Stranica 86 od 123 PrviPrvi ... 3676848586878896 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,251 do 4,300 od 6145

Tema: Kako poništiti glasački listić

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    A i ovo za Zokijevu ženu, pa što stvarno postoje žene koje kontroliraju unos hrane svojim muževima zato da im ne budu debeli? Mislim, uopće ne vidim kako je to njena stvar i kako bi ona trebala na to utjecati, čime god se bavila.
    A sigurno mu prigovara, ili bar pasivno-agresivno servira isključivo oslića lešo i blitvu. Što vjerojatno ne bi da je po zanimanju, primjerice, kuharica u Taču

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Meni je suludo da ljudi koji nisu duzni placati porez u Hrvatskoj imaju pravo glasa i odlucuju tko ce meni krojiti poreze. Apsolutno sam za to da im se svima, skupa sa BiH ukine to pravo, pa nek pucaju domoljubna srca od tuge koliko treba. No naravno da se to nikada nece dogoditi jer ti glasovi jako puno vrijede. Zna se.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je suludo da ljudi koji nisu duzni placati porez u Hrvatskoj imaju pravo glasa i odlucuju tko ce meni krojiti poreze. Apsolutno sam za to da im se svima, skupa sa BiH ukine to pravo, pa nek pucaju domoljubna srca od tuge koliko treba. No naravno da se to nikada nece dogoditi jer ti glasovi jako puno vrijede. Zna se.
    Potpis.
    Da nije glasova iz BiH ne bi Kolinda ni prošle izbore dobila.

Sent from my iPhone using Tapatalk

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

potpisujem
    i uzivaju u svojim drzavama prava koja ce meni ovdje ukidati opcija za koju oni glasaju

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Kuzim sasa, al zar isto tako nije suludo da 60% građana koji placaju porez i kojih se sve to tice ostanu doma jer je kiša, puše, nemaju za koga itd.
    Sve je trulo na sve strane, al svi su "ne bi se steli mesati".
    Evo, bas me zanima koliko ljudi ce biti na prosvjedu 4.1.20. kad se zna da je lisac svim svojima podigao place i uveo brojne pogodnosti.

Covjece, Francuzi prosvjeduju kad se povisi cijena javnog prijevoza. Nasim ljudima se ne da izaci jednom u 4 odnosno 5 godina na biralista. Traje par minuta i nema opasnosti da ce ti doletiti kanta u glavu ili da ce te pospricati suzavcem.
    Ali ne. "Svi su isti". Pa na ovakav nacin mogu i biti.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Žuta hahaha ne, nisam još uvijek toliko izgorila.

Argente

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pa to koliko ljudi ne izlazi na izbore nema ama bas nikakve veze s tim da ljudi koji ne zive u Hrvatskoj glasaju.
    Da se razumijemo, ja si ne utvaram da bi time sto bi ukinuli pravo glasa dijaspori, moja opcija dobivala izbore. Ja samo ne zelim da ljudi koji ne dijele sa mnom zakone ove zemlje (osim tog jednog) odlucuju tko ce meni zakone krojiti. A ovi koji ne izlaze- koji okrecu glave- kojima su svi oni isti- koji se ne zamaraju politikama itd., oni nam debelo kroje buducnost, ali ju barem i sebi kroje. Nedavno je jedna mlada pjevacica dala intervju u kojem je rekla nesto u stilu: “Politika me ne zanima, ne znam nista o tome, ne pratim vijesti i ne znam sto se dogadja i bas sam ponosna na to”. Eto, sve je fino sazela. Kod nas mnogi s ponosom isticu kako su “iznad” svakodnevne politike, bez razumijevanja da je odgovornom clanu demokratskog drustva “posao i duznost” da se svakodnevnom politikom bavi i opterecuje. Oni koji se ponose time da ih se isto ne tice su ili jako kratkovidni ili privilegirani. Problem je sto i jednih i drugih imamo jako puno.
    Posljednje uređivanje od sasa : 30.12.2019. at 11:18

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Slazem se, sasa.
    Ali nije da broj apoliticnih i apaticnih nema veze s glasovima i glasanjem dijaspore.
    Kad bi konacno svi izasli, ili bar 90%, onda bi se mozda konacno dobilo prostora i interesa da se dijaspori ukine pravo glasa.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Kopirano iz 2 članka s portala. Mislim da mi se više sviđa nego ne sviđa, svakako bih uvela nekakve sankcije za neizlazak .

Belgija je jedna od pet zemalja članica u kojima je glasovanje obavezno. Uz Belgiju - tu su još i Grčka i Cipar te Luksemburg i Bugarska. A kad se nešto mora, a netko to ne radi onda je izvjesno da bi mogao dobiti po džepu.

Belgija je zemlja koja obavezno glasovanje ima od 1893., a predviđene su novčane kazne od 25 do 125 eura. Onaj tko u 15 godina četiri puta ne izađe na izbore, gubi pravo glasa na 10 godina, i ne može se prijaviti za posao u državnoj službi. Ipak, ne kažnjavanju jer se izlazak na izbore više smatra moralnom, nego zakonskom obvezom.

U Grčkoj je glasovanje obvezno, no nikakve sankcije nisu predviđene ako se to propusti. Cipar ima kazne od 340 eura, ali i zatvorske kazne, no neizlazak na izbore - vrlo se rijetko procesuira. Najviše kazne su u Luksemburgu i to do 1000 eura. Međutim, ondje je glasovanje obavezno za birače prijavljene u registar, a prijava u registar nije obavezna, i kazne se u pravilu, ne izriču.
    Portal GlobalPost objavio je kartu zemalja u kojima je glasovanje na izborima obavezno, navodeći i nekoliko zanimljivosti na tu temu:
    •U Meksiku ne postoje službene sankcije za nedolazak na birališta, ali one koji ignoriraju izbore čeka svojevrsna društvena stigma.
    •Australci koji se ne pojave na biralištima mogu se suočiti s kaznom od 17 do 44 dolara.
    •Stanovnik Grčke koji odbija glasovati može imati problema s dobivanjem vozačke dozvole ili putovnice.
    •U Boliviji glasači moraju dobiti pečat u glasačku iskaznicu. Onaj tko ga nema može biti suočen sa zamrzavanjem plaće!

Zemlje u kojima je glasovanje obavezno (uglavnom od 18. ili 21. godine života) su: Meksiko, Honduras, Kostarika, Ekvador, Peru, Bolivija, Paragvaj, Urugvaj, Argentina, Brazil, Panama, Dominikanska Republika, Belgija, Luksemburg, Grčka, Cipar, Libanon, Egipat, Kongo, Tajland, Singapur, Australija i Nauru (Izvor: CIA.gov The World Factbook).

Po mojoj okolini, zaključujem da na izbore ne izlaze oni kojima je dobro... srednja urbana klasa. Ah... .

Zašto SDP nije pokrenuo ukidanje prava glasova dijaspori kad su bili na vlasti? (Kakvo suvišno pitanje zapravo ).
    Posljednje uređivanje od Bubilo Bubich : 30.12.2019. at 12:14

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Nemogućnost zaposlenja u državnoj službi, uuu, to bi kod nas bila gora kazna nego globa, javno bičevanje i zatvor skupa

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Po mojoj okolini, zaključujem da na izbore ne izlaze oni kojima je dobro... srednja urbana klasa. Ah... .

Zašto SDP nije pokrenuo ukidanje prava glasova dijaspori kad su bili na vlasti? (Kakvo suvišno pitanje zapravo ).
    po mojoj okolini na izbore ne izlaze oni koji kažu da je sve to isto (prva skupina) i oni koji kažu da ih politka ne zanima (druga skupina)

vezano za drugu rečenicu, moje totalno neupućeno mišljenje je da postoje dva razloga: diaspora općenito i pitanje BiH
    diaspora općenito su ovi koji su prodavali kuće da bi financirali Hrvatsku devedesetih. Bogato iseljeništvo je bio značajan izvor prihoda u to vrijeme. Možda nekima još uvijek jeste. Možda je to razlog da se ne ukida. Iako, mislim da se prije radi o povođenju za praksama drugih zemalja gdje je glasanje diaspore također dozvoljeno, a nije ni zgorega to što se zna za koga glasuje diaspora (iako je Škoro sad pomrsio račune).
    Pitanje BiH je isto stvar stranačke mašinerije koja instruira glasače s tog područja držeći ih taocima obećanja da će riješiti hrvatsko pitanje u BiH. Već 20 godina to obećavaju. Nitko to neće nikada riješiti a Hrvati u Bih će uvijek glasati za te koji im obećavaju rješenje.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

mislim, to ne odgovara na pitanje zašto SDP to nije riješio, nego na pitanje zašto se inače ne rješava
    ne mislim da je SDP ikad imao cojones razbit to osinje gnijezdo
    isto kao sva ostala osinja gnijezda

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kopirano iz 2 članka s portala. Mislim da mi se više sviđa nego ne sviđa, svakako bih uvela nekakve sankcije za neizlazak .

Pa zato sto bi na ulici imao plinske boce i branitelje u roku od 5 min. Mislim ja stvarno ne lajkam sdp ali moc crkve i braniteljskih udruga je neupitna- da su takvo sto samo i predlozili imali bi revoluciju odmah.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Nedavno je jedna mlada pjevacica dala intervju u kojem je rekla nesto u stilu: “Politika me ne zanima, ne znam nista o tome, ne pratim vijesti i ne znam sto se dogadja i bas sam ponosna na to”. Eto, sve je fino sazela. Kod nas mnogi s ponosom isticu kako su “iznad” svakodnevne politike, bez razumijevanja da je odgovornom clanu demokratskog drustva “posao i duznost” da se svakodnevnom politikom bavi i opterecuje. Oni koji se ponose time da ih se isto ne tice su ili jako kratkovidni ili privilegirani. Problem je sto i jednih i drugih imamo jako puno.
    joj da, to sam vidjela u nekim novinama, veliki naslov. a ona je nekakav uzor mladima. i onda tu dodaj i zrele odrasle ljude koji masu s tim kako ne citaju vijesti i ne zanima ih politika, pa dobijes zemlju gdje glasa desna masinerija, a nazovi srednja klasa sjedi doma jer je "iznad toga" ili ju "ne zanima" ili je "razocarana"

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Pa zato sto bi na ulici imao plinske boce i branitelje u roku od 5 min. Mislim ja stvarno ne lajkam sdp ali moc crkve i braniteljskih udruga je neupitna- da su takvo sto samo i predlozili imali bi revoluciju odmah.
    potpis
    jednako tako se nisu usudili niti krenuti u reviziju vatikanskih ugovora. jer bi plinske boce ne samo bile na ulici, nego letile :/

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Sto je onda zakljucak?
    Da smo zatocenici desne opcije kojoj ce iduce godine konkurirati jos desnija ?
    A sve pod vodstvom "finog i kulturnog gospodina".
    Nama zbilja nema spasa..

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

pa nema nam spasa. kolikogod ja bila optimisticna, dzabe mi to. ovoj zemlji nema spasa

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Da, upravo tako.
    Možemo li učiniti nešto u vezi toga?

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ako ne, nemojmo se živcirati. Idemo na kavu na sunce .
    .

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ako ne, nemojmo se živcirati. Idemo na kavu na sunce .
    .
    Tako je BB
    Vidim da dobro pamtiš

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Da, upravo tako.
    Možemo li učiniti nešto u vezi toga?
    naravno da mozemo. najjednostavnije, iseliti. za one koji se zele angazirati, izlaziti na biralista, prosvjede, agitirati
    sjediti na kavi i ne raditi nista je jednako zlo kao i ne glasati
    Posljednje uređivanje od magriz : 30.12.2019. at 19:50

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    za one koji se zele angazirati, izlaziti na biralista, prosvjede, agitirati
    Pa zar nema već neka “hrpa”/“masa” ljudi koji to već rade, pa su pomaci minijaturni?
    Iluzorno je očekivati da će se neki veći broj ljudi uključiti u tu skupinu “angažiranih, agitatira, prosvjednika...” nego što ih ima... već smo se složili da se ljude ne može motivirati niti da odu jednom u x godina glasati, a kamoli da će neki veći broj ljudi biti angažiran...

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Bljutavo, dosadno, nezanimljivo.
    Oni su se vrtili oko svojih početaka i toga tko je veći dug nabio. Kolinda je uspješno servirala memove (mržnja, ljubav, domovina) i to je sve što je potrebno njenim bezumnim biračima da otklone svaku sumnju da je ona pravi izbor. Milanović je bio spor, izvijao se kao crv pod njenim kritikama njegove vlade, radio nepotrebne gestikulacije i sve u svemu izgledao kao nabreknuta žaba.
    Format debate zadnji očaj. Ništa suvislo nismo uspjeli čuti iz tih blic pitanja jer na većinu nisu niti odgovorili. Potpuno su izignorirali novinare koji su tamo stajali kao lutke.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja sam trenutno prihvatila argument da je to moja gradjaska duznost i da se nemam sto zamarati tko bi bio najbolji kandidat opcenito, nego tko je najbolji od ponudjenih.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam trenutno prihvatila argument da je to moja gradjaska duznost i da se nemam sto zamarati tko bi bio najbolji kandidat opcenito, nego tko je najbolji od ponudjenih.
    A ja se učvrstila u naumu da ne glasam.
    U prvom krugu jesam, a sad me zaboli. Oboje su mi gnjusni.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Vezano uz dijasporu i glasanje, nije istina da se Nijemci ne odricu svojih. Ne znam za sve zemlje. Prije su oni koji su zivjeli vani morali prije svakih izbora pisati zahtjev za glasanje, sad to vise nije moguce (od 5.5.2019.).
    Ako si u EU onda mozes glasati tamo gdje jesi, za tu zemlju. Ako nisi, onda za Nijemce vrijedi da su nakon navrsene 14 godine bar 3 mjeseca u kontinuitetu u Njemackoj i da otad nije proslo vise od 25 godina. A druga skupina su oni koji dokazuju da ih nesto jako politicki motivira da glasaju, da ih se ticu rezultati glasanja. U tom smislu BIH bi uvijek imala pravo glasa. A ovi folklorasi iz Australije ne bi, ali bi i dalje smjeli pjevati Vilu Velebita i drzati se za srce.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Evo ovdje je neki pregled. Nije skroz apdejtan. Francuzi mogu, vecina oszalih imaju ogranicenja.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Righ...ntry_of_origin

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Inace obaveza glasanja ima i svojih nedostataka. U Brazilu se npr. ide u zabacene krajeve traktorima s prikolicama i vozi nepismene ljude na glasanje i pri tome ih se instruira kako da glasaju.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Neloša ideja, traktorom bi me možda mogli odvući na biralište u nedjelju.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Sorry sto te opet citiram.. ali.. nema najboljeg od ponuđenog.
    Imamo jednu koja pjeva na rođendanu uskokovom optuženiku i drugog koji bi se rukovao sa osuđenim bjeguncem.
    Dno su i jedan i druga.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pa obzirom da je jedna kandidat stranke koja sustavno i sistematizirano pljacka zemlju ja mislim da je jedno dno ipak nesto dublje. Opcenito mislim da je ta vrsta relativizacije SVI SU ONI ISTI bas stetna. Nisu svi isti, to ne znaci da je jedan idealan ili cak dobar, ali razlike su jasne i postoje.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Sorry sto te opet citiram.. ali.. nema najboljeg od ponuđenog.
    Imamo jednu koja pjeva na rođendanu uskokovom optuženiku i drugog koji bi se rukovao sa osuđenim bjeguncem.
    Dno su i jedan i druga.
    nema najbolje, ali ima manje los izbor. a ona ce odgurat zemlju jos jace u desno, forsirat jos vecu mrznju i sramotit nas vise nego to mozemo sanjati.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

nema najbolje, ali ima manje los izbor. a ona ce odgurat zemlju jos jace u desno, forsirat jos vecu mrznju i sramotit nas vise nego to mozemo sanjati.
    Sve to ima smisla, al evo, ja se stvarno ne mogu natjerati njemu dati glas. Ne mogu i gotovo.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Što bi izdvojila kao najbitnije što ne dopušta tvojoj savjesti da mu daš glas?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ovo kao da biramo pjesmu za Euroviziju

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

mozda da ju posaljemo na euroviziju?

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Ja dam na izbore na kojima je pobijedio opcija Karamarko otisla s naumom da glasam za Kukuriku koaliciju, al kad sam na listi vidjela Stipu Gabrica Jamba jednostavno je nisam mogla zaokruziti. (ako su to bili ti izbori)

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ako i zanemarim njegove premijerske kikseve (pa i Jamba na listi, dobro si me Jadro podsjetila na to i pokušaje koaliranja s Mostom) jučer sam vidjela bahatog i bezobraznog egomanijaka. Takvima ne mogu dati glas.
    Od izbora 2007. ne glasam za SDP nego dajem glas onima za koje mislim da žele bolje. Tako da neću ni sada.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa obzirom da je jedna kandidat stranke koja sustavno i sistematizirano pljacka zemlju ja mislim da je jedno dno ipak nesto dublje. Opcenito mislim da je ta vrsta relativizacije SVI SU ONI ISTI bas stetna. Nisu svi isti, to ne znaci da je jedan idealan ili cak dobar, ali razlike su jasne i postoje.
    Da su ovi drugi bili vise puta na vlasti i oni bi jednako efikasno pljackali. Razlike postoje u svjetonazoru, al u tome da vole zagrabit bas i ne.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nakon sinocne predstave nemam volju ni ponistit listic.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Da su ovi drugi bili vise puta na vlasti i oni bi jednako efikasno pljackali. Razlike postoje u svjetonazoru, al u tome da vole zagrabit bas i ne.
    upravo tako. prilika čini lopova

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pa to je tocno ta relativizacija. Mislim svakom njegovo, ali ostaje cinjenica (a ne misljenje) da je HDZ apsolutno najvise, najtemeljitije i najsistematicnijd popljackao ovu zemlju.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tako je, oni su apsolutno najvise ukrali. Al kad se gleda omjer koliko su bili na vlasti oni a koliko sdp i koliko su sukladno tme ukrali, rekla bih da nema velike razlike.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ozbiljno? Uza sve Fimi medije i Molove? Pa Sanaderu bi se trebalo suditi za veleizdaju. Imas bas brojke iz kojih je to jasno? Da su omjeri vladanja i lopovluka tu negdje?

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Mene zanima zašto su iz njenog stožera htjeli prekinuti debatu. Time su joj nanijeli zbilja štetu...sad se spekulira o trajanju tableta i sl.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Mimo Sanadera, i velikih riba na nacionalnom nivou, moj je dojam (ili neprovjerene činjenice) da je HDZ dublje i jače utkan u lokalne pore korupcije... da HDZ-ovci lokalno, HDZ mladež lokalno i slično... ima puno dublje pipke, puno jaču i trajniju organizaciju, lokalnu stranačku mašineriju, šerifovske zakone, namještanje poslova i natječaja, zapošljavanje svojih (da ne nabrajam dalje te krasote), nego što je SDP.
    Ne da SDP to ne radi ili nikada nije ili ne bi radio, nego jednostavno da je HDZ u tome totalni pobjednik. Možda baš iz tog razloga što su duže na vlasti, pa SDP nije imao priliku tako učvrstiti svoju mrežu, ili nisu stranka koja je mogla lokalno regurtirati dovoljno ljudi za takve operacije, nemam pojma...
    Možda netko drugi zna za dijelove Hrvatske gdje je SDP lokalno češće na vlasti... ili je li ista situacija s HNS-om na sjeveru zemlje...

Što smo ono rekli, koja je korist ili šteta od prekriženog listića? Zaboravila sam, može li moj prekriženi listić pomoći Kolindi?
    Posljednje uređivanje od Bubilo Bubich : 31.12.2019. at 12:37

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Uspjesni kriminalac se izdvojio iz SDPa i eno ga vodi Zagreb. Ja ne znam za neke druge toliko mocne perjanice. U HDZu se provodi najnizi kriminal u ima ljubavi prema domovini i Bogu.
    Npr. SDPova gradonacelnica Siska nije ni do gleznja Bandicu, a na kraju je i izbacena iz stranke.

Ali to sve kad bih i stavila na stranu, uz cinjenicu da je predsjednicka funkcija specificna i reprezentativna, je l zbilja nema boljeg kandidata izmedju dva ponudjena, je l zbilja isto?

Cisto logicki - ako je jedan bolji, onda je od ponudjenih najbolji.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

slazem se sa sasom. meni je razlika ipak velika.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Veliki X na Bubilo (osim zadnje rečenice, ja ću ipak - još uvijek - ići glasati )

Ja iz krajeva gdje je SDP konstantno na vlasti mogu posvjedočiti da su oni stvarno kamilica prema HDZ-ovoj koruptohobotnici.
    Obersnelu se silno zamjera da je Rijeka propali grad, od nezadovoljnika se najčešće čuje kako bi bilo bolje da nam je gradonačelnik Bandić ili Kalmeta, kao jesu krimosi ali napravili su čuda za svoje ljude i gradove. No, ipak prevladava većinsko mišljenje da nije ni moglo biti drugačije, s obzirom na to da smo kao crveni kanton desetljećima marginalizirani.
    Naravno, ima i ovdje pogodovanja, pokoja aferica, prćija lokalnih šerifa, ali nije to ni blijeda sjena rezaču etiketa & co.

Inače, da se imalo dvoumim, jučerašnji duel bi me gurnuo na Kolindinu stranu. Milanović je svojom nervoznom agresivnošću i upadanjem u riječ stvarno ispao prostak. Završni govor mu je bio jako dobar, valjda jer ga je prije spremio a i tu se nije imao što pjeniti sam na sebe i upadati si u riječ. Kolinda je bila iskulirana, i iako nas je sedirala predosadnim frazama i lažima, bila je najbolja što ona može biti.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bandic se ne racuna kao sdp-ov lopovluk, jer dok je bio u stranci nije krao?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •