čestitam Zagrebu, a bome i Splitu!
najiskrenije, trenutno osjećam i zadovoljstvo i strah
imam dojam da se Škorinom kampanjom otvorila pandorina kutija dezinformiranja koja će se samo nastaviti i idućim godinama i do idućih izbora
Ako se može učiti na tuđim greškama, odnosno ako pogledamo otkud nam uopće fake news, strah me nekog našeg Capitol Hilla čiji smo mali preview mogli vidjeti s onim paljenjem vatre ispred stožera Možemosa.
Uostalom, mi smo svoj balkanski Capitol Hill već imali u sezoni 2015, kada su neki danas važni vladini akteri sudjelovali u "prosvjedu" koji je uključivao plinske boce
s druge strane, neke dijagnoze su postale potpuno jasne, a malo i zabavne u svom razotkrivanju
mene prosto oduševljava teorija lezbijskog sindikalizma i planiram si napraviti takvu majicu
ako nekome fali inspiracije, nek ju pronađe u ovom random generatoru https://perchance.org/mozemo-su
svakako nam želim svima puno strpljenja
promjene se ne događaju preko noći i grešaka će sigurno biti
ali po meni je najvažnija namjera koja pokreće ljude u politici te vjerujem da se u Zagrebu najveća promjena dogodila upravo u pogledu namjere - u gradsku vlast ulaze ljudi zbog općeg interesa/dobra, a ne vlastitog (ili stranačkog).

.
Odgovori s citatom