Stranica 87 od 123 PrviPrvi ... 3777858687888997 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,301 do 4,350 od 6145

Tema: Kako poništiti glasački listić

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja stvarno ne mogu vise to “ovaj manje krade ili je manja budala pa cu za njega”. Ne zelim uopce glasat za nekoga tko krade. Zelim glasati za nekoga kome ce to biti posao ko sto je meni moj.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Ja stvarno ne mogu vise to “ovaj manje krade ili je manja budala pa cu za njega”. Ne zelim uopce glasat za nekoga tko krade. Zelim glasati za nekoga kome ce to biti posao ko sto je meni moj.
    potpuno se slažem, ali bojim se da takvih nema u politici.

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ja ću izaći, stisnuti nos i glasati za Milanovića.
    Zašto?
    Zato što Bernardić kao vođa nazovi lijeve struje koja bi morala skinuti HDZ s vlasti sljedeće godine nema nikakve šanse! Nikakve!
    I onda ćemo i dalje imati cijelu cjelcatu vlast u rukama HDZ-a sljedećih 5 godina, a vjerojatno i više - jer koruptohobotnica....
    To je nebrojeno koraka unazad i toga se jako plašim.

Imam previše godina da razmišljam o odlasku u inozomstvo, a budućnost ovdje me u takvim okolnostima prestravljuje.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Bandic se ne racuna kao sdp-ov lopovluk, jer dok je bio u stranci nije krao?
    Ja ti govorim što SDP radi u Rijeci, ne u Zagrebu. Kao mala sredina, imamo solidan uvid i iz prve ruke i u njihovo privatno ponašanje i imovinu.

Bandić nikad nije bio tipični SDP-ovac, ni svjetonazorom, kao što ni Plenki nije tipični HDZ-ovac. Svakako da on jest ljaga SDP-a, možda i najveća, ali moj je dojam da se znatno više razmahao otkad nije u SDP-u (slobodno me ispravite ako sam u zabludi). On je zapravo nadrasao i stranačke i nacionalne okvire, on je Berlusconi

Kakogod, nemam namjernu sad braniti/napadati/dijeliti kvalifikacije ponaosob svakom SDP-ovcu, jednostavno mislim da su generalno dosad učinili puno manje zla.
    I zato ću glasati za El Bahatteeja. Kojem je bolje, ako već ne može izbjeći sučeljavanja, da si popije koji apaurin prije.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Mene zanima zašto su iz njenog stožera htjeli prekinuti debatu. Time su joj nanijeli zbilja štetu...sad se spekulira o trajanju tableta i sl.
    Nisu joj nikakvu štetu napravili. Njeni birači imaju zacementiran stav. Dvaput je rekla ljubav, domovina. To je sve što su trebali čuti.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Pogledala sam maloprije to sučeljavanje i zgrožena sam.
    Kolinda djeluje s onim smješkom kao da je na nekoj žešćoj terapiji.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Bandic se ne racuna kao sdp-ov lopovluk, jer dok je bio u stranci nije krao?
    Pa bas sam ga dva posta prije izdvojila kao odmetnika SDPa. Zasto se ne bi brojao. Ali mu nije bilo dovoljno dobro. Radije se s Kolindom druzi. Ona bolje kolace pece i s njim i sa Zdravkom Mamicem i s ostalom elitom.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

https://faktograf.hr/2019/12/31/prov...ran-milanovic/

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja nekako isto mislim da nisu baš isti, ne samo tko koliko krade nego koliko su i napravili. Ono s čime se ja srećem u poslu je mrvu bolje funkcioniralo za vrijeme Milanovićeve vlade.
    Koliko god ovi lijevi loši i nesposobni, daleko su od hdzove hobotnice.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Sad ja navijam za Zokija... ali sto god on izgovori zvuči (meni) realno. Mislim nemam pojma o sadržaju u apsolutno svakoj temi, no samouvjeren je i djeluje (ostavlja dojam) da je to sto govori sve na mjestu. S druge strane, njezina faca dok on govori je totalno čudna. Ko neko nestasno dijete koje smišlja neku spačku. A kad počne govoriti, da ne kažem pjevati, ništa suvislo ne izlazi iz njezinih usta.
    Je l problem u meni?

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Nije. Dobro si je opisala. Ima vrlo tupu facu.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Putujem u nedjelju. Neočekivano, ali neophodno. Dilema. Krenuti u 7.05? Granica i gužva ako tako kasno krenem? Hmmm...

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Beti

Ne trebas cekati, iako sam rekla da ne idem na izbore, mijenjam odluku jer su me rasp...dili s datumom 2. kruga
    Slobodno i ranije krenes, tvoj glas ne bu izgubljen
    Ili ak ostanes bu i 1 vise

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Nije. Dobro si je opisala. Ima vrlo tupu facu.
    Ekspresija joj je zastrasujuca.
    Onaj " blagi smjesak" je

Americka allways smile and be nice-skola pomijesana s botoksom i sedativima.... neprirodno do bola.
    Netko ce reci "to je prava diplomatkinja". Ne znam, ja u njenom cijelom mandatu, s pogotovo u kampanji nisam vidjela niti jednu jedinu prirodnu reakciju.
    Sve je ili zaguseno ili isforsirano i prenaglaseno (delirij s peharom na pljusku je samo jedan primjer).

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ja sve više tonem u beznađe, ne želim izaći na izbore, želim se pretvoriti u one koje politika ne zanima i koji nikad ne izlaze... možda ako napokon svi odustanemo od izlaženja na izbore, pa HDZ bude dobivao 70-80% od onih koji su izašli na izbore - možda onda promijene ustav da HDZ mora biti uvijek na vlasti, pa ćemo barem uštedjeti novac od provođenja izbora... što će nama uopće demokracija kad zapravo imamo jednostranačje, ili iluzorno dvostranačje, koje ionako funkcionira po “partijskom” principu.
    Ako je to Hrvatska koju svi žele, a oni koji ne žele se ne bi ipak miješali... tko sam ja da se protivim...
    #nemoguviše

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Putujem u nedjelju. Neočekivano, ali neophodno. Dilema. Krenuti u 7.05? Granica i gužva ako tako kasno krenem? Hmmm...
    I ja putujem u nedjelju ali mislim da će većina i tako otići u subotu.
    Znam ih preko nekoliko koji neće otići na izbore jer “i tako taj jedan glas..”
    Da trebaš krenuti danas ili sutra, jbg, ali kad je nedjelja...kreni u 7:05.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Da lie je ovaj n1.hr portal nekakvo hdz glasilo? Mislila sam da je to manje vise neovisan portal... tko je njihov vlasnik?
    zna li netko?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    Da lie je ovaj n1.hr portal nekakvo hdz glasilo? Mislila sam da je to manje vise neovisan portal... tko je njihov vlasnik?
    zna li netko?
    Ne znam tko im je vlasnik, ali s obzirom na to da emitiraju emisiju Primetime u kojem se voditelji žestoko sprdaju s političarima, a naročito hdz-ovcima, čisto sumnjam da su hdz glasilo
    Otkako smo otkrili Primetime, to nam je obavezna zabava za nedjelju navečer.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

N1 tv je u vlasništvu nekog američkog fonda. Vlasnici su i Nove TV. Rekla bih da je N1 prilično lijevo orijentiran.

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Beti3, ako pitaš što bismo mi napravile na tvom mjestu - ja bih krenula na put u 7:05 bez obzira na gužve. Budući da nemam vremena za organiziraniji društveno-politički angažman osim odlaska na pokoji prosvjed (tj., da bude jasno - tako sam si sama posložila životne prioritete), odlazak na izbore shvaćam kao minimum građanske dužnosti od koje bih odustala samo u slučaju teže bolesti, a takav stav nastojim prenijeti i na djecu.
    Moram isto reći i da razumijem razloge onih koji odaberu ne izaći na izbore jer "nemaju za koga glasati", ali svejedno ne vidim to kao najbolju opciju. Tko ne bi volio imati sjajne kandidate, ili barem one koji nisu katastrofa. No, stvarnost je takva kakva je i imamo to što imamo. Zato zbrojim i oduzmem sve što znam i mogu i odaberem ono što mi se u trenutnoj ponudi čini najbolje. Politika je daaaaleko, daleko od savršenstva. I nikad ne treba zaboraviti - uvijek može i gore.

Dat ću u drugom krugu glas Milanoviću, dobrim dijeom zato jer mislim da je dobro da se loši političari mijenjaju, pa makar i s podjednako lošima. Naravno, ne i s lošijima, a Milanović u odnosu na KGK to ipak nije (po meni).

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Potpis, Kanga.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    Potpis, Kanga.
    I od mene potpis.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Potpis i od mene.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

i mislila sam da je centar, odnosno lijevi centar, ali mi je ove dane cudno zvucao....

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

One up on time in America vs Independance day?
    Ja nemam sumnji nakon ovog
    Posljednje uređivanje od sillyme : 04.01.2020. at 09:24

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Unce upon a time... ubio mi autocorrect naziv filma

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Hahahaha.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Mali princ

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Silly, sviđa mi se ovo da će "one" biti "up on time in america"

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Unce upon a time... ubio mi autocorrect naziv filma
    A ja gledam i čitam ponovo i opet i nije mi jasno.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam htjela ponistiti listic...sad kad citam kako po Mostaru cekali i prije 7 da glasaju razmisljam dati glas samo da ona ne pobijedi. Uf

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Glasala, a sad cekam na granici u veeeeliloj koloni.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam htjela ponistiti listic...sad kad citam kako po Mostaru cekali i prije 7 da glasaju razmisljam dati glas samo da ona ne pobijedi. Uf
    Slažem se.
    Samo da ona ne pobijedi.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Mislim da je masinerija toliko upregnuta da su sanse da ne pobijedi minimalne.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da je masinerija toliko upregnuta da su sanse da ne pobijedi minimalne.
    da
    kako to ne kužimo
    dok mi njemu prebrojavamo grijehe
    a nije da ih nema
    njeni su jako konsolidirani

neglasanje je pravo
    ali tko ne glasa, mora znati da je glasao
    i bit na čisto s tim
    meni je to jedini razlog što ću ići glasati

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Svi vi koji nećete za Milanovića jer Vam ne paše, a ne bi ni za Kolindu, svojim neizlaskom dajete glas njoj. I ekipici sa inauguracije. Pa bujrum, to je vaše pravo, samo budite barem iskreni i recite da ste za Marko Perković Thompson, Velimir Bujanec, Tomislav Merčep, Tomo Horvatinčić, Milan Bandić, Đuro Glogoški te Josip Klemm,

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Posljednje uređivanje od zutaminuta : 05.01.2020. at 11:07

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
    Svi vi koji nećete za Milanovića jer Vam ne paše, a ne bi ni za Kolindu, svojim neizlaskom dajete glas njoj. I ekipici sa inauguracije. Pa bujrum, to je vaše pravo, samo budite barem iskreni i recite da ste za Marko Perković Thompson, Velimir Bujanec, Tomislav Merčep, Tomo Horvatinčić, Milan Bandić, Đuro Glogoški te Josip Klemm,
    Potpis.
    I za desničarstvo, ustaštvo, krađu, korupciju, zabrane abortusa, potpomognute i kontracepcije...i sve ostalo što ta ekipa pokušava nametnuti.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ne znam da je itko napisao da je za sve to. Ali da mi je Milanovic izbor isto tako nije.
    Izlazim na izbore redovito. Smatram to svojom duznoscu. Ali znam i ponistiti svoj glas. Kod izbora za Predsjednika/cu to je jasna poruka. Jer nema metode vec se broje iakljucivo glasovi

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Pod ovim metode. Dakle nema iscjepkane RH po necijem izbornom rezimu. Gdje ZGB recimo glasa ako se dobro sjecam sa Siskom. I onda se broj glasova preracunava prema metodi na broj zastupnika.

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Draga Beti, sretan ti put

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
    X

Isto tako i ponistavanjem listica. ZNA SE tko sigurno nece ponistavati listice.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Potpis.
    I za desničarstvo, ustaštvo, krađu, korupciju, zabrane abortusa, potpomognute i kontracepcije...i sve ostalo što ta ekipa pokušava nametnuti.
    Izašla sam i nisam pošarala listić. Čak ni mm koji je govorio da će dopisati 3. Dario Jurican i to zaokružiti. I on je zaokružio jedan od brojeva na listiću.

No, bojim se da nam eventualna Milanovićeva pobjeda zapravo prije znači sve ovo gore navedeno, jer će opet duhovi izaći na ulice.

Čak mi je prilično svejedno i da Kolinda opet pobjedi, više me muči što oni tako lako pobjeđuju iz izbora u izbore.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Bas to BB. Zasto kinacno ne dodjemo pameti i na drzavnoj razini konacno izadje neko ko je zbilja OK za zas i drzavu? I da ima sanse za pobjedom.
    Zato sto ocito vecini koja izlazi ti nisu interesantni.
    A oni koji sjede doma zbilja nemaju sta njurgati.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ne poništavajte listiće, jer to ne znači ništa. Da je samo jedan važeći, on odabire pobjednika.
    Možda iskazujete svoj prezir prema situaciji, ali to je samo glađenje ega. Glasajte ili za ili protiv, ali ne poništavajte.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

To, Beti, znala sam da nećeš omanut
    Na marijin i Evelinin post stvarno nemam što nadodati.
    Iako bih se zbog konsolidiranosti desnice, zbog “rezigniranih”, zbog datuma...baš ful iznenadila da Zoki pobijedi.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Svi bismo voljeli da se pojavi netko normalan pa da glasamo mirne duše i ruke za njega. Ali dok se taj netko drugi ne pojavi...mislim, tko nam brani da se mi angažiramo?
    Od tisuća pametnih ljudi koje poznajem nitko nije politički angažiran, svima se to gadi, oni koji jesu su redom ljigavci...e pa, dotle će izbor biti ovakav.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Argente
    U sridu!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Bas to BB. Zasto kinacno ne dodjemo pameti i na drzavnoj razini konacno izadje neko ko je zbilja OK za zas i drzavu? I da ima sanse za pobjedom.
    Zato sto ocito vecini koja izlazi ti nisu interesantni.
    A oni koji sjede doma zbilja nemaju sta njurgati.
    Zato sto vecina nema koristi od tih novijih, pametnijih, nekorumpiranih struja..
    Vecina ih ima koristi od hdza i zato oni najcesce pobjeduju..
    Treba nam novih milijon hrvata da bi se vlast promjenila
    Zivim za dan kad ce se vlast skroz preokrenuti, nadam se da cu dozivjeti

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ma, je'l moguće??

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove