima njegovi stari radili" i tu se slažem da je utjecaj prošlog sistema bio poguban. Nešto je i u mentalitetu koji je jednostavno nepromjenjiv.
    Ima nešto u tome, ali narod prije svega "ne valja" , jer ipak u suštini ostaje konzervativan, i makar nominalno, drži do svoje vjere i tradicije. Tome je sigurno doprinijelo i to što je njegova zemlja vječito bio nečija meta i poželjan plijen, pa nije bilo druge nego "zbiti redove" i držati se nekih svojih vrijednosti.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Sad zvučiš ko Željkica. Ne branimo mi ništa, samo šetamo!
    Kad sazrije situacija, onda ćemo braniti!

Edit: ovo ide na post 3020
    Posljednje uređivanje od čokolada : 15.09.2016. at 11:07

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Sad zvučiš ko Željkica. Ne branimo mi ništa, samo šetamo!
    Kad sazrije situacija, onda ćemo braniti!

Edit: ovo ide na post 3020
    Ja nisam markićka i govorim u svoje ime.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kazes dok god je u skladu sa zakonom. Ali kada im taj isti zakon ogranicava njihova prava, unosi u ustav definiciju braka itd... Zakon nije nesto sto je nastalo samo po sebi, donose ih neki ljudi a lose je ako se donose iz vlastitih uvjerenja, tipa meni je neprihvatljivo pa cu zabraniti. ALudiram i na MPO isto

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj nevena prvotno napisa Vidi poruku
    Kazes dok god je u skladu sa zakonom. Ali kada im taj isti zakon ogranicava njihova prava, unosi u ustav definiciju braka itd... Zakon nije nesto sto je nastalo samo po sebi, donose ih neki ljudi a lose je ako se donose iz vlastitih uvjerenja, tipa meni je neprihvatljivo pa cu zabraniti. ALudiram i na MPO isto
    Pa ljudi isto tako iz vlastitih uvjerenja smatraju i da je ok da homoseksualni par posvaja djecu i da je to njihovo ljudsko pravo, i da se uskratom istog vrijeđaju njihova ljudska prava.
    Sve polazi od uvjerenja, ali potrebna je kritična većina. Koju taj stav u hr nema, a rijetko gdje i ima.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja ne mislim da je u redu nesto zabraniti nekome radi vlastitih uvjerenja. A i skepticna sam prema toj kriticnoj masi. Jer Markicka ih je skupila zabrinjavajuce previse. A cilj je bio manjinskoj skupini ljudi nesto uskratiti. Bilo homoseksualcima, bilo neplodnim parovima... svima im je zajednicko da su u manjini.

Netko (zaboravila sam tko, ali nije moja pamet) je rekao losi zakoni su da se mijenjaju a ne da se postuju.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Koji zapad nema brak homoseksualaca? Velik dio ima. A ovi koji nemaju te nemaju u ustavu ce po trendu kojeg vidimo ce vjerovatno kroz vrijeme imati. Jednostavnom promjenom zakona. Za razliku od Hrvatske. Puni identitet znaci da ima prava kao i ti i ja. Da smije zivjeti s partnerom, da smije na poslu biti otvoreno homoseksualan, sa smije po gradu drzati momka za ruku. Da se smije poljubiti na klupi na Zrinjevcu. To ovdje nijr moguce. I predstavlja rizicno ponasanje. A na zapadu je. Tako da ne vidim kojem smo mi to zapadu slicni. Mozda poljskom.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ne znam što je to markićka uskratila neplodnim parovima.

Svugdje na svijetu nešto se nekom odobrava, a nešto zabranjuje, i u svakoj demokraciji to radi većina. To što je npr. nevena "skeptična prema toj masi" poklapa se sa što sam gore navela je da bi neki najradije "mijenjali narod", jer eto, ne prihvaća njihove "civilizacijske dosege".

Zašto npr. ne odobriti i brak deset osoba ako oni tako žele? To ne ide bez konsenzusa, nigdje na svijetu.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pa ja ne vidim da su grupacije od po 10 ljudi koji zele brak ugrozene u nasem ili bilo kojem drustvu, da su diskriminirane, da im prijeti fizicka ili ekonomska ili emocionalna steta. Dok za homoseksualce vidim. Ili ljude koji imaju poteskoca sa zacecem. To je ta razlika i zato se smatra civilizacijskim dosegom da drustvo u kojem je vecina heteroseksualna stiti prava i interese manjine koja je homoseksualna. Jer je drustvo empaticno i sklono ne gledati drugima u pijat.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ja ne vidim da su grupacije od po 10 ljudi koji zele brak ugrozene u nasem ili bilo kojem drustvu, da su diskriminirane, da im prijeti fizicka ili ekonomska ili emocionalna steta. Dok za homoseksualce vidim. Ili ljude koji imaju poteskoca sa zacecem. To je ta razlika i zato se smatra civilizacijskim dosegom da drustvo u kojem je vecina heteroseksualna stiti prava i interese manjine koja je homoseksualna. Jer je drustvo empaticno i sklono ne gledati drugima u pijat.

Ja vidim da homoseksualci imaju jednaka prava pred zakonom kao i ostali, osim da ne mogu sklapati brak i posvajati djecu. Zakonom nisu diskriminirani, niti im zakonom prijeti fizička, ni ekonomska ni emocionalna šteta. Imaju jednaka prava i obveze kao i svi ostali građani.

Zakon ne može biti odgovoran ako ima primitivaca, odnosno takvo ponašanje treba sankcionirat.

Ne znam isto gdje zakon diskriminira nepolodne.

Pitanje je bilo zašto ne odobriti homoseksualni brak, ili posvajanje djece? Pa ja pitam, ako se sutra pojave grupe od x, ili xy ljudi koje će isto tako tražiti takva svoja "ljudska prava" jer su već odobrena istospolnim zajednicama od 2 ljudi, koji će biti razlog za odbijanje, i da li ikakav?

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ne znam isto gdje zakon diskriminira nepolodne.
    Skoči na podforum MPO pa ćeš vidjeti gdje ih diskriminira. Ako zatvorimo oči i ne znamo ništa o tome, to ne znači da ne postoji ili da će nestati.

.
    Pa pročitaj malo npr. o ravnateljima kulturnih ustanova u gradovima gdje je vlast lijeva, a sve po zakonu, tek kad im je istekao javno hvaljen i superuspješan mandat (nije Frljić). Nema reizbora jer sad trebamo namiriti desne. I ne zavaravam se - svi to rade, svaka (naša) vlast, bilo lokalna, bilo državna. Od Ljilje koja je posmicala školske ravnatelje u prvom naletu pa sve do današnjeg vremena. Ponekad je to grubo sjekirom, ponekad fino u celofanu. Eto, odlučili za XY jer je slučajno u našoj stranci. Probaj dobiti posao u javnom ili državnoj službi osobito u manjim sredinama. Nema šanse ako nisi član aktualnih.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dijana ne znam dali sam te dobro shvatila, ali jel tebi u redu da vecina nesto zabranjuje manjini samo zato sto je u vecini i sto je to ta kriticna masa?
    Meni nije. TO bi znacilo da ce vecina uvijek pobijediti i jadni oni koji su na bilo koji nacin u manjini, po bilo kojem pitanju.
    Ustav bi trebao stititi prava manjina, sto kod nas bas i nije slucaj

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

javno hvaljen i superuspješan mandat (nije Frljić).
    Čoksa, ma daje me nemoj zezat da nije riječ o Frljiću . U Austriji nije baš doživio neku slavu, izgleda da samo mi znamo cijeniti njegov umjetnički doseg

I onda, ako je tako kao što kažeš, ja stvarno ne razumijem poantu; zašto bi h. trebao biti drugačiji od svih tih drugih? Ili, što se nikom nije mjerilo, njemu će se mjerit?

A inače se kao od njega, kako shvaćam, očekuje sve najgore?

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

A ti nemas problem sa Hasanbegovicem Dijana? Obzirom kako propagiras medjusobno uvazavanje za ocekivati bi bilo da osudjujes njegovo koketiranje s ustaskim simbolima? Ili ne?

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Kao što sam napisala, nije riječ o Frljiću. Taj je, ako se ne varam, sam otišao prije nego ga je ovaj uspio smijeniti. Inače u umjetnosti stvari nisu baš precizno mjerljive, puno je u oku promatrača - današnji Pogorelić zna na jednom mjestu biti ekstremno hvaljen (...samo vi ne razumijete njegov genij), dok se drugdje čude je li poludio i žale ga što mu se dogodilo. A čovjek je jednako potkovan znanjem/talentom kao i prije.

Ovaj ministar još dodatno iritira svojom "osebujnošću", zato mu se i postupci "mjere" preciznije.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Provjerih ja tog Hasanbegovica na Crosbi-ju. Pa i nije on neki znanstvenik. Kad krene objavljivat svoje radove u casopisima s medjunarodnom recenzijom, onda mozemo pricat o relevantnim znanstvenim istrazivanjima.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Bitno da violić nije nikoga iritirala. . I zato joj se ništa nije ni mjerilo. Raspašoj živi, al nema veze. Bitno da ne iritira. Sve ide svojim tokom, udruge su namirene, lupa se po "fašističkoj" Hrvatskoj danomice, znači, sve je kao i obično.

Nemam nikakav problem sa Hasanbegovićem. Imam problem s neradnicima i bukačima.

Nije njegov problem navodno koketiranje sa ustaškim simbolima, jer on ustaša nije.
    Jasno se preko nekoliko puta distancirao od ustaškog režima. To što bi ga mnogi uporno rado tamo gurnuli ne bi li ga diskreditirali, drugi je par rukava.
    Njegov problem je što je uspostavio i zahtijevao financijsku transparentnost, red i rad, umjesto lova u mutnom, a to određene grupacije ne praštaju.

Da ne pričam kako se samo drznuo istraživati bleiburg..u neke stvari se, jel, ne dira...nećemo dirati svete i vječne istine koje je nudila partija, jer sve je drugo revizionizam..ma stvarno?

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Jadranka, zanimaju li uopće hrvatske nacionalne ideologije neki relevantan časopis s međunarodnom recenzijom?
    Posljednje uređivanje od čokolada : 15.09.2016. at 13:46

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

A fotografije? Montaza?

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ma nisu montaža. Taj portal nikad ništa lažno nije napisao.

Ako nešto neukusno i jest, to je bila satira, i mora se razumjeti.

Ako i jest koketirao sa ustaštvom, ja stvarno mislim da mu to moramo oprostiti. Ipak dvostrukom bivšem predsjedniku jesmo..sad kad bolje razmislim, takvim dvostrukim izborom ispada da smo podržavali ustašiju ??

Oprostili smo i nestale čekove (ili oni nisu ni bitni, ipak su bili od ustaške emigracije), i štošta još mutnoga, pa di ne bi ovo nešto sitno kod h. Ili?

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Naravno da su mediji i bivšu ministricu rastavljali na proste faktore, kako nisu? Bila je alkos i član klijentelističkog HNS-a, uostalom i (prekasno) izbačena iz Vlade (uz još nekoliko njih).
    Ja ti pročitam sve, od lijevog do desnog e- "tiska"/portala i nemam iluzija da mediji ne kroje javno mišljenje.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja nisam nikome nista oprastala Dijana, pa te lijepo pitam jel bi ti. A vidim da vec jesi. I da to ne smatras nikakvim problemom. Opet smo na istom.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Da, čoksa, dobro veliš "prekasno".

A onako iskreno, što misliš, koliko bi h. trajao da je imao 1% njenih grijeha?

Nepotizam u mInistarstvu je bio poznat puno prije afere bankomat, pa nikom ništa.

Ja bih rekla da detaljno trančiranje političara (ali opet samo odabranih sretnika) počinje od slučaja crnoja, nikako ne ranije. Nekako se to poklapa i sa obećanim paklom.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja bih rekla da detaljno trančiranje političara (ali opet samo odabranih sretnika) počinje od slučaja Crnoja, nikako ne ranije. Nekako se to poklapa i sa obećanim paklom.
    Kako to misliš? Detaljno trančiranje od strane medija da je počelo od slučaja Crnoja?
    Pa o čemu je Index onda pisao sve godine prije toga, (samo) o Severini?

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ajde, selektivno pamtiš...ko da SDP nije imao svoje Marine Lovrić i Szabe...bit će da je kvaka u tome što je "domoljublje" postalo simbol neviđene 10-godišnje (mislim one početne) pljačke koja nas je , uz rat naravno, unazadila za sljedećih 50 godina. Pa kad se ljudi konačno nadaju krenuti naprijed, umjesto naprijed dočekaju rikverc u 1945. Pun im je kufer te '45. Ali ne, kopajmo još idućih 150 godina po istom da možemo krenuti čistih ruku dalje...do tada će naša civilizacija naseliti Mars.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa ne čita ti ona Index, a u Glasu Koncila nije nis o tome pisalo.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ne čita ti ona Index, a u Glasu Koncila nije nis o tome pisalo.
    Šta ćeš, marta, zatucana kakva jesam, pa propuštam takvo prosvjetljujeće štivo sa Indexa.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •