Pokazuje rezultate 1 do 50 od 82

Tema: Paznja i koncentracija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Nije mu ništa, nego je napredan i u "neskladu" sa svojom dobi pa traži nove izazove jer mu je dosadno. Zaposli ga uvijek nečim novim. U školi će ti se dosađivati (bar u 1.r.) pa ga okupiraj nekom naprednijom slobodnom aktivnošću.
    Nema on problem s koncentracijom, nego s dosadnim radnjama, imam istu takvu doma, a imam i jednu stariju s poremećajem pažnje pa vidim razliku.
    Učiteljicu već sad počni tražiti , jer živahni muški bistrići lako stradaju u tom krutom sustavu.

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Nije mu ništa, nego je napredan i u "neskladu" sa svojom dobi pa traži nove izazove jer mu je dosadno. Zaposli ga uvijek nečim novim. U školi će ti se dosađivati (bar u 1.r.) pa ga okupiraj nekom naprednijom slobodnom aktivnošću.
    Nema on problem s koncentracijom, nego s dosadnim radnjama, imam istu takvu doma, a imam i jednu stariju s poremećajem pažnje pa vidim razliku.
    Učiteljicu već sad počni tražiti , jer živahni muški bistrići lako stradaju u tom krutom sustavu.
    i meni se čini da je prije razlog njegova naprednost nego problem s pažnjom.

isto kao i čokolada imam i jednog i drugog "primjerka".
    za ovog koji nema problem s pažnjom sam baš u toj vašoj dobi mislila da će imati problema s pažnjom
    jer ga je bilo svugdje i svuda istovremeno. tete u vrtiću su me doslovce molile da dođem malo prije po njega
    jer je dijete pričalo pričalo i nije im dalo mira, tražilo užasno puno angažmana. nije bilo stvari koja bi mogla zadovoljiti njegovu znatiželju i zadržati
    pažnju na neko vrijeme. sada u školi savršeno funkcionira.
    Posljednje uređivanje od orange80 : 14.09.2015. at 15:28

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •