Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: HAEMOPHILUS INFLUENZAE

SUNNY

Početno HAEMOPHILUS INFLUENZAE

Kao prvo pozdrav svima,nadam se da će te mi pomoći!Moj sin ima 17mj.,u nosu mu je pronađena ova bakterija protiv koja je on cijepljen 3 puta,dr. kaže da je to neka podvrsta,da će se izliječiti antibiotikom,propisan mu je Klavax,dok nismo znali šta mu je,imao je već dvije upale ušiju,najprije je popio Ceporex,pa zatim,kad mu je tek otkriveno da ima gnojnu upalu ušiju,Sumammed,katastrofa,sad mi se sve i ne da pisati kako se to sve odvijalo i kako su nemarni doktori bili...uglavnom da li je se iko od vas susreo s tim! :/

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ne postoji cjepivo protiv toga, cijepljen je protiv tip B a to nije isto.
    Ova tvoja je "normalan" stanovnik nosa vrtičke djece, nekad radi problem, nekad miruje. Nekad pomogne antibiotik pa je više nema par dana dok opet od nekog ne pokupi, a nekad ga antibiotik sam zalječi a ona ostane i dalje.

SUNNY

Početno

Hvala na odgovoru,ali zar se još nije tko susreo s tim?Javiteeee

Sinčić je sad dobro,samo mu ne prestaje curiti nos,malo sam zabrinuta,stalmo se bojim da mu ni ovaj antibiotik neće pomoći.
    Da li itko zna kakvo je stanje u splitskoj dječjoj bolnici? :?

vanjci avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

mojoj lani ej kad je imala tri mejseca u nosu bio haemophillus i jos dvi. pila je prema antibiogramu zinnat. nije proslo slinjenje nismo vise radili bris... nakon misec je opet imala nesto sta je proslo tek sa intavenoznim antibioticima na zaraznoj bez da se otkrilo sta je- sve kulture negativne... ali sad je super kakvo stanje te zanima???

SUNNY

Početno

Kakvo stanje,pa strah me da nije kao na Salati
    Ja sam s došla bila s njim na prijem u dj.amb.,bio je petak,sedim. mu je bila 102,svima sam govorila da mu je upala uha,nitko nije mario,dr.koja je bila(to nije dr.,to je katastrofa,bila je toliko bezosjećajna da vam to ne mogu opisati),uglavnom on je trebao ostati u bolnici,ali ja ga nisam mogla ostaviti onoj gaduri,išla sam kod priv.ped.,pa je onda dobio summamed,i sad kad mu je otkrivena ta bakt.,Klavolax.
    Ali ja se tako bojim da će ne daj Bože opet se sve vratiti,tako sam paranoična,jadni mišić koju je torturu prošao,i sad je opet po drugi put dobio gljivice,kako neće koliko je antibiotika popio

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •