Stranica 9 od 123 PrviPrvi ... 78910111959109 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 401 do 450 od 6145

Tema: Kako poništiti glasački listić

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    A tko je papa strumf u toj prici?
    A evo, kažu da se i "Ćaća vraća", pa možda da se dečki strpe...

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Mislis da je Most sokiran svojim uspjehom na izborima , pa puca sa idejama koje nemaju veze sa mozgom jer znaju da su nemoguce. Pa onda mogu fino reci da su se trudili ( biti mastoviti :D ) , ali eto oni drugi ( i treci) nisu djelili njihovu viziju.
    tak je

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Koji ste za Most, možete li u par točaka koncizno koje ste prednosti prepoznali?
    1. Nisu HDZ niti SDP. Kako možeš 25 godina davati glas i povjerenje jednim te istim ljudima koji su nam uništili zemlju? Imam osjećaj da bi i Živom zidu dala glas, samo da ove stare prdonje ne gledam više.

2. Dokazali su se u svojim lokalnim zajednicama. Iza sebe imaju rezultate. Ostavljaju dojam mladih ljudi punih želje, entuzijazma, ozbiljnosti.

3. Ne drže se priče o ustašama i partizanima, nego govore o reformama, problemima, o problemu golemog, inertnog birokratskog aparata koji je svrha sam sebi.

Nažalost, duboko me je razočarala ova ideja o Vladi nacionalnog jedinstva. Ja bih osobno radije da su dali podršku SDP-u i svojim glasovima u Saboru uvjetovali izglasavanje zakona i provođenje reformi. Ova ideja mi je naprosto suluda.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ma, kako god da se okrene, pozicija Mosta je poprilično fucked up u ovom trenu.
    Priklonili se jednima ili drugima-razočarali su svoje birače (točka 1. mamičinog objašnjenja.
    Ako uzrokuju nove izbore, opet su nastradali.
    U biti, kao što kaže sirius, nisu se ni u ludilu nadali ovome.
    Naprosto mi dođe milo Petrova, izgleda kao srna pred farovima.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Rimac kaže
    Da su ljudi iz Mosta skloni političkoj trgovini, sporazum bi sklopili odmah. Građani moraju shvatiti da postoji realnost u kojoj je tim ljudima uistinu stalo do općeg dobra.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Potpisujem sve što je Svimbi rekla, pa i srnu pred farovima

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

http://hr.n1info.com/a84442/Vijesti/...OST-trazi.html

Kolaric je jucer imala zanimljivu analizu stanja. Ima tezu o Sanaderovim kadrovima u hrvatskoj politici. Caca nikad nije otisao.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Paralelna realnost.

samo se šalim

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Potpisujem sve što je Svimbi rekla, pa i srnu pred farovima
    I ja potpisujem mudru Svimbi.

S tim da se meni sve više čini kako će se ovaj nesretni most raspast pod pritiscima sa svih strana
    Bome im ne bi bila u koži.
    A razumijem ekipu, djeluju baš puni entuzijazma i kao da im se sve da... ali ne prolazi to tako lako u našem kutku svemira.
    I ja sam na početku ovog mog EU projekta bila puna radnog elana, planova, sve mi se dalo... a sad, nakon što za svaku sitnicu naletim na administrativnu prepreku, mi je sasvim svejedno i ništa mi se više ne da... doslovno ga samo održavam na životu i to je to. Kad sam se već uvalila u to da odradim do kraja. E, izgleda mi da je takva i sudbina ovih mladih i nadobudnih mostovaca... nažalost. Oni iskusniji će se prodati nekoj opciji, ovi nadobudni će se razočarati i to je to.
    Tu du du nema nam pomoći....

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa Vidi poruku
    Rimac kaže
    Da su ljudi iz Mosta skloni političkoj trgovini, sporazum bi sklopili odmah. Građani moraju shvatiti da postoji realnost u kojoj je tim ljudima uistinu stalo do općeg dobra.
    Ja se nadam, čak i pomalo vjerujem, da je Rimac u pravu. Dajem si priliku da budem razočarana, recimo.

A mislim da se malo i naivno komentira poteze Mosta, recimo ovo što piše Puhovski. Možda ti ljudi iz Mosta imaju neku pamet? Možda im nije svaki potez za na prvu loptu? Možda se idealistički nadaju vladi nacionalnog jedinstva koja će nas izvući iz krize (moram priznat, nije mi loša ni ta fora: ako svi želite samo najbolje za državu, što ne bismo to onda jednostavno napravili zajedno), a možda samo takvim prijedlogom žele izazvati nekakve posljedice?

Navikli smo očekivati loše, ali ja ovaj put baš neću. Sjedit ću i gledat šta će bit.
    Posljednje uređivanje od vertex : 12.11.2015. at 10:55

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

"A mislim i da se malo naivno..."
    Ono "i" mi je završilo na nekom zbunjujućem mjestu.

V&NMama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Meni je za promjenu super vidjeti lijepog političara (mislim na Petrova naravno ).

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

danas nekako vjerujem da ne mogu biti tako naivni, da je ovo s vladom nacionalnog jedinstva bio samo pokušaj za koji su znali da neće uspjeti, tj. da računaju na plan B, tj. da ipak podrže jednu od opcija, a imaju opravdanje za svoje birače da su pokušali i ovako, ali nije išlo. novi izbori nam ne osiguravaju da će situacija biti bitno drugačija nakon njih.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Nositelj liste Hrvatska raste u X. izbornoj jedinici, moj je favorit u tom smislu

dodagoda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Riječanka prvotno napisa Vidi poruku
    danas nekako vjerujem da ne mogu biti tako naivni, da je ovo s vladom nacionalnog jedinstva bio samo pokušaj za koji su znali da neće uspjeti, tj. da računaju na plan B, tj. da ipak podrže jednu od opcija, a imaju opravdanje za svoje birače da su pokušali i ovako, ali nije išlo. novi izbori nam ne osiguravaju da će situacija biti bitno drugačija nakon njih.

To se i meni čini. kao da su se u biti odlučili za SDP ali slažu scenarij da se HDZ sam izbaci iz igre.
    iako nisam ljubitej ni SDP-a od HDZ-a i Karamarka se jednostavno ježim...ista reakcija kao i na onu Markićku-najrađe bi ih

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pa, ako im je to plan i htjeli su da se HDZ sam izbaci iz igre, bome su dosta dobro predvidjeli razvoj događaja :D

V&NMama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa Vidi poruku
    Nositelj liste Hrvatska raste u X. izbornoj jedinici, moj je favorit u tom smislu
    Kotromanović ? Nije loš !

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

meni isto Karmarko i ekipa oko njega izaziva gotovo fizičku reakciju, jednostavno se zabrinem na tu količinu gađenja, kao stari penzić, kad on nešto priča na TV ja se svađam s njim, ono psujem ga, užas.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Pa, ako im je to plan i htjeli su da se HDZ sam izbaci iz igre, bome su dosta dobro predvidjeli razvoj događaja :D
    Moram biti iskrena ( :D) meni je to zapravo smrdilo na plan od prve sekunde.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Zapravo, je samo bilo pitanje ciji je ego veci .

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Vojković je aktivni član HNS-sa tako da ga se definitivno ne može čitati kao neovisnog komentatora.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ljudi, pa nije most homogena skupina ljudi, različiti su i imaju različite agende.
    Politički u različiti: Prgomet, kojem je s liste ušlo više ljudi nego je planirao, i koji je potjeran iz HDZ-a, ima drukčiju agendu od onih koji s HDZ-om nemaju i ne žele imati nikakve veze. Trenutno u HDZ-u počinje preslagivanje i borba za moć. Plenković ili povratak Prgometa?
    Ideološki su različiti, Petrina i Petrov, Podolnjak i Prgomet itd.
    Velika je vjerojatnost da ni moralne vrijednosti nisu na jednakoj razini.

Po mom mišljenju najvažnije je imati na umu da su postigli rezultat koji ni sami nisu očekivali i da stvari odjednom izgledaju drukčije nego što su dogovorili prošoga tjedna. Drugo, ne poznaju se svi međusobno, previše je X u igri. Treće, došli su među hijene, iako i među sobom imaju takbih - borba za moć je opojna droga. Četvrto - oni su za reforme, ali točno kako, ne znaju i trenutno su u potrazi za sadržajem na sve moguće načine.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Biti za promjene, a ne znati kako ih izvesti. To je tako... ne znam. Kao da hoćeš promijeniti svoje životne navike, ali nemaš blagog pojma od kuda početi. Je li želja dovoljna? Kako ćeš znati da radiš pravu stvar? Što će ti dati snagu da budeš uporan ako ne znaš ni ideš li pravim smjerom.

Oni hoće i digitalizaciju, i poduzetništvo, i riješiti se uhljeba. Ne može se odjednom mrdati tlo pod nogama, na sve strane. Previše je toga, a naše društvo je staračko i nefleksibilno. Kako ćeš ti dati otkaz 45-ogodišnjem uhljebu i onda ga tjerati da sve svoje obveze obavlja digitalno, a nema ni za struju. Možda brijem. Ne znam.
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 12.11.2015. at 13:58

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

http://www.index.hr/vijesti/clanak/e...i-/855413.aspx

genijalno je pročitati ovaj članak uz vijest da je Prgomet upravo izbačen iz MOSTa.

Prave zvijezde ove postizborne drame su naši politički analitičari po portalima da mi je znati gdje izvlače ove informacije

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Vojković je aktivni član HNS-sa tako da ga se definitivno ne može čitati kao neovisnog komentatora.
    Znam ja to, ali mi se taj njegov osvrt sviđa.

Vezano za Prgometa, rekla bih- sad je HR na 68

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

nabrzaka sam preletila osvrt vojkovića, i ovako nabrzaka mi se sviđa - sdp im je dao lijepu ponudu - mjesto potpredsjednika vlade, strateška pozicija gdje mogu imati tu korektivnu ulogu, plus par ministarstva.
    a ovo da nisu zainteresirani za fotelje uopće ne kontam. i oksimoron mi je - to kao da želiš boljitak firme, al ne bi baš bio direktor

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

uh, ovo neće biti dobro za SDP

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Zašto to misliš, Aleks?
    Pa nije ga Milanović utjerao u Antin ( ) stan.
    Sam pao, sam se ubio.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Da, kao slučajno su uhvaćeni kako razgovaraju, LOL

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa rekla bih da je on bio pro SDP-ovska ili čak više kontra HDZ-ovska struja u stranci

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Ideološki su različiti, Petrina i Petrov, Podolnjak i Prgomet itd.
    Velika je vjerojatnost da ni moralne vrijednosti nisu na jednakoj razini.

Svi su na P... baš ko i oni iz zadnjeg javljanja RobijaK.
    Ne mogu ne primijetiti...

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Biti za promjene, a ne znati kako ih izvesti. To je tako... ne znam. Kao da hoćeš promijeniti svoje životne navike, ali nemaš blagog pojma od kuda početi. Je li želja dovoljna? Kako ćeš znati da radiš pravu stvar? Što će ti dati snagu da budeš uporan ako ne znaš ni ideš li pravim smjerom.
    .
    E tako nekako bi ja 20 kg htjela skinuti.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    E tako nekako bi ja 20 kg htjela skinuti.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ajme kako su Prgometu smjestili, klasična paparazzi sačekuša!

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Da, kao slučajno su uhvaćeni kako razgovaraju, LOL
    Nisam to rekla. Nego da ga nitko nije silio.
    A naravno da se pred tim stanom novinari nisu slucajno nasli. I oni bas eto, sjedili vani.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

stvarnu su dugo trajali.
    nadam se da cemo jednom docekati dan:
    pametan, kulturan narod, bira pametne i kulturne zastupnike.

i ja osobno one koji kod biljeznika ovjeravaju da nece ni tamo ni vamo, a sto hoce? uopce ne dozivljavam ni pametnima, ni ozbiljnima. pa cak ni previse kulturnima. uprkos njihovoj upravljackoj/ekonomskoj kompetenciji na lokalnim nivoima.
    naravno da su kulturniji od onih po podovima i zastavama u glubusovoj dvorani, a iza prigodno ide big brother. i od onih koji zazivaju muhe i orlove.

ali meni je muka i od tih urbi et orbi momenata sa javnim biljeznicima i sveg tog pateticnog kreveljenja. politika je krvav posao, sa naglaskom na posao. a ne neko natjeravnja po javnim glasilima, durenje, ucjenjivanje, vamo, tamo....
    mozda se stvarno treba sve urusiti, pa da ljudi dodu pameti.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Hoće provoditi reforme koje su osmislili, pa lijepo su to rekli. Neće klasičnu koaliciju, odnosno zamjenu svojih ruku u saboru za nekoliko fotelja.
    Ne znam u čemu je problem, pa prošlo je četiri dana od izbora, zar se koalicije formiraju u par dana?
    Tko zna, možda za desetak dana MOST bude imao većinu zastupnika

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

i te ce reforme uspijeti napraviti tako, da podrzavaju manjinsku vladu? jao, jao!

ili tako da jelte naprave vladu nacionalnog jedinstva, u kojoj ce oni jelte sdp i hdz drzati zajedno?
    a ne mogu se kako vidimo, ni njih 19 drzati zajedno vise od 3 dana.
    imaju li jos kakav pametan prijedlog tog tipa?

uz to, meni se od populstickih zahtjeva 9999 kuna saborska placa dize kosa na glavi.
    nije poanta ne platiti, nego je poanta da zastupnik za pristojnu i mjestu i odgovornosti odgovarajucu placu radi, a ne prodaje zjake.

ali moze bit, da svi predu u most... dobra ideja , mima.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

A eto, možemo se mi smijati i zabavljati do sutra, ali bez njih - nema vlade.

To što će ih velike stranke po svoj prilici uspjeti rasturiti je druga priča.

(ali da dodam, mogle bi i velike stranke biti potresene i rasturene, sve je to pitanje vremena)

Što se tiče saborske plaće, to stvarno nema nikakvog utjecaja na ekonomiju pa jest populistički, ali u zemlji kakva je Hrvatska u kojoj su političke elite korumpirane i ogrezle u aferama i nemoralu ima itekakvog simboličnog smisla (Petrov je to sa plaćom (minimalnom) napravio i u Metkoviću), dakle kakav god populizam bio u pitanju ako ti je budžet u minusu onda simbolično itekako ima smisla prepoloviti plaće koje se iz njega isplaćuju zastupnicima.
    Posljednje uređivanje od Mima : 12.11.2015. at 15:36

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

pa korupciju i kriminal treba kazniti. i to na svim razinama.
    i place zastupnika (ne znam kakve su) prilagoditi hrvatskim prilikama.
    no poruku, da njima treba simbolicno skinuti place uopce ne razumijem.
    da li on pacijentima (ako sam razumjela on je psihijatar) simbolicki naplacuje?
    sto ne bi drzavni sluzbenici zbog mita i korupcije isto samo simbolicno zaradivali.

a i kod ljecnika je puno mita i korupcije, pa mozemo i njnim apalce na 6666.
    mito i korupciji treba iskorjeniti, a ne simbolicki obezvrijedivati neki posa sa simbolickim placanjem.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Place bi trebalo prilagoditi mogucnosti da se normalno moze zivjeti od iste, a trosak drzave smanjiti na nacin da broj radnika na drzavnoj placi odgovara kolicini posla koji trebaju raditi. Mislim da bi tako puno brze dosli do usteda nego s 9999kn placom.
    Ali uglavnom, izgleda da cemo ipak prilicno brzo dobiti novu vladu.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ne državni službenici, nego zastupnici u Saboru.

Da se državnim službenicima da plaća od 9999 kuna većina ih se ne bi trijeznila danima od sreće.

U tome je stvar, plaće zastupnika su prevelike za hrvatske prilike, i da, u državi u kojoj je politika već 25 godina najisplativiji biznis na jednoj simboličnoj ravni bi itekako nešto značilo da se zastupničke plaće smanje (na razinu koja je opet vrlo visoka plaća za naše prilike), jer bi to poručivalo da ti ljudi nisu ušli u parlament za masnu plaću i svu silu drugih privilegija, nego da su došli biti skromni i delati :bandić:

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Ali uglavnom, izgleda da cemo ipak prilicno brzo dobiti novu vladu.
    59+15=74

fakat, još dva glasa i eto ih

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Odmah nakon što je preuzeo dužnost gradonačelnika, Petrov je srezao svoja i primanja gradske uprave na minimalac.[7] Zatekao je gradsko dugovanje od 17,6 milijuna HRK, te je za sedam mjeseci dugovanje smanjio za 6,4 milijuna HRK, odnosno 36%. Petrovljevi zamjenici rade volonterski, dok vijećničke naknade simbolično iznose 1 HRK. Ukinute su i naknade članovima nadzornih odbora i upravnih vijeća, troškovi reprezentacije smanjeni su 10 puta, a putni troškovi 8 puta. Raskinuti su i mnogi štetni ugovori putem kojih se izvlačio novac iz gradskog proračuna.[1] Kasnije je uspio prepoloviti gradsko dugovanje, zbog čega je proglašen najboljim gradonačelnikom u regiji. Nakon smanjenja dugovanja, povisio je plaće gradske uprave, no ostale su 30% manje nego što su bile u trenutku kada je preuzeo gradonačelničku dužnost.[7] Petrov je također uveo transparentnost na javnu potrošnju.[1]
    Obično jest populizam priča o smanjenju plaća, o autima itd, ali kad netko donese napredak svojoj sredini, onda je meni to upravo kako kaže Mima, simbolika koja ima svoju težinu.

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

I ja se slažem sa simboličkim značenjem smanjenja plaća. To nije tolika korist ekonomiji koliko poruka narodu - ne želimo se bahatiti, želimo s vama ponijeti teret teških vremena.

Svi bi mi vrlo rado neke bolje, iskusnije, pametnije političare, ali bojim se da od ovih trenutno boljih nemamo. Kamo sreće da možemo birati.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja vam kažem da bi najbolje bilo da most uđe u koaliciju HR, imaju 5 ministara i potpredsjednika vlade i da ih gura na reforme.
    drugo ajd rješenje je da uđu u koaliciju sa hdz-om, i uvjetuju premijera recimo plenkovića. al isto s 5 ministara i potpredsjednikom vlade. bar nećemo karamarka morati gledati.
    i slažem se s mimom, malo je vremena prošlo, pa šta, koliko je u sloveniji trajala ta situacija kad je janković bio, al ako se vrlo brzo ne dogovore, meni se čini da će se raspast do kraja.
    a sve ovo ostalo - vlada nacionalnog jedinstva, ponovljeni izbori...šta je to? ja stvarno ne vidim apsolutno ništa dobro u tome.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

u međuvremenu, ne možete ne priznati da je zabavno.

ne znam jel pratite news bar

MOST se ipak previše ne zabrinjava porukama iz obje koalicije i planiraju odgovorno odlučiti sudbinu Hrvatske. Zato su bili posve pripremljeni za ovakav rasplet situacije.

- Mi od početka nudimo samo jednu jedinu opciju: 1) Svečano se obvezujemo da nećemo koalirati s nikim 2) Želimo premijera 3) Davat ćemo podršku iz Sabora ako budu provodili reforme, ali nećemo bit u vlasti 4) Ne želimo s HDZ-om u koaliciju 5) Ne želimo sa SDP-om u koaliciju 6) Želimo u koaliciju, ali da premijer ne budu ni Karamarko ni Milanović 7) Nek HDZ i SDP idu u koaliciju 8) Idemo svi skupa u koaliciju. Dakle to je jedina opcija - poručili su iz MOSTa.

Osim toga, Petrov, Prgomet i Petrina, popularni 3P-eri, ne žele ni Milanovića ni Karamarka za mandatar. Već imaju svojeg kandidata.

- General Gotovina. To je to. Omiljen u puku, te osoba kojoj ni Milanović ni Karamarko ne mogu prigovoriti. Mogu ga uhapsiti, ali ne mogu prigovoriti - poručili su iz MOSTa
    ili

I Milan Bandić pozvao SDP i HDZ u Vladu nacionalnog jedinstva u kojoj će on biti premijer - Jučer su članovi MOST-a razgovarali međusobno, ali i s predstavnicima koalicije Hrvatska raste i Domoljubne koalicije. Predsjednik MOST-a Božo Petrov ponudio je SDP-u i HDZ-u osnivanje Vlade nacionalnog jedinstva, u kojoj bio on bio premijer. Nakon što ga je SDP odbio uz obrazloženje da onda mogu i sami u koaliciju s HDZ-om, ali da ne žele razočarati svoje birače , dobio je odbijenicu i od HDZ-a da ne žele u vladu s lopovskim i nestručnim SDP-om. Čim se vijest o ovome pročula, svoju priliku vidio je zagrebački gradonačelnik i povremeni posjetitelj Remetinca Milan Bandić.
    ...
    Dok čekamo odgovor dviju najvećih blokova na ovu sasvim suvislu i naime logičnu ponudu zagrebačkog gradonačelnika, saznajemo kako su istu ponudu poslali i Branimir Glavaš, Radimir Čačić i Vilibor Sinčić.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •