Pokazuje rezultate 1 do 1 od 1

Tema: Želim se reklamirati na forumu!

 1. #1
  Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
  Datum pristupanja
  Oct 2006
  Lokacija
  T-dot
  Postovi
  2,294

  Početno Želim se reklamirati na forumu!

  Forum udruge Roda je najposjećeniji forum u Republici Hrvatskoj po pitanju roditeljstva i djece s preko 400.000 jedinstvenih posjeta i 2 milijuna pregleda stranica (page impressions) mjesečno, s oko 14.000 aktivnih korisnica/ca, uglavnom roditelja ili osoba koje planiraju obitelj. Iskoristite priliku i ponudite svoje proizvode i usluge korisnicima i posjetiteljima našeg foruma po povoljnim cijenama.

  Cijena oglašavanja i objava oglasa

  Nudimo Vam dvije opcije postavljanja oglasa (bannera):

  1) rotirajući banner na vrhu foruma, dimenzija 350x150 pixela

  - cijena 2000 kn za razdoblje od 30 dana
  - banner se nalazi na vrhu foruma i vidljiv je korisnicima kada god dođu na forum
  - pogledajte kako izgleda banner na vrhu foruma


  2) rotirajući banner u postovima tema, dimenzija 300x250 pixela

  - cijena 1000 kn za razdoblje od 30 dana
  - obzirom da se prikazuje u zadnjem postu na temi, korisnicima je kontinuirano vidljiv jer kada korisnici sudjeluju i prate raspravu to znači da Vaš banner vide svaki put jer ga je nemoguće ignorirati obzirom da se on uvijek nalazi u zadnjem postu u raspravi koju korisnici čitaju (dakle banner mijenja mijesto, i uvijek je u zadnjem postu)
  - pogledajte kako izgleda banner u postu (skrolajte na dno teme)
  Sadržaj oglasa


  Naručitelj snosi odgovornost za sadržaj i istinitost podataka koje ponudi i učini dostupnima na internetu putem oglasa. Nadalje, naručitelj jamči da su svi dostavljeni oglasni materijali njegovo vlasništvo te da ih ima pravo koristiti u oglasne svrhe.

  Udruga RODA nije odgovorna za točnost i istinitost informacija koje se objavljuju na oglasnim materijalima, te isključuje svaku odgovornost za štetu koja bi mogla nastati prema trećim osobama zbog objavljivanja reklamnih oglasa na web stranicama udruge Roda.

  Naručitelj je obvezan naznačiti kakvu vrstu usluge/proizvoda želi oglašavati.


  Uvjeti plaćanja

  Oglasni prostor na
  http://forum.roda.hr/ plaća se unaprijed za dogovoreno razdoblje temeljem predračuna izdanog od strane udruge
  Roda.

  Udruga Roda| Čanićeva 14, 10000 Zagreb, Hrvatska
  tel. 01 6177 500 | fax: 01 6177 510

  Plaćanje se obavlja na temelju predračuna virmanskim nalogom na ime udruge
  Roda.

  Nakon izvršene uplate, u roku od pet dana udruga
  Roda će naručitelja uvrstiti na web stranicu u okviru odabranih usluga, uzevši u obzir da se početak trajanja usluge definira danom uvrštenja. Udruga Roda obavijestit će o uvrštenju sve naručitelje koji posjeduju e-mail adresu, odnosno ukoliko to žele.

  Ukoliko naručitelj nije na vrijeme dostavio grafički sadržaj oglasa u elektronskom obliku (animirani gif, gif, jpg, swf), udruga
  Roda ne odgovara za kašnjenje u objavi oglasa.

  Udruga
  Roda ima pravo bez obrazloženja odbiti zahtjev za prikazivanjem oglasa ili obustaviti prikazivanje oglasa ukoliko je informacija koju naručitelj promovira izravna konkurencija proizvodima udruge RODA, ukoliko je oglas u suprotnosti s etičnom politikom financiranja, vizijom i misijom udruge Roda, te ukoliko Udruga smatra da sadržaj oglasa ili sadržaj oglašavane web-stranice krši zakonske propise Republike Hrvatske.

  Udruga
  Roda također ima pravo odbiti zahtjev za prikazivanjem oglasa ukoliko nema slobodnog prostora za njegovo prikazivanje u zatraženom razdoblju, te ukoliko oglas ne zadovoljava tehničke specifikacije.

  Naručiteljima nije dozvoljeno raspravljati o svojim proizvodima i/ili web stranici, niti odgovarati na pitanja korisnika na forumu udruge
  Roda. Rasprava se može voditi samo i isključivo na web adresi na koju vodi oglas. Ukoliko se naručitelj ne bude pridržavao navedenog, udruga Roda ima pravo obustaviti prikazivanje oglasa.

  Ukoliko postoji velik interes za oglasni prostor, prednost imaju ranije primljene narudžbe. Ukoliko naručeni oglas nije uplaćen u roku od tri dana, oglasno mjesto predaje se sljedećem naručitelju.


  Reklamacije

  Reklamacije na objavljeni oglas prihvaćaju se isključivo u pisanom obliku i to najkasnije u roku tri dana od dana objave oglasa. U slučaju da je za reklamaciju odgovorna udruga
  Roda, naručitelju će se odobriti ponovna objava istovjetnog oglasa bez dodatne naknade. Ako iz nekog razloga korištenje Foruma bude u prekidu duljem od tri dana, naručitelj ima pravo na produljenje oglašavanja u trajanju prekida.

  Reklamacija se neće uvažiti ukoliko je pogreška nastala zbog objektivnih ograničenja u prirodi medija ili zbog pogrešne pripreme samog oglasa od strane naručitelja. Udruga
  Roda pridržava pravo izmjene uvjeta navedenih u ovoj ponudi. Naknadne izmjene neće se primjenjivati na oglase ugovorene po trenutno važećim uvjetima.

  Dodatne informacije i/ili detaljnije statistike posjeta forumu možete zatražiti putem e-pošte na: oglasavanje@roda.hr
  Posljednje uređivanje od Danci_Krmed : 11.09.2015. at 11:57

Pravila pisanja postova

 • Ne možete otvoriti novu temu
 • Ne možete ostaviti odgovor
 • Ne možete stavljati privitke
 • Ne možete uređivati svoje postove
 •