Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
Ja sam procitala o zlocinackom komunistickom rezimu, lustraciji, pokoljima franjevaca, stotinama tisuca (!) pobijenih u jamama, sad-cete-vidjeti-da-su-vasi-gori nedokazanim insinuacijama (kao "protuteza" tisucama clanaka sa svim mogucim detaljima lopovluka i korupcije), bilo je tu srba, petokolonasa, jugonostalgicara, ............
U stvari, vise-manje kao i svaki drugi zapjenjeni FB vojnik hdz-a na prosjecnom Hr portalu. Niti jedna nova misao, ili ista vrijedno citanja. Sve u svmu, ako me u ista uvjerila, to je da je moja slika o stanju uma prosjecnog hdz biraca zapanjujuce blizu stvanosti.

Kao sto vec netko rece, ukrali su buducnost nasoj djeci, nepovratno su stvorili jedan sustav koji nije samo korumpiran u srzi nego i u svakoj najsitnijoj pori, koji i ne zna za drugo, koji je sam sebi svrha. I misle da zato sto preko svega napisu rijec DOMOVINA da bi trebali biti budale koje ne vide dalje od te rijeci? Ma smijurija.... Odoh sad uciti za jedan cerifikat, puno bolje nego da citam ove gluposti, nece nas ni hdz ni most a pogotovo kalamarko izvuci nego samo dublje gurnuti u mrak. Pa mozda odem opet provjeriti da li i dalje vani vrijedi dve marke kilo mozga, kao sto nam je onomad porucio jedan od njihovih sampiona uljudjenosti i politicke misli 21-og stoljeca.
Nego koliko ih je pobijeno u jamama sillyme? Imaš podatak? Je li po tebi ijedan? Ubojicama je suđeno? Ili su dobili i ugled i imovinu? Ili je sve to zapravo nebitno? Znam da tebi jest.

Što se pjene tiče, šteta što je ne vidiš kod svojih istomišljenika i to na ovom finom, ne prosječnom portalu.

Inače, jedan od prvih poteza ove bivše vlade je bio ukidanje komisije za istraživanje poratnih zločina. Da bi štedjeli dakako, da im je to prioritet to su nam zorno u ove četiri godine pokazali.

A za certifikat je uvijek dobro učiti..i ne samo tebi..