Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 104 od 104

Tema: Tahikardija nepoznatog uzroka

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Internistica nikad cula za Q10? Meni je to nevjerojatno.
    Vrlo je vjerojatno ako je to neki proizvod over the counter stila kurkuma i takvih... "turbo učinkovitih" iz perspektive medicine (ovo drugo meni nije medicina, a vjerojatno ni njoj). Sam pojam "detoksikacija" je zapravo marketinški buzz, ma koliko to prosječnoj korisnici Rode i prosječnoj konzumentici onih revija Zdravlje itd. ženi bilo teško prihvatiti . Čim uđete u nešto što se reklamira kao "antioksidacija", "detoksikacija" već ulazite u područje pseudoznanosti pa me ne čudi ni namjanje.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 06.10.2015. at 15:03

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Kayyya prvotno napisa Vidi poruku
    vjerojatno ni kardiologinja nije čula..
    liječnici čuju samo za kemiju, sve drugo im je mambo-đambo
    Evo ga. Samo što to stvarno je . A kemija je svugdje oko nas, pa i u nama.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Vrlo je vjerojatno ako je to neki proizvod over the counter stila kurkuma i takvih... "turbo učinkovitih" iz perspektive medicine (ovo drugo meni nije medicina, a vjerojatno ni njoj). Sam pojam "detoksikacija" je zapravo marketinški buzz, ma koliko to prosječnoj korisnici Rode i prosječnoj konzumentici onih revija Zdravlje itd. ženi bilo teško prihvatiti . Čim uđete u nešto što se reklamira kao "antioksidacija", "detoksikacija" već ulazite u područje pseudoznanosti pa me ne čudi ni namjanje.
    Ina vec i ptice na grani znaju da je to tebi ciribu ciriba nema potrebe da to ponavljas
    Ne mora vjerovat u djelovanje al da nije cula e to mi je nevjerojatno.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pila sam propranolol možda tjedan dana i nisam mogla više. Pomagao mi je što se ritma tiče, ali tlak me pretvorio u zombija. Jučer sam baš mjerila ( a ne pijem lijek već neko vrijeme) i imAM 90/60, s lijekom mora da je pao na granice neizdržljivosti jer mi se vrtilo, jedva sam se kretala i spavalo mi se. Tako da-od ovce, ništa od toga. Ali, moram priznati da nakon skoro mjesec dana onakvog režima sa jednom šalicom kave i pola kutije cigareta, ipak osjećam promjenu. I dalje je to ubrzano ali nemam više osjećaj da ću puknuti od adrenalina, onaj pritisak u prsima. Pa je izdržljivo. Pazim malo više i na prehranu, jedem bolje, odnosno češće. Kao da sam se malo makla, povirila sam čak i na onaj topic o vježbanju. ZaSAD samo povirila i otvorila link neke zgodne plavuše koja vježba pred kamerom i uči tete kako dobiti lijepe trbušnjake i postojanu guzicu. Možda se i ja bacim četveronoške.

Netko mi se smije zbog osjećaja tromosti i težine s 51 kilom. Kad imaš 49 i osjećaj da ćeš pod malo jačom burom završiti na otoku preko puta, nije to čudno.

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •