Citiraj suncokret prvotno napisa Vidi poruku
Niti što vidim, niti te razumijem.
U nedostatku argumenata izvlačiš komuniste i zazivaš lustraciju, bez veze.
Ne želim se uopće spuštati na tu razinu razgovora, ne sudim ljude po tome gdje su im djedovi i očevi bili, ili po tome koje su funkcije u prošlom sistemu obavljali.
O tome bi mogli posebnu temu otvoriti, pa bi me na toj temi mogla uvjeriti da su pripadnici NOB-a bed guys, fašizam baš super, a samoupravni socijalizam je bio mrak u kojem su nastale sve one tvornice koje su razni vozači, cvjećari i bjelosvjetski hoštapleri uz blagoslov tadašnjih vladajućih garnitura "pokupovali"
Za ovu temu bi bilo sasvim dovoljno da odgovoriš na konkretna pitanja koja su ti postavljena, jer baš me zanima što je to do sada politička opcija koju biraš napravila pozitivnog, pa da i dalje zaslužuju ičiji glas na izborima. (I molim bez floskula da su stvorili Hrvatsku i ginuli na braniku domovine)
Opcija za koju sam ja glasala je napravila malo za Hrvatsku, u odnosu na ono što je mogla.
Ono što je gotovo uništila zauvijek je bilo povjerenje u domoljubnu opciju. I ja uopće ne bih imala problema da se sdp pokazao kao stranka koja hrvatskoj želi dobro, briga me kako se stranka zove i jesu li to (ne)reformirani komunisti, ako rade za boljitak naroda. Ali CIJELOG naroda, a ne samo svoje kaste i podrepaša. Ako misliš da je sdp tako radio, ok. Ja ne mislim. Ne misli to vjerojatno ni onih stotisuća iseljenih. A međuvremenu nam imaju obraza reći da je manje nezaposlenih. Na početku su se kleli da se neće pravdati hdz-om, a na kraju su činili ISKLJUČIVO to. Što je to ostalo od plana 21? Same laži. A najodvratnije što sam ikad čula bilo je "ili mi ili oni". Pa to je bio čisti poziv na građanski rat. I to nam je (bio, nadam se) premijer. Suzdržat ću se.

U Karamarka vjerujem. Vjerujem da je pošten (da nije već bi odavno bio u ćuzi i kompromitiran) i da je očistio stranku od lopova , da je odmjeren, i inteligentan. Nije "elokventan" kao Zoka, istina. I hvala dragom Bogu na tome. Dobar pokazatelj je i koliko su ga razapinjali u medijima. To znači kvalitetu, nikako suprotno. Znači da ga se boje, jer naši glavni mediji su lijevo režimski, miljaama udaljeni od bilo kakve neovisnosti.

Smatram da onaj kome je stalo da hrvatska država uopće opstane u ovim teškim vremenima, a ne završi opet u kojekakvim integracijama, (ja razumijem da mnogima od vas to uopće nije bitno, ili je čak poželjno) osim hdz-a nije imao izbora. A nije da sam i ja ushićena time.