Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6145

Tema: Kako poništiti glasački listić

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

znam da se nekima na spomen Tomića, Dežulovića, Pavića, Ivančića
    njima se ispričavam
    ali ovaj članak vrijedi pročitati
    http://www.jutarnji.hr/komentari/ant...rketa/4489577/

"Glupo je, znam, ovo što sam upravo napisao, sram me je i pogledati još jednom, ali ja svejedno žalim za vremenom kad su blagajnice iz supermarketa živjele u istim zgradama, vrata do vrata s liječnicima, odvjetnicima, inženjerima i menadžerima, i s poštovanjem se pozdravljali ujutro na stubištu kad bi odlazili na posao, jer im razlika u plaći nije bila deset naprama jedan kao danas, a ljudi su inače, generalno, bili pristojniji. Napokon, blagajnica iz supermarketa i njezin muž, tesar u Lavčeviću, mogli su se školovati i popeti prečku ili dvije na društvenoj ljestvici, ili poslati svoje dijete na fakultet, da se školuje za liječnika, odvjetnika, inženjera ili menadžera. "

"
    Napokon, ne morate dijeliti moja socijalistička uvjerenja da bi vas sve to zgranulo. Možete biti i kršćani. Kad nađete da u Vinkovcima neka žena zarađuje dvije i pol tisuće, a sedamsto mora potrošiti gdje ih je i zaradila, i popodne još za istog gazdu i za iste pare radi kao konobarica, i hrani se margarinom i kranjskim kobasicama kojima je istekao rok trajanja, zar vas duša ne zaboli da jedna naša sestra tako živinski stradava?"
    Posljednje uređivanje od aleksandra70vanja : 03.07.2016. at 15:30

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •