Stranica 62 od 123 PrviPrvi ... 1252606162636472112 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,051 do 3,100 od 6145

Tema: Kako poništiti glasački listić

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa ne čita ti ona Index, a u Glasu Koncila nije nis o tome pisalo.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Čokolada, ja se slažem. Povijest treba prepustiti povjesničarima. Ali bez "nedodirljivih" istina.

sasa, ja nemam h. ništa za praštati. Što se ovog drugog tiče, nikad veze nikakve s njim imala, a mislim i da je i njemu sad nakon izbora kristalno jasno što ljudi u hr misle o njemu (većinom). Tako je to, s odmakom vremena sve sjedne na svoje mjesto.

Mislim da je h. napravio nemoguće u ministarstvu koje je bilo premreženo klijentelizmom i nepotizmom, i oduprijeti se silnoj navali "nevladinih" udruga i ocrnjivanju u inozemstvu. Pa i podnijeti i napade na vlastitu djecu, jer nekim "liberalima" ni djeca nisu sveta.

tang, daj me podsjeti, kojeg su političara istrančirali tako u detalje kao crnoju (a da nije iz hdz-a)?
    Da se ogradim, nemam ništa protiv trančiranja, dapače, samo dajte, nek prežive najbolji, ali imam protiv selektivnog pristupa.

Pa nevjerojatna tolerancija medija na poplavu "zoranizama", nije stvarno ni čudo da je čovjek postao uvjeren da mu je dopušteno skoro pa sve.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ma ne čitam ga ni ja više

al njima nije problem istrančirat bilo kojeg političara, stvarno ne znam da nekoga štede

a i udruge se nisu bunile samo protiv Hasanbegovića, kritizirale su vrlo vrlo oštro i Opačićku

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    tang, daj me podsjeti, kojeg su političara istrančirali tako u detalje kao crnoju (a da nije iz hdz-a)?
    Marinu Lovrić Merzel

s pravom, neka su

malo drugačija priča, ali jako dugo im je Linić bio omiljeni za pljuvat, gore na vrhu iznad vijesti nalazila bi se njegova glava i onda ispod par naslova tipa "evo kako vas Linić i ova glupa država još pokušavaju ubiti"

i jako mi je neobično kako ti doživljavaš da su svi bili skloni Milanoviću, moj je dojam baš da mu nikad nitko nije bio sklon, da svi stalno pričaju kako nitko nije tako sposoban izgubit dobivene izbore kao on

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ne čita ti ona Index, a u Glasu Koncila nije nis o tome pisalo.
    Šta ćeš, marta, zatucana kakva jesam, pa propuštam takvo prosvjetljujeće štivo sa Indexa.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Svelo se na isto, Index i Glas koncila.
    Posljednje uređivanje od marta : 15.09.2016. at 13:45

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ok, MLM

Što se bivšeg sdp-ovog predsjednika tiče, za onakve gafove kakve je imao, trebali su ga rastrančirati do koske, i sigurno ne bi trajao koliko jest, i ne bi ni štete napravio u sdp-u, kakve jest. Samo kad se sjetim kako je rezolutno isticao na početku mandata kako se on neće pravdati neuspjesima prošle vlasti..a ispada da mu je to bio i jedini sadržaj.

Sama sam sebi dosadna koliko trubim s tim m., ali ne mogu, pa ne mogu vjerovat, kako je takav lik uspio trajati 10 godina u vrhu politike?

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Izgledao je mlad, obrazovan i perspektivan. Ko i Sanader . Jedino nije volio umjetnost.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Tanči, ti baš voliš hodati po forumu i upozoravati ljude kako pišu?.

Što se juge tiče, potpuno si u pravu, glupi ljudi u Hrvatskoj što su željeli živjeti u demokraciji, a ne u komunizmu, glupa cijela Istočna Europa što je isto tako željela konačno živjeti u demokraciji, a najgluplja još Zapadna Europa i Amerika što nisu shvatili kakav prekrasan sustav imamo i proveli ga kod sebe, već su se držali demokracije, nadasve nakaradnog sustava.

Juge ti sasvim sigurno više neće biti, ali i ti se još uvijek možeš preseliti u Sj. Koreju; ne znam je li još negdje još živi taj prekrasni sustav, a i tamo se, kako čujem, živi prekrasno.

Ti si se neargumentirano počela razmetati "masnim odštetama" i dobivenim sudovima.
    Tko je dobio masnu odštetu?
    Koji Srbin, Hrvat, Musliman?
    Tko?
    Pokaži mi ga.
    Neka javno kaže koliko i je li išta dobio.
    Ali ništa od toga jer to ne postoji.
    Mene nemoj slati nikuda i budi pristojna.
    Možda da ti razmisliš kuda bi ti trebala otići?
    Sarkazam i glumatanje nisu činjenice, ali jest činjenica da se sada u Hrvatskoj živi sto puta lošije nego ikada prije.
    I to je Tito kriv?
    Tito je umro 80., a Hrvatska je opljačkana 90.
    A oni koji bi sada zabranili pravo na kontracepciju, potpomognutu oplodnju, abortus i istospolne brakove su domoljubi?!?
    I spasit će Hrvatsku?

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Tanči, opasna si, evo bit ću pristojna, časna pionirska..

"Činjenice" kakve ti navodiš su itekako u očima promatrača.

A oni koji bi sada zabranili pravo na kontracepciju, potpomognutu oplodnju, abortus i istospolne brakove su domoljubi?!?
    I spasit će Hrvatsku?
    A koji su to? I još u prilici spašavati hr?

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Izgledao je mlad, obrazovan i perspektivan. Ko i Sanader . Jedino nije volio umjetnost.

I meni je m. takvim izgledao. Ali je bome vrlo brzo prestao izgledati takav.

A ovaj drugi mi nije takav baš nikad ni izgledao. Ali je hvalabogu barem trajao puno kraće.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Kraće, al' skuplje.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ne znam o kojem se slučaju radi i sumnjam da je to isključivi razlog.
    Na stranu to, što je to opća praksa svih vlasti do sada, a posebna specijalnost sdp-a. Sjeti se pustih urednika koji su smijenjeni u dva dana, kad je nastupio radman.
    Nitko nije riječ rekao. Kad je došao kovačić, i proveo smjene, digla se kuka i motika. To su ti dvostruki kriteriji, što posebno smetaju, meni osobno, kad dolaze od grupacija koje se kao zalažu za ljudska prava. Ispada da da, ali ne baš svačija ljudska prava.
    Itekako mozes biti sigurna da je politika jedini razlog. Obzirom da je taj politicki nepodoban ravnatelj poslovao izuzetno pozitivno ( u svakim pogledu). Bas ga coksa i ja poznajemo ( ne iz SDP-a, jer niti ravnatelj , a niti coksa i ja nismo njegovi clanovi ).

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Kraće, al' skuplje.
    Ne bi se okladila u to..al valjda će bit konačno i kakav revniji čistač/čistačica da malo razgrne tu prašinu iz cvitanovih ladica...

Živi bili pa vidjeli.

Ipak se nadam, čisto proračuna radi, da je s. posljednji megalopov koji je zadesio ovaj napaćeni narodl.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

A kako kraće, nije li Sanader bio predsjednik HDZa 2000.-2009., a Milanović 2007.-2016.? to je oboje 9 godina

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

A ovaj drugi mi nije takav baš nikad ni izgledao. Ali je hvalabogu barem trajao puno kraće.
    kako misliš - puno kraće?

sanader je bio na čelu hdz-a od 2000 - 2009. 9 godina.
    a milanović na čelu sdp-a od 2007. do 2016. 9 godina.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Itekako mozes biti sigurna da je politika jedini razlog. Obzirom da je taj politicki nepodoban ravnatelj poslovao izuzetno pozitivno ( u svakim pogledu). Bas ga coksa i ja poznajemo ( ne iz SDP-a, jer niti ravnatelj , a niti coksa i ja nismo njegovi clanovi ).
    Pa tko je član/ne-član ne znači ništa. Matić eno bio ministar, a nije bio član stranke.
    Mislim i Marić, iz one druge.
    Baš me zanima, može link?

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

tang, sori, istovremeno smo.
    dijana, traje i traje svaka zokijeva godina, ha?
    sooori, nisam izdržala (i stvarno to mislim, nije kako me optužuješ )

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Evo kako smo jedna suvremena europska država. Napredna čak.
    Kod nas se crkva u sve razumije, pa i u ginekologiju.

http://www.amzh.hr/events/Pozivnica%...opusko2016.pdf

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    tang, sori, istovremeno smo.
    dijana, traje i traje svaka zokijeva godina, ha?
    sooori, nisam izdržala (i stvarno to mislim, nije kako me optužuješ )
    U pravu ste, isto su trajali.
    Upravo tako cvijeta, nemam problema priznati, meni je to stvarno bila cijela vječnost.
    Kad su konačno skinuli radmana, šampanjac sam otvorila. Zbog ljudi oko mene koji su bili stvarno već očajni.

Ali mi je svejedno ostala navika da više ne gledam hrt (osim ponešto)..

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ove izbore, kao što ćemo i sve naredne, smo suprug i ja preskočili - bez puno grižnje savjesti. Apsolutno smo izgubili povjerenje u likove na političkoj sceni do te mjere da nismo bili u stanju ni glasati "protiv", kamoli "za" nekoga.

I uvijek se sjetim smijeha jednog taksista, koji nas je ispratio iz auta s riječima "Znate, sve ih ja vozim na ručkove i večere - nakon što se međusobno ispljucaju pred kamerama".

Show za narod kojeg skupo plaćamo - eto što većinu vremena rade.
    Što se mene tiče, nek ostane i tehnička vlada. BDP je taman počeo lijepo rasti

Sent from my iPad using Tapatalk

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

a ne znam, meni to da ga ubiješ, nije jasno.

baš mi je skroz nejasno to razmišljanje.

džaba su ovi tvoji :D, dijana, tukli kamenje po golim otocima da bi mi danas imali demokraciju, a više od 50% ljudi je ostalo doma.

ono, ja ću danas baš ostati doma. neću glasati ni za pametno ni za glupo ni za lijevo ni za desno, baš me briga. baš me briga kako će nam biti slijedeće 4 godine, nije me briga što imam to pravo, što su ljudi, žene, ginuli za to pravo, što se mene tiče ne treba mi.

hebaj ga, pa da na onoj cijeloj plahturini ne možeš naći jednu osobu...

eto, mene zaista zanima me koje to razmišljanje što stoji iza odluke da ne svratiš na to hebeno izborno mjesto i ne zaokružiš nešto.

dobro, nisu svi kao ja blesavi, shvaćam, ja se na svakim izborima osjećam nekako - praznično. i djecu vučem sa sobom. od malena. i učim ih što znači demokracija i kako svake 4 godine imamo priliku dovesti na vlast nekog novog. pa ako ne valja, promijeniti ga. i ne znam što bi se trebalo desiti da ostanem doma.

a i kakva je to priča s taksistom, isto ne razumijem. pa nisu im oni kukci od tang pojeli pola mozga pa više ne znaju niti komunicirati međusobno. ako su politički protivnici, ne znači da ne mogu popit i pojest zajedno. evo, vjerujem da bi dijana i ja bile na skroz suprotnim stranama sabornice, a ne vidim zašto ne bi mogle zajedno na ručak.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Evo a ja to potpuno razumijem, jer mi je već odavno dosta biranja manjeg zla, i odlaska na glasanje da bih glasala protiv.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja ko cvijeta
    nije baš da sam se sredila, ali frendovi i ja smo krenuli 3 sata ranije s mora da bi stigli na glasanje, uletjeli u 18.45
    a mogla sam se još jednom baciti u more

koliko mi se god stranka za koju sam glasala zamjerila
    i grijehom riječju i djelom, a najviše grijehom propusta
    toliko su mi drugi bili tako neprihvatljivi da ne bih imala mira sa sobom da nisam izašla

evo kako neki od novih budućih saborskih zastupnika shvaćaju demokraciju

http://www.index.hr/vijesti/clanak/n...ik/919587.aspx

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Meni je muka od biranja manjeg zla. Doslovno -muka.
    Ovaj put nisam niti znala koga cu zaokruziti na listi.
    Otvorila sam plahtu i citala, nakon vise minuta mozganja sam odlucila.
    Ali bez obzira na to ne mogu NE otici na izbore ( dvostruka negacija ).
    Kako da ne odem?!
    ko sto cvijeta kaze krv je tekla i zivoti su se gubili da svi ljudi dobiju pravo glasa.
    Ne otici na izbore je smijanje njima u facu. Svima onima prije nas kojima je bilo vazno da svaki gradanin/gradanka ( barem) nesto znaci i ima kakvu takvu mogucnost birati ekipu koja ce donositi zakone.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Joj , aleks, gledam tu ekipu iz Živog zida i mislim na kojoj su oni kemiji ?!
    I na kojoj vrsti kemije zivi ekipa koja im je dala glas? Mislim, sto ti mora biti da posaljes u Sabor ekipu koja se ponasa kao da ima ozbiljne dijagnoze .

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ali u demokraciji imaš pravo odreći se prava glasa, inače to ne bi bila demokracija.
    Ovoga puta nisam glasala, inače uvijek glasam. Nisam se osjećala dovoljno dobro da se obučem i vozim do biračkog mjesta. Nemam grižnju savjesti radi toga. Uopće ne smatram da ja biram ekipu koja donosi zakone. Glasam reda radi. Iako preferiram lijeve, ne skačem ako pobijede, ni ne plačem ako ne pobijede. Ionako će sve biti isto običnom građaninu.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ja isto gotovo uvijek idem, ono moraju biti neki baš jaki razlozi da ne odem... I biram, ono između ponuđenih opcija. I zapravo mi je neukusno stalno drvit po tome da su te opcije loše jer na kraju krajeva tko mi brani politički se angažirati?
    Inače, mm i ja smo zaključili da bismo mi trebali glasati za različite, čisto da budemo inkluzivniji.
    I ja isto uvijek vodim bar nešto djece. Eto da u obiteljskom domu steknu te glasajmo vrijednosti.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Boze moj, pa onda ostaviš listić prazan...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Hm a na kojoj tek moraš biti kemiji da ne glasaš za čovjeka koji zadnjih osam godina troši pola svog života da ti riješi najgori egzistencijalni problem - a možeš?!

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Da bih se oblačila i izlazila iz kuće da ostavim prazan listić ?! Hm, čemu? Stvarno ne vidim smisla.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Mislim da je to da Živim zidom nešto izmedu sprdanja, zahebancije, rezignacije, revolta i inata... Evo ovaj moj doma ne da je glasao za njih, nego se još i hvali s tim :budala: .
    Ja sam ga molila i kumila da glasa za bilo koga osim za njih, a on mi je ozbiljno argumentirao da mu se gade "i naši i ovi drugi" i da će baš namjerno i iz inata za te ludjake/budale... Nije da on misli da je glasao nešto "pametno" ili iz nekog uvjerenja, simpatiziranja... Glasao je "protiv svih njih" svjestan da su ti za koje glasa obicna gomila ... Da ne lijepim epitete (a vec i jesam).

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

BB, ne želim da ispadne da te prozivam ili provociram
    ali koji je cilj glasati ga gomilu budala, kretena, redikula.... nastavi niz
    iz truca?
    kome?

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ma daleko od tog da bi se osjecala prozvanom, a i nisam ja za njih glasala... .
    A ovaj moj to argumenira "iz inata svima njima - političarima - svima = eto što mislim o svima vama, radije ću i njih nego bilo koga od vas".
    A mislim da to neki političari isto tako vide, ne znam vise koji, jedan je u nedjelju navecer bas nesto tako rekao "živi zid je odraz nezadovoljstva svom politikom".

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

"I njih" - mislim zaokružiti. Ne očekivati išta od njih. Samo "kazniti" ostale tako da im pošalješ gomilu budala da im smetaju .

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Hm a na kojoj tek moraš biti kemiji da ne glasaš za čovjeka koji zadnjih osam godina troši pola svog života da ti riješi najgori egzistencijalni problem - a možeš?!
    ja se slažem. nek je ušao u sabor. i nije ni budala, ni ridikul.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tko ne glasa, tko ne glasa, pravoslavac je

http://lupiga.com/kolumne/srednje-zl...vice-bio-vazan

".....Što se optužbi na račun apstinenata tiče, najbolji primjer za case study je izvještaj o glasanju srpskog biračkog tijela koji je potpuno marginaliziran u hrvatskim medijima. Manjinsko je srpsko stanovništvo tradicionalno i logično glasalo za SDP, no na ovim se izborima dogodio značajan pad podrške. U Donjem Lapcu SDP-ova koalicija lani je dobila 543 glasa, a sada 230. U Udbini su lani dobili 457 glasova, a sada 105. Istina je da je broj birača tamo smanjen, no sama ta činjenica nije dovoljna da objasni trend. U Gračacu, gdje je broj upisanih birača ostao otprilike isti, SDP-ova koalicija također je pala je s 287 na 209. U Slavoniji, u selu Negoslavci, broj birača koji su izašli na izbore pao je s 40 na 21, a broj glasova SDP-u s 22 na 8. U Borovu (ranije poznato kao Borovo Selo) SDP je lani dobio 210 glasova, a sada 117. U baranjskom selu Jagodnjak, SDP-ova koalicija lani je dobila 247 glasova, a sada 140. Trend je vidljiv posvuda gdje živi srpska manjina u Hrvatskoj. ...."

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ne znam, meni se žz naspram zokija cine lumenima, a ovaj aleksic bas ok tip.

Cvijeta, moze rucak ofkors.
    Moram priznati da razumijem neglasace. Ne volim to 'zaduzivanje' buducih generacija da sad su kao moralno obvezni izaci na izbore jer se netko prije njih izborio za tu mogucnost. Hvala im naravno za to ali ta borba je valjda ukljucivala i da imas slobodan izbor hoces ili neces izaci na izbore. Svak zna kad mu je vise dosta.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Mene Dijana jako motivira. Kad pomislim da ne bih trebala izaći na izbore, sjetim se da Dijana sigurno izlazi

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja sam se samo jednom osjecala kao da nema bas nikoga za koga bi glasala, na drugom krugu proslih lokalnih izbora u Splitu - kad mi ni jedan od kandidata za gradonacelnika nije djelovao kao dobar izbor. Dosla sam na biraliste s namkerom da ponistim listic. Al nekako se nisam mogla natjerat pa sam ipak zaokruzila jednog od ponudjene dvojice

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Tko je bio drugi kandidat, Kerum?

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

da, da, Kerum i Baldasar, fun times

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Tko je bio drugi kandidat, Kerum?
    Uopce se ne sjecam.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Znači Baltazar i Kerum, i onda mi netko kaže da su izbori sveta dužnost

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Evo, provjerila sam. Nije Kerum, bio je neki hdz-ovac.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Mene Dijana jako motivira. Kad pomislim da ne bih trebala izaći na izbore, sjetim se da Dijana sigurno izlazi
    A hebi ga, zuska. Neko voli demokraciju, a neko unisono pjevanje..

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja sam ona senina s "finim nosom" (iako se ne prepoznajem u ostatku posta), ali svejedno svaki put izađem na izbore (i ko' cvijeta vučem djecu sa sobom) - na zadnjim predsjedničkim sam se natjerala da stisnem nos (iako nije pomoglo), a na zadnja dva paralamentarna glasala za opcije (različite) koje nisu prešle prag. Prvi put je bilo prilično izvjesno da će se to dogoditi, drugi put sam se nadala da će možda jedan njihov zastupnik uspjeti ući u parlament. Znam ljude koji unaprijed kalkuliraju s pragom pa daju glas sigurnijoj opciji - s jedne strane shvaćam njihovu logiku, s druge strane mi se ona čini začarani krug.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Znaš kaj, ja se još od svog drugog poroda bavim mišlju da nije dosta izaći na izbore. To je nužan uvjet, ali ne i dovoljan.

Trebalo bi se aktivno početi baviti politikom, upisati u stranku, osnovati stranku.... aliiii nemam ja za to želudac.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Kanga prvotno napisa Vidi poruku
    Znam ljude koji unaprijed kalkuliraju s pragom pa daju glas sigurnijoj opciji - s jedne strane shvaćam njihovu logiku, s druge strane mi se ona čini začarani krug.
    i ja sam se malo premišljala u tom smjeru
    ali ni to što je bilo pitanje hoće li preći prag, pa na kraju nije, nije mi bilo ono nešto savršeno

da je bila ova stranka
    http://hr.n1info.com/a149820/Vijesti...u-stranku.html

ne bih kalkulirala
    prošo, ne prošo, moj glas bi dobio
    u ovom trenutku

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

slažem se da nije dosta izaći na izbore
    ali mislim da nije nužno potrebno upisati se u stranku, na društvo se može djelovati i na druge načine, koji još k tome se manje smuče čovjeku

brojne promjene su se dogodile zahvaljujući velikim naporima civilnog društva
    npr. današnji hrvatski zakoni protiv nasilja u obitelji i način na koji država reagira na taj problem rezultat su višegodišnjeg rada više nevladinih institucija, ne bi se vlada sama sjetila to napraviti

ili, neki dan vidim na Rodinoj stranici podatak da otkad vrše testiranja i edukacije o autosjedalicama, broj djece ozlijeđene u prometu se smanjio za dvije trećine, ako to nije mijenjanje svijeta ja ne znam šta je.

Može se čovjek aktivirati na području koje mu je srcu blisko i mic po mic, promjene se događaju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •