Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6145

Tema: Kako poništiti glasački listić

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Himnu je izmasakrirala, a zvučala je poput Dore kad priča kitivski u crtiću Potraga za Nemom.
    Hahahha.
    Ja sam bila ambivalentna. Čas sam mislila mrak, pozvali su Lisaac, Josipu, a onda što im je ovo trebalo, pa nazad ajme, Kolindača bi neku cajku dozvala da pjeva, ... au koma vidi Zokija kako se preznojava.
    Ma show.

Drago mi je što se dotakao klimatske promjene u prvim rečenicama. Ostalima to nije ni u primisli. Ali slažem se s ngrace, ovaj posao predsjednika se ionako svodi tek na milozvučne govorancije.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Hahahha.
    Ja sam bila ambivalentna. Čas sam mislila mrak, pozvali su Lisaac, Josipu, a onda što im je ovo trebalo, pa nazad ajme, Kolindača bi neku cajku dozvala da pjeva, ... au koma vidi Zokija kako se preznojava.
    Ma show.

Drago mi je što se dotakao klimatske promjene u prvim rečenicama. Ostalima to nije ni u primisli. Ali slažem se s ngrace, ovaj posao predsjednika se ionako svodi tek na milozvučne govorancije.
    Kolindi je po njenoj želji Radojka Šverko pjevala Ljubim te do bola. Ne znam je li mi bolja pjevačica ili pjesma, izvedba je bila fantastična!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •