Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6145

Tema: Kako poništiti glasački listić

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    O sportasima- osobno misljm da je krajnje suludo da se ogroman, nevjerovatan novac vrti u profesionalnom sportu- i s te strane drzim da su sportasi koji ne uplacuju poreze i trude ih se izbjeci bas iznimno sebicni- jer je zapravo nevjerovatna suludost naseg vremena i svijeta u kojem zivimo da su placeni 1000 puta vise od ljudi koji recimo u ovom trenutku rade na cjepivu za koronu. Ali tema je postala pravi smor, nikada se necemo sloziti- radi se o sasvim razlicitom pogledu na drustvo i pojedinca u njemu.
    Ipak mislim da bas zbog specificnosti ove krize koja je apsolutno ocrtala koliko je bitna jaka drzava da ce zapuhati lijevi vjetrovi, ovog puta sa zapada.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Pa tko daje nogometašu takvu plaću? Valjda onaj koji mu može dati takvu plaću jer je npr. dobio tri kamiona novaca od reklama i čega već sport živi (nemam pojma). Ako je to od reklama onda je do nas koji gledamo taj sport.

Ja mogu na nekoj načelnoj razini reći, da to je užasno što nogometaš dobije toliko novca, no ako mu ga netko daje i to nije javni novac, što se tu može? Propisati da je njihova maksimalna plaća tolika, a ostali novac iz profesionalnog sporta se mora upaliti u zdravstvena istraživanja?

Dobra mi je analogija i Hollywood. Je li normalno da Julia Roberts ili Robert Downey Jr. dobiju 20 ili čak 80 milijuna dolara za snimanje jednog jedinog filma. A istovremeno milijuni, a vjerojatno i milijarda ljudi na svijetu umire od gladi ili živi u ekstremnom siromaštvu. Je li to normalno? Nije. Ali što se može u vezi toga napraviti? Da umjesto da platimo kino za gledanje tog filma, uplatimo te pare u fond za siromašne? Može .
    Posljednje uređivanje od Bubilo Bubich : 17.07.2020. at 13:36

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •