Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6145

Tema: Kako poništiti glasački listić

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku

Evo Tomasevicevog komentara Peovickine izjave: https://teleskop.hr/je-li-voda-lijev...olitikom-ludom
    Ali i ovdje on kaže da se radi o većim stopama. Netko je ovdje napisao da se radi o više stopa.. Očito se ipak radi o većim stopama. Nigdje to ne nalazim u programu kod Možemo na stranici, ali preletila sam ga samo pa možda i piše.

Jedino što mi upada u oči je društvena jednakost uz istovremeno obraćanje građankama.

Društvena jednakost znači i primjenu pozitivnih mjera od strane države radi zaštite i ostvarivanja jednakih prava za sve građanke. (...) Zdravlje građanki nije samo pravo, već je i strateški važan resurs za društveni napredak. Država je obvezna osigurati cjelovitu brigu za zdravlje svih građanki, a ne samo pravo na zdravstvenu zaštitu.

U najmanju ruku zanimljivo.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Ali i ovdje on kaže da se radi o većim stopama. Netko je ovdje napisao da se radi o više stopa.. Očito se ipak radi o većim stopama. Nigdje to ne nalazim u programu kod Možemo na stranici, ali preletila sam ga samo pa možda i piše.

Jedino što mi upada u oči je društvena jednakost uz istovremeno obraćanje građankama.

Društvena jednakost znači i primjenu pozitivnih mjera od strane države radi zaštite i ostvarivanja jednakih prava za sve građanke. (...) Zdravlje građanki nije samo pravo, već je i strateški važan resurs za društveni napredak. Država je obvezna osigurati cjelovitu brigu za zdravlje svih građanki, a ne samo pravo na zdravstvenu zaštitu.

U najmanju ruku zanimljivo.
    Tomasevic tu komentira Peovickinu izjavu o oporezivanju stednje, sto nije dio programa platforme Mozemo (platformu cini vise stranaka, Peovicka je u Radnickoj fronti). Vise poreznih stopa koje su dio progama se odnosi na postojece poreze na dohodak i dobit.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •