-
"Ako ne možete nešto objasniti jednostavno, onda to ne razumijete dovoljno dobro"
A. Einsteina
A kao sto vidimo moze i vrlo jednostavno:https://dnevnik.hr/vijesti/parlamentarni-izbori-2020/tomislav-tomasevic-mozemo-se-zalaze-za-besplatan-pobacaj-i-kontracepciju---610135.html?utm_source=n1&utm_medium=contentBox&ut m_campaign=Box+share
i posteno! (ne poznajem gospodina Tomasevica, svaka mu cast i na sprecavanju onog prestrasnog GUPa i na jasnom, postenom (to je jako vazna rijec) i transparentnom objasnjenju za sto se zalaze!to je i smiso predizbornih kampanja)
sve ovo okolo kole pa na mala vrata, je demagogija, spin, cisto prodavanje muda pod bubrege (a to organski ne podnosim), a o recenici selak-raspudic: (pogledala sam video o patrijarhatu), vidjeti cete sto mislim (na pitanje pravo ili nepravo na izbor) ako me izaberete u sabor, mogu samo 

Tko je tu lud!!!
da li se vama javljaju sjecanja na petrova i most kad su se prvi put pojavili - necemo o svjetonazoru, trebamo se razumijeti, ekonomija, napredak, bla, bla truc...pa eto dva puta doveli ponovo hdz na vlast?
a i treci ce put ako budu u prilici. svatko tko se u politiko razumije, naslucivao je i onda od kud vjetar puse (sa dinare), te koliki je klerikalni background iza toga. dakle svjetonazor je odlucio s kim ce u koaliciju, nikakvi programi, niti ekonomski niti bilo koji drugi nisu tu bili vazni.
u meduvremenu su maske pale, sve sto je vrijedilo iz mosta je otislo, grmoja se prosetava na hodu za zivot u sisku. a raspudici kao neka usminkanija verzija zeljke markic (i u stavu i demagoskom nastupu) su tu (nakon sto im domovinski skoro ocito nije ponudio dovoljno) da im svojim kakti intelektualnim habitusom pomognu u ponovnom prodavanju magle.
bb slazem se s tobom, da je ekonomija jako vazna, no svjetonazor utjece i na ekonomski kao i na svaki drugi program jedne stranke.
da svjetonazorska pitanja (fasizam, patrijarhat, mizogonija...) (planirano ili slucajno) opet dolaze u zizu, jasno pokazuje pravi problem: da se temeljne vrijednosti zapadne gradanske demokracije jos prilicno neukotvljene u nasem (naravno ne samo nasem) drustvu i to na svim razinama.
Posljednje uređivanje od seni : 22.06.2020. at 10:44
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma