Citiraj suncokret prvotno napisa Vidi poruku
oprosti, nisam znala da trebam tvoje dopuštenje za pisanje. ako ti se ne sviđa što pišem, preskoči-vrlo jednostavno.
Ili lijepo stavi filter kao ja na Dijanu

Lili, iskreno, ocekivala bih suzdrzaniji stav prema HDZ-u od tvog. Nemoj me krivo shvatiti, ne prozivam te. Poznajes me i mozes "cuti" intonaciju. Ako zbog nicega, zbog toga sto su tvoja djeca "stvari", a ne Bozji darovi. A onda i zbog svih onih kojima je HDZ oduzeo sansu diskriminirajucim zakonom o potpomognutoj oplodnji da ikada dobiju djecu. I to na temelju velike Milinoviceve laži.

Osobno sam sjedila na predstavljanju rezultata klinika nakon uvodjenja restrikcija, a potom vidjela da je na stranicama HZZOa objavljen dokument u kojem su u netom objavljenoj prezentaciji lijecnika HDZovci zamijenili uspjesnost PRIJE i POSLIJE.

Karamarko koji se zalaze za obitelj, u tom trenutku u tajnim sluzbama sigurno nije pratio medije, inace bi posten kakav jest sigurno rekao nesto. U to je vrijeme bio jos ozenjen za gdju Enisu Muftić iz ugledne muslimanske obitelji prof. Osmana Muftica i nije se morao jos uvlaciti Kaptolu.

Ako se ne varam i danas postoji tema Sve Milinoviceve lazi.

Ne radi se tu o iznosenju misljenja, nego neistina.

Leirmama je iznjela misljenje i svoju emociju. Ja mogu iznjet svoje misljenje da ako netko izglasa zakon koji me direktno diskriminira u najosjetljivijem zivotnom segmentu (u mom slucaju Zakon o medicinskoj oplodnji) i to na temelju lažno predstavljenih rezultata, da je to najgora (ne)ljudska opcija. Ma koliko si laskali u samodopadnosti, nije to bas tako malo vjerojatno da ce vecina odlucivat o vasoj sudbini.