Jes ti nešto preskočila?
Paralela prijavljivanja prebivališta Crnoje za zastupnicima ne postoji, pogrešna je.
Studenti, radnici na privremenom radu, oni koji se nalaze dulje od 3 dana u nekome mjestu u kojem ne žive, tamo prijavljuju boravište. Ne mijenjaju prebivalište.
Naravno, student, radnik, zastupnik, može, ako želi, prijaviti prebivalište negdje gdje dulje boravi ako smatra da se zapravo preselio (odselio iz svog mjesta), postoji procedura.
No, zastupnici koji dolaze izvan Zagreba se zapravo ne preseljavaju u Zagreb, oni u Zagrebu povremeno rade.
Ujedno je i moralno ispravno da zastupnici prebivaju u izbornim jedinicama iz kojih su došli predstavljati građane u Sabor. Zamislite 151 zastupnika sa Zg adresom. Ja to ne želim. Želim zastupnike koji žive u mojoj izbornoj jedinici, rade s biračima, obilaze izbornu jedinicu u vrijeme dok ne traje zasjedanje Sabora.
Bauk ni bilo tko drugi iz bilo koje druge stranke nije pogriješio niti se ogriješio o zakon zato što je ostao prijavljen u Pučišćima ili negdje drugdje. Krše zakon kad su prijavljeni tamo gdje doista ne žive, niti borave.
stvarno, covjek od povjerenja
http://www.jutarnji.hr/velimir-bujan...jubav/1195722/
ih što volim kad zuska ovako lijepo sve to obrazloži, argumentira i poentira. da nam te u saboru, spasili bi se :D
Osim ako je rečeni zastupnik živio u Zagrebu.
Jest, narkodiler s gramom kokaina. Priznaj, pa nema 10 mjeseci ćuze. Sve izgleda jako vjerodostojno, pogotovo kad je uhićenje pod takvim vjerodostojnim šefom policije.
Ja dosla vidjeti pise li itko ista o tekmi, kad ono samo cvijeta spomenula. Hocu temu o tekmi ! :D
Dijana, please... Mislim da vise ni ti sama ne vjerujes u ono sto pises..
pa prva je aleks stavila sve smajlice i to odmah na kraju utakmice.
potom cvijeta, nije bas da se ljudi nisu osvrnuli na to, samo po meni nema sanse da tako nesto ukaljam politickim pricama.
U zemlji čudesa, upravo tako. Ni sama ne znam kako bih bolje nazvala zemlju u kojoj u vladi sjede profašistički nastrojeni ljudi, kriminalci, nasilnici, glavni PR joj je opskurni fašist i narkodiler,jedan od glavnih financijera sjedi iza rešetaka... Zemlja u kojoj ubojica može sjediti u Saboru, a oni koji su htjeli vlast bili su spremni i sa njim koalirati... To samo kad pišemo o vladi naše zemlje, dalje neću ni pisati. Zemlja čudesa je stvarno dobar naziv. Ili slučajna država. Kako više voliš.
OMG, Dijana
Stvarno, ali stvarno ne mogu vjerovati da branis Bujanca
Covjek je dno dna, paj jos malo dublje
I give up
Ne znam je li možete razumjeti da ja ne branim bujanca, ali ne vjerujem ostojiću koliko je crno pod noktom. Vjerujem da je itekako sposoban za politički progon i da je njegova vlada to provodila. Pod krinkom antifašizma dakako.
Ne znam rehab. Proglasiš se antifašistom a onda..samo je nebo granica.
Nisam stekla dojam da ne branis...
Ma neka
Samo ti vjeruj Karamarku i drustvu
Bas postenjacina do postenjacine
.
odustajem, nema smisla
strasno
Posljednje uređivanje od summer : 28.01.2016. at 15:19
Nema to veze s antifašizmom, u Hrvatskoj se ta floskula koristi samo kao sredstvo političkog obračuna. Anifašizam je negacija jednoumnih, totalitarnih režima. Takve države više ne postoje. S kim se to u Hrvatskoj antifašizam razračunava? Totalitarni umovi koji se skrivaju iza floskule antifašizma sa svojim političkim protivnicima. Tu je Milanović doktorirao.
summer
napisi sto si mislila
jer, dobro si napisala
iako, da, nema smisla
Ne, u ovome sam totalni pesimist.
Na onoj tamo temi sam nepopravljivi romantik i boem, to mi je za dušu... ali tu sam pesimist.
Ovaj članak je prognoza što će biti, jer nitko neće pakirati kofere, pa možda ni Crnoja iako su šatoraši dali dvoju dozvolu.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/s...ju/871251.aspx
A koji su oni kua? Članovi parlamenta pa ih se pita za mišljenje?
šta je summer, a gdje si ti bila 91-e? ha?
i priznaj da si jučer dok je bila tekma gledala pink tv i slušala cecu. i svaki put kad su naši dali gol opsovala im nešto.
no dobro. šou ide dalje.
stay calm and govern on, kako bi tim rekao :D
nego, dosta mi je crnog jajeta, jedna stvar mi nikako neće biti jasna. ovi naši primorci, isti su bili lijevi bili desni. to sam ja zaključila.
dakle, oni svi, al svi do jednoga, ko god dođe na vlast, u prioritet stavljaju samo jedno - nikako ne promovirati svoj kraj.Ministar prometa Oleg Butković najavio je projekte poput izgradnje dionice pruge od Dugog Sela do Križevaca i projekt Splitske obilaznice.
i to im je zajedničko. da ne bi ki ča rekal.
hebli ga križevci i split. mislim, ne moš vjerovat. ubilo bi ga da je žutu lokvu spomenuo. šta ti kažeš aleks?![]()
Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 28.01.2016. at 15:33
da, samo milanović, za razliku od tuđmana i sanadera, ne bi se oni nikad sa svojim političkim protivnicima razračunavali...
a bujanac...http://www.jutarnji.hr/velimir-bujan...jubav/1195722/
jadan čovjek, baš mi ga je žao.
prvi put ode prostitutki i prvi put kupi kokain, jedva jedan gram i odmah padne
pegula, nema šta
mojca, odmah se upisi u registar izdajnika, prvo si pomislila na crnoju a ne na rukomet.![]()
nego danasnja prva sjednica vlade.
Dakle svi ministri tvrde da trebaju nova zaposljavanja u ministarstvima. dolje je zaljepljeno sto sam ja ulovila okom, dakle vlada Z. milanovica je uljebnička i ugurala je max. koliko je mogla svojih uljudi u ministarstva. no eto ti vraga fali ih josprava reforma. a mozda se g. milanovic planira vaditi na nesposobnost svoje vlade jer nije popunio kapacitete
Ministrica rada i mirovinskog sustava: u njenom resoru nedostaje oko 25 posto kadra
ministar turizma: u resornom ministarstvu svega 49 posto popunjenih radnih mjesta.
Ministar graditeljstva: nedostaje stručnog kadra.
Ministar zaštite okoliša i prirode: trenutni kapaciteti ljudskih resursa nisu dovoljni za obim posla te da prema trebaju još oko 137 osoba.
ministar poljoprivrede: popunjenost kadrova je na oko 80 posto
I jos sto se moze vidjeti u clancima vecina ministara je zadovljna nadjenim stanjem, zele promjene.
Posljednje uređivanje od spajalica : 28.01.2016. at 16:15
eto, vidiš. jedino se ova dva naša ne žale. da ne bi ki ča rekal.
vidi nje, sta su ti zaprljani tuneli kad ga prizivas![]()
Nažalost, ovako prljave igre kao što ih milanović izvodi su nezabilježene u novijoj hrvatskoj povijesti.da, samo milanović, za razliku od tuđmana i sanadera, ne bi se oni nikad sa svojim političkim protivnicima razračunavali...
Kažem ja, jedino je pošteno da partija vlada. Svi drugi su fašisti, korumpirani, lopovi i nesposobni. Ne libi se etiketirati tako i glasačko tijelo tih istih. A njihov jedini grijeh je što ne glasaju za njega. I to je točno. To nije uvreda. Zato što on tako kaže.
Ali nazire se i tome kraj. Njegovi ga puštaju još dok vide može li ipak izazvati dovoljno nereda i pomutnje, dakle, dok ga cijene korisnim. Ako ne, ide "komadanje". Po meni je to izgledni scenarij.
Zao mi je sto moram reci da je forumasici Dijani privremeno onemoguceno koristenje foruma zbog krsenja forumskih pravila. Moram napomenuti za sve korisnike ovog foruma da ista pravila vrijede u javnoj komunikaciji, kao i u onoj preko privatnih poruka. Hvala.
Lijep je ovaj kutak. Meni najdrazi. Nigdje toliko cudnih ljudi
Kao u kutku, trenutku, filozofskom. Lica i ruke nenasmijane
Koliko cemera i jada. Dodi prijatelju.
Mi smo na forumu. Na filozofskom kutu. Rodinom.
Mi samo poklapamo i nista se ne radujemo
Dodi i vidjet ces sam
Vidjet ces kutak, trenutak, nisu na dlanu. Takvu kakva jeste
....
Lijep je ovaj kutak. Meni najdrazi. U njemu smo se prijatelju moj i za te u crno zavijali.
I na svaki svaki hrvatski uspjeh gorke suze lili
A ni rodendane nismo cestitali
i sve sto je hrvatsko gorko proklinjali
....