Kaee tako mi je otprilike objasnila i psihijatrica. Nisam isla preko socijalnog, vec privatno kod jedne stvarno jako hvaljene i strucne psihijatrice jer sam htjela dobiti najbolje misljenje. Naravno da jos nisam pocela s terapijom, htjela sam prvo cuti i vasa misljenja i iskustva u vezi toga. Busy- od dr opce prakse i fizijatra sam dobila misljenje da su mi vrtoglavice i glavobolje od napetih misica na vratnoj kraljeznici, bila sam na 7 masaza dosad, napetost u vratu se smanjila ali su vrtoglavice i glavobolje jos uvijek tu. A kako mi je psihijatrica dijagnosticirala anksioznost, pretpostavljam da su vrtoglavice produkt toga, jer ja npr normalno spavam, ujutro se probudim, obavim tusiranje, i nakon toga pocinje vrtoglavica koja u manjem i vecem intenzitetu traje cijeli dan. Tako da se bojim uopce sama izaci na ulicu da se ne srusim. A sumnjam da mi napetost misica to moze izazvati. Glavobolja mi se javi svaki dan skoro u isto vrijeme, a kad padne mrak oci su mi uzasno osjetljive na svjetlost, naravno umjetnu, tako da mi je jedino dobro u zamracenoj prostoriji. Uz to, konstantno mi je prisutan nekakav pritisak u glavi i ocima. Eto, to su moji problemi i ne znam kaj da radim kaj se tice tih lijekova, ali stvarno ne bih htjela prekinuti dojenje. Zasad cu pokusati jos bez njih,mozda tu i tamo sa kojim normabelom od 2mg (koji vjerujem,u malim dozama ne moze skoditi) pa cemo vidjeti.

Poslano sa mog SM-G355HN koristeći Tapatalk