Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6145

Tema: Kako poništiti glasački listić

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Sjecam se kad smo na predmetu Politika i gospodarstvo razgovarali o politickim programima, ja sam apsolutno bila za liberale, s idejom "živi i pusti mene živjeti". Za par godina sam tek zgrozeno shvatila sto načelno znače liberali.
    Ja uopce ne znam Škoru. Nisam gledala nijednu emisiju u kojoj je nastupao, niti znam ijednu njegovu pjesmu. Al sam gledala njegovo lice i cudim se da ima neku milu facu, a da mu je nacionalizam blizak i parsto ubijenih ne tako grozna stvar. Tako da mi ispada Ubojica djecjeg lica. Lako zavarati nekog tko je dotad uzivao u lijepom danu.
    kod amerikanaca je uobicajno da su mladi za demokrate a kako stare postaju republikanci, jer im postaju njihove ideje sve blize manji porezi itd...

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    kod amerikanaca je uobicajno da su mladi za demokrate a kako stare postaju republikanci, jer im postaju njihove ideje sve blize manji porezi itd...
    To nema veze s onim sto sam ja htjela napisati. Moj problem kod liberala je upravo nedostatak socijalne osjetljivosti (koji je naravno povezan s nizim porezima). Tako da je to suprotan primjer.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •