Koje navodne grijehe ? Ovo je navodno ?
https://www.facebook.com/Poskok.info...9494726565016/
Njen status u sluzbenim dokumentima gdje pise da se radi o osobi s VSS (ako mi netko zna objasniti kako se stavlja slika, stavit cu) ?
Agreman koji je poslan u Cesku u kojem pise da se radi o osobi s VSS ?
Cinjenica da je na wikipedii godinama pisalo da je profesorica engleskog jezika a nakon otkrivanja afere sada pise da je apsolventica (iako postoje navodi da nije niti apsolventica)? Da je osnovala centar za strane jezike i poducavala engleski jezik iako nije bila profesorica engleskog jezika ?
Vidis, Borisovu borbu mozda mozemo nazvati donekle casnom ali ne i beskompromisnom. Boris vrlo rado pravi kompromise kad je rijec o bliskim osobama iz njegovog uzeg kruga koji dijele jednak svjetonazor i promoviraju istu agendu. Odjednom jezik zasuti i olovka zastane. Nista iz njegovog pera nismo procitali o Martininom laznom predstavljanju, Ivancicevim stanovima, ratnom zlocincu Miroslavu Hrsticu i ostalim ljudima bliskim njemu i njegovoj kliki.
Necu niti pokusavati nekoga uvjeravati, iskustvo me uvjerilo da ljudi jako vole zazmiriti i presutjeti pojave u svojim redovima a onda te iste pojave kritizirati kad do njih dodje u suprotnim redovima.
Jasno mi je da su Feralovci idoli ljevice koje se promatra kroz ruzicaste naocale, idealizira i zmiri se na "usputne" greskice (ako o njima ljudi ista i znaju, buduci da sve to vrlo tesko dolazi do mainstream medija).
Ipak, neka mi nitko ne prodaje pricu o casnim i beskompromisnim moralnim velicinama, jer oni to nisu.