Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
Btw. hvala svima na lijepim komentarima o mojim postovima, ali nisam ja bas tako zasluzna - moja djeca su od mene to napravila. Morala sam se prilagoditi i organizirati, to je bio jedini nacin.

jesu Peterlin, ali nemaš pojma koliko roditelja zatvara oči pred problemom ili prebacuje krivnju na sve ostale umjesto da se uhvati u koštac sa problemom. Imam u našem razredu primjer takvih roditelja..nažalost.Ti i mnogi ovdje si upavo to napravila-pograbila se sa problemom i dala sve od sebe da pomogneš svojim klincima. Zamisli kako bi to izgledalo da si ih prepustila sustavu?
Na kraju prošle školske godine sam bila sluđena i ovaj forum i iskustva vas drugih su mi stvarno puno pomogli. Ova godina je krenula ok.. pokušao je malo eskivirati odmah na početku (nije htio pisati na satu) i kad sam ga pitala zašto..frajer mi je iskreno odgovorio:"pa zato jer sam tako mogao u 1. razredu" no odmah smo to doveli u red.
Imala sam i ozbiljan razgovor sa defektologinjom, pa se uz to i nalaz sad i učiteljica malo više trudi oko njega. Najgore mi je to što se doslovno moraš boriti sa sustavom za svoje dijete a nekako bi školski sustav trebao biti taj koji bi trebao prepoznati ono najbolje u njemu a ne od bistrića raditi problem. Evo sad je potpuno sam naučio i na sat, tražio nas je prije par dana da mu kupimo ručni sat (sa kazaljkama , ne digitalni :D)