Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6145

Tema: Kako poništiti glasački listić

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja mogu potvrditi za Nijemce da stalno gunđaju i da su užasno kritični prema sebi i nikad zadovoljni, govorim o općem dojmu, ne o pojedincima. Al zapravo znaju isto tako da nema nigdje da je nešto bitno bolje. I uopće nisu pesimistični. Kad ih slušam kako kukaju, diže mi se obrva - serously!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    al ja se moram složit s lili u subjektivnom dojmu da smo mi jedan namćorast narod koji voli kritizirat sve i sva, i kad ima mjesta i kad nema
    ova dimenzija zadovoljstva osobnim odnosima teško da ima neke veze s općepolitičkom situacijom, osim kod onih bisera koji se posvađaju sa susjedom jer nije glasala za Kolindu
    po meni je to više povezano s onim što smo nedavno komentirali na drugu temu, kako smo bezobrazni i nepristojni
    Volim kad se psiholozi slažu sa mnom

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Kad ih slušam kako kukaju, diže mi se obrva - serously!
    mogu te zamisliti

Dok sam je divila ljepoti i uređenosti zemlje, ekološkom pristupu, meni su sami Finci rekli za samoubojstva i depresiju, nedostatke klime, koja je često i uzrok depresiji, nedostatak sunca...pa evo i saša je potvrdila da su Finci na visokom mjestu po depresiji u EU - na 4. mjestu. Dakle, moj podatak nije netočan. Naravno da je priča složenija i kompleksnija i ima veze s mnogim faktorima i načinom skrbi za oboljele but however...

I uopće ne mislim da je Hrvatska najljepše mjesto za život u cijelom svemiru, samo kažem da ja jako volim ovdje živjeti i lijepo mi je. Da mi nije tako, ja bih se odselila.
    Evo baš sad i sunce izašlo, Bubilo samo za tebe i mene šteta što imamo previše posla pa ga se čovjek ne stigne ni nauživat.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 21.01.2020. at 13:04

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •