Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
Pitanje je zasto sada odbija ponovno izgovoriti taj stav? Zasto moramo gledati sat vremena Nedjeljom u 2 da bismo saznali njen stav? Je li to zato sto se taj stav kosi sa stavom stranke ciji je kandidat? Ili je to zato sto je postala bliskija stavovima svoh supruga? Mislim da su to legitimna pitanja.
Jesu. Ali to su te politicke igrice koje se, ocito, moraju igrati u ova predizborna vremena. Daleko je Marija od Markicke, a i Nino nije tako rigidan kao sto ga predstavljaju. Samo je zalosno sto se dvoje intelektualaca pristaju tako predstavljati i ne mogu jasno i autenticno zastupati svoje prave stavove. Ja bih se usudila i reci da onaj tko ne pristane na igranje sa medijima, javnim mnijenjem, birackim tijelom, nema previse sanse za uspjeh. Zasto stalno pricam o tim manipulacijama - imala sam nedavno iskustvo koji mi je otkrilo sto sve stoji iza naseg tzv. slobodnog novinarstva. Skoro nitko od nasih medija nije slobodan, skoro svi manipuliraju i kreiraju lazne medijske slike. Ili ces uci u to kolo ili te skoro nitko nece dozivjeti.