Ja stvarno ne mogu vise to “ovaj manje krade ili je manja budala pa cu za njega”. Ne zelim uopce glasat za nekoga tko krade. Zelim glasati za nekoga kome ce to biti posao ko sto je meni moj.
Ja stvarno ne mogu vise to “ovaj manje krade ili je manja budala pa cu za njega”. Ne zelim uopce glasat za nekoga tko krade. Zelim glasati za nekoga kome ce to biti posao ko sto je meni moj.
Ja ću izaći, stisnuti nos i glasati za Milanovića.
Zašto?
Zato što Bernardić kao vođa nazovi lijeve struje koja bi morala skinuti HDZ s vlasti sljedeće godine nema nikakve šanse! Nikakve!
I onda ćemo i dalje imati cijelu cjelcatu vlast u rukama HDZ-a sljedećih 5 godina, a vjerojatno i više - jer koruptohobotnica....
To je nebrojeno koraka unazad i toga se jako plašim.
Imam previše godina da razmišljam o odlasku u inozomstvo, a budućnost ovdje me u takvim okolnostima prestravljuje.
Ja ti govorim što SDP radi u Rijeci, ne u Zagrebu. Kao mala sredina, imamo solidan uvid i iz prve ruke i u njihovo privatno ponašanje i imovinu.
Bandić nikad nije bio tipični SDP-ovac, ni svjetonazorom, kao što ni Plenki nije tipični HDZ-ovac. Svakako da on jest ljaga SDP-a, možda i najveća, ali moj je dojam da se znatno više razmahao otkad nije u SDP-u (slobodno me ispravite ako sam u zabludi). On je zapravo nadrasao i stranačke i nacionalne okvire, on je Berlusconi
Kakogod, nemam namjernu sad braniti/napadati/dijeliti kvalifikacije ponaosob svakom SDP-ovcu, jednostavno mislim da su generalno dosad učinili puno manje zla.
I zato ću glasati za El Bahatteeja. Kojem je bolje, ako već ne može izbjeći sučeljavanja, da si popije koji apaurin prije.
Pogledala sam maloprije to sučeljavanje i zgrožena sam.
Kolinda djeluje s onim smješkom kao da je na nekoj žešćoj terapiji.
https://faktograf.hr/2019/12/31/prov...ran-milanovic/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nekako isto mislim da nisu baš isti, ne samo tko koliko krade nego koliko su i napravili. Ono s čime se ja srećem u poslu je mrvu bolje funkcioniralo za vrijeme Milanovićeve vlade.
Koliko god ovi lijevi loši i nesposobni, daleko su od hdzove hobotnice.
Sad ja navijam za Zokija... ali sto god on izgovori zvuči (meni) realno. Mislim nemam pojma o sadržaju u apsolutno svakoj temi, no samouvjeren je i djeluje (ostavlja dojam) da je to sto govori sve na mjestu. S druge strane, njezina faca dok on govori je totalno čudna. Ko neko nestasno dijete koje smišlja neku spačku. A kad počne govoriti, da ne kažem pjevati, ništa suvislo ne izlazi iz njezinih usta.
Je l problem u meni?![]()
Putujem u nedjelju. Neočekivano, ali neophodno. Dilema. Krenuti u 7.05? Granica i gužva ako tako kasno krenem? Hmmm...
Beti
Ne trebas cekati, iako sam rekla da ne idem na izbore, mijenjam odluku jer su me rasp...dili s datumom 2. kruga
Slobodno i ranije krenes, tvoj glas ne bu izgubljen
Ili ak ostanes bu i 1 vise![]()
Ekspresija joj je zastrasujuca.
Onaj " blagi smjesak" je
Americka allways smile and be nice-skola pomijesana s botoksom i sedativima.... neprirodno do bola.
Netko ce reci "to je prava diplomatkinja". Ne znam, ja u njenom cijelom mandatu, s pogotovo u kampanji nisam vidjela niti jednu jedinu prirodnu reakciju.
Sve je ili zaguseno ili isforsirano i prenaglaseno (delirij s peharom na pljusku je samo jedan primjer).
Ja sve više tonem u beznađe, ne želim izaći na izbore, želim se pretvoriti u one koje politika ne zanima i koji nikad ne izlaze... možda ako napokon svi odustanemo od izlaženja na izbore, pa HDZ bude dobivao 70-80% od onih koji su izašli na izbore - možda onda promijene ustav da HDZ mora biti uvijek na vlasti, pa ćemo barem uštedjeti novac od provođenja izbora... što će nama uopće demokracija kad zapravo imamo jednostranačje, ili iluzorno dvostranačje, koje ionako funkcionira po “partijskom” principu.
Ako je to Hrvatska koju svi žele, a oni koji ne žele se ne bi ipak miješali... tko sam ja da se protivim...
#nemoguviše![]()
Da lie je ovaj n1.hr portal nekakvo hdz glasilo? Mislila sam da je to manje vise neovisan portal... tko je njihov vlasnik?
zna li netko?
N1 tv je u vlasništvu nekog američkog fonda. Vlasnici su i Nove TV. Rekla bih da je N1 prilično lijevo orijentiran.
Beti3, ako pitaš što bismo mi napravile na tvom mjestu - ja bih krenula na put u 7:05 bez obzira na gužve. Budući da nemam vremena za organiziraniji društveno-politički angažman osim odlaska na pokoji prosvjed (tj., da bude jasno - tako sam si sama posložila životne prioritete), odlazak na izbore shvaćam kao minimum građanske dužnosti od koje bih odustala samo u slučaju teže bolesti, a takav stav nastojim prenijeti i na djecu.
Moram isto reći i da razumijem razloge onih koji odaberu ne izaći na izbore jer "nemaju za koga glasati", ali svejedno ne vidim to kao najbolju opciju. Tko ne bi volio imati sjajne kandidate, ili barem one koji nisu katastrofa. No, stvarnost je takva kakva je i imamo to što imamo. Zato zbrojim i oduzmem sve što znam i mogu i odaberem ono što mi se u trenutnoj ponudi čini najbolje. Politika je daaaaleko, daleko od savršenstva. I nikad ne treba zaboraviti - uvijek može i gore.
Dat ću u drugom krugu glas Milanoviću, dobrim dijeom zato jer mislim da je dobro da se loši političari mijenjaju, pa makar i s podjednako lošima. Naravno, ne i s lošijima, a Milanović u odnosu na KGK to ipak nije (po meni).
Potpis i od mene.
i mislila sam da je centar, odnosno lijevi centar, ali mi je ove dane cudno zvucao....
One up on time in America vs Independance day?
Ja nemam sumnji nakon ovog![]()
Posljednje uređivanje od sillyme : 04.01.2020. at 09:24
Silly, sviđa mi se ovo da će "one" biti "up on time in america"![]()
Ja sam htjela ponistiti listic...sad kad citam kako po Mostaru cekali i prije 7 da glasaju razmisljam dati glas samo da ona ne pobijedi. Uf
Glasala, a sad cekam na granici u veeeeliloj koloni.
![]()
Mislim da je masinerija toliko upregnuta da su sanse da ne pobijedi minimalne.
Svi vi koji nećete za Milanovića jer Vam ne paše, a ne bi ni za Kolindu, svojim neizlaskom dajete glas njoj. I ekipici sa inauguracije. Pa bujrum, to je vaše pravo, samo budite barem iskreni i recite da ste za Marko Perković Thompson, Velimir Bujanec, Tomislav Merčep, Tomo Horvatinčić, Milan Bandić, Đuro Glogoški te Josip Klemm,
Ne znam da je itko napisao da je za sve to. Ali da mi je Milanovic izbor isto tako nije.
Izlazim na izbore redovito. Smatram to svojom duznoscu. Ali znam i ponistiti svoj glas. Kod izbora za Predsjednika/cu to je jasna poruka. Jer nema metode vec se broje iakljucivo glasovi
Pod ovim metode. Dakle nema iscjepkane RH po necijem izbornom rezimu. Gdje ZGB recimo glasa ako se dobro sjecam sa Siskom. I onda se broj glasova preracunava prema metodi na broj zastupnika.
Izašla sam i nisam pošarala listić. Čak ni mm koji je govorio da će dopisati 3. Dario Jurican i to zaokružiti. I on je zaokružio jedan od brojeva na listiću.
No, bojim se da nam eventualna Milanovićeva pobjeda zapravo prije znači sve ovo gore navedeno, jer će opet duhovi izaći na ulice.
Čak mi je prilično svejedno i da Kolinda opet pobjedi, više me muči što oni tako lako pobjeđuju iz izbora u izbore.
Bas to BB. Zasto kinacno ne dodjemo pameti i na drzavnoj razini konacno izadje neko ko je zbilja OK za zas i drzavu? I da ima sanse za pobjedom.
Zato sto ocito vecini koja izlazi ti nisu interesantni.
A oni koji sjede doma zbilja nemaju sta njurgati.
Ne poništavajte listiće, jer to ne znači ništa. Da je samo jedan važeći, on odabire pobjednika.
Možda iskazujete svoj prezir prema situaciji, ali to je samo glađenje ega. Glasajte ili za ili protiv, ali ne poništavajte.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
To, Beti, znala sam da nećeš omanut
Na marijin i Evelinin post stvarno nemam što nadodati.
Iako bih se zbog konsolidiranosti desnice, zbog “rezigniranih”, zbog datuma...baš ful iznenadila da Zoki pobijedi.
Svi bismo voljeli da se pojavi netko normalan pa da glasamo mirne duše i ruke za njega. Ali dok se taj netko drugi ne pojavi...mislim, tko nam brani da se mi angažiramo?
Od tisuća pametnih ljudi koje poznajem nitko nije politički angažiran, svima se to gadi, oni koji jesu su redom ljigavci...e pa, dotle će izbor biti ovakav.
Argente
U sridu!