Vjerojatno smo otjerali sve desničarke s foruma, ili barem ove teme.
Ali može li mi itko objasniti zašto su nam 30 godina nakon još uvijek to jedine i primarne teme zbog kojih ljudi izlaze na izbore i biraju svoje opcije? Zašto?
Evo ja ću sad zagristi govno i reći da bih pristala na to da u jednom danu netko na vlasti uvede lustraciju, pomiluje branitelje (dakle to su isto ljudi koji su činili zločine, ali su naši, pa nema veze?) ukine instanbulsku, da crkvi (a i Hercegovini) godišnje još milijardu kuna, vjeronauk postane obavezan predmet, zabrane abortus, ukinu stečena prava za istospolne zajednice, zabrane pride, da na pločama državnih institucija stoji ZDS, da se makne sva ćirilica odasvud, da se napravi zid prema Srbiji i zabrani ikome i pomisliti da bi oni nekad mogli u EU (a kao da će realno i moći idućih 60 godina)... jesam li nešto zaboravila?
Dakle, evo pristajem na sve ovo. Samo neka više prestanu pričati o tome, izlaziti na izbore “samo” zbog toga i slično. I neka napokon nekoga (od ovih koji izlaze na izbore) počne zanima školstvo, zdravstvo, gospodarstvo, poduzetništvo, javna uprava i slično.
Dobit ću živčani slom više.
Neka HDZ i SDP i koaliraju vise, glasala bi i za tu kolaciju na izborima samo da mi netko kaže da će se s gornje liste tema napokon javni diskurs prebaciti na donju listu tema.
Lastane, nema šanse još desetljeće koje, je l da?![]()

.
Odgovori s citatom