Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6145

Tema: Kako poništiti glasački listić

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

imaju vise mora

edit: ovo je bilo za vrijesku, psolije se nadovezalo par postova.

to sa srecom ne znam. ali cinjenica je da zbog bombasticnog novinarstva, sporosti pravosudja, kao i administracije nam volja za zivot pada. pa ako nemas probelma s administracijom, ne citas novine niti imas koji postupak na sudu zivot ti je znatno ljepsi.
    ko od nas moze zivjeti u tom balonciciu ne znam.

kako poboljsati bilo koju od navedenih stvari takodjer ne znam.
    dok god klikamo za te bombasticne vijesti bit ce ih (jednom smo raspravljali o komentarima koji se nalaza ispod clanaka, bilo je to u periodu pogibije Doris Lambase ako me pamet jos sluzi)

administraciju, ako ubrzamo past ce broj zaposlenih. i dok god je slobodna interpretacija sto od nekih dokumenata treba bit ce spora i neucinkovita. koliko je hrabrasti u svakoj od vlasti da primi se tog problema vidimo i sami.

pravosudje, e to ne znam sto reci. negdje tamo prije cca 20-25 godina sudcima su povecali place naglo na 8000,00 kn. tad je to bio veliki novac. cilj je bio da ih se stimilira za rad. i bilo je u svim medijima, samo se brujalo o tome. nakon negog vremena su im srezali "navodno" place. zbilja nemam previse uvida u tu struku, jer niti se za sad sudim, niti planiram koga suditi, a ne krecem se bas u tom krugu ljudi. ideju neovisnog sudstva smo imali, pa smo je ukinuli. ako sam ja dobro pohvatala svu tu pricu. meni se cini da smo mi jos mlada demokracija. i gledamo dosta filmova iz drugih zemalja koje su uvodile tu demokraciju. meni izgleda da smo slicni, samo su sad druga vremena, pa se za sve lakse/brze sazna. mozda za 100 godina i mi dosegnemo neku razinu pristojne demokracije.
    ali ja zivim u ovom dobu i rado bih da je ona sad tu.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 22.01.2020. at 10:21

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •