apsolutno. ja priznajem da to nemam. nemam tu toleranciju različitih mišljenja na neke teme. i mislim da sam nužno u pravu. na neke teme. na puno tema ću sagledati razmišljanje i druge strane, na puno tema ću revidirati svoje mišljenje, a na neke, a nema ih puno, neću.
ja ti iskreno mislim da ste npr ti i tang tolerantnije od mene. i to je tako, hebaj ga.
da objasnimti si spomenula prolife...i ja vjerujem da ti možeš saslušati mariju i rehab (da krene rasprava o tome), onako iskreno saslušati njihova razmišljenja, ne složiti se i to je to. ja to ne mogu. :D
npr, meni je marija super forumašica. nikad ženu vidjela, al ovako virtualno. kao i rehab. sori, prvo ste mi vas dvije pale na pamet. :D
e sad...njihovo prolife usmjerenje mi nije super. prolife stav mi je nešto o čemu nemam niti imalo lijepo mišljenje, a niti dozu tolerancije u smislu - taj stav je jednakovrijedan kao moj stav. meni - nije.
dakle, istina, sebe stavljam u ajmo reć ovu poziciju od tang - ja sam u pravu i znam bolje. kako god izrazila taj svoj stav, hbg, u suštini tako mislim.
pod prolife naravno podrazumijevam djelovanje s ciljem zakonske zabrane pobačaja.
a inače, tvoj plemenski folklor nisam shvatila kao sasa. prije par godina možda i bi. a trenutno, kad mi sin diže ruke na thompsona, malo sam revidirala stav :D sad sam se sjetila moje mame i s kakvim mu je prijezirom rekla da kako može to slušati, malo je falilo da mu ne pljune u facu.tako da, još sam ja dobra :D