ja sma mama rezultatom ivf-a za one koji ne znaju i običaj je takvim"slučajevima" prepisati terapiju utrogestanom do 12.tjedna. utrogestan je ustvari progesteron. ja stavljam 3x2 dnevno. i cijelo vrijeme imam osjećaj kao da cijeli utrogestan iz mene izlazi tijekom dana. na dnevnom ulošku ima jako malo utrogestana i nije mokar od urina već po koja kap, ali ja konstantno imam osjećaj da se nešto iz mene mic po mic u milimetrima cijedi. ima li itko isto ili slično iskustvo? razlog što ovo pitam jest taj da eliminiram infekciju kao rezultat tog "curkanja".

Reply With Quote
pa nam tako curkaju...ako jako brineš trkni giniću da te pogleda, u najgorem slučaju mogu bit gljivice.
jer mi se popodne spajki, i onda opet navečer u 11 i naravno onda ležanje do jutra. a možete misliti kako je kad ja još i svako drugi dan stavljam vaginaletu geonistina kojem treba min.10 sati da se otopi pa kad se to sve spoji i nastane totalni zastoj, majko moja!!!
Da ih počnem piti ili...? Stavljam 2x2 od 6 tjedna (sad sam u 8.), isključivo vaginalno.