Pozdrav!

Imam bebu od mjesec i dva tjedna.. Do sada je dojenje bilo donekle u redu (mlijeko mi je brzo išlo pa se često nagutao zraka pa sam se povremena ako je dojka prepuna malo izdojila prije no što je dam malenom)..
No u petak (pred 4 dana) osjetila sam laganu bol u lijevoj dojci točnije na donjoj strani.. Lagano sam je masirala i nisam osjetila neke kvržice. U noći me uhvatila visoka temperatura, glavobolja i mučnina tolika da nisam mogla stajati toliko dugo da malenom presvučem pelenu.. Ujutro je nakon tuša bilo malo bolje, shvatila sam da očito imam mastitis, te cijeli dan lagano masirala dojku, malenog češće stavljala na nju, popila lupocet za temperaturu ali se opet pogoršalo i temperatura je opet predvečer jako skočila.. krenula sam sa antibiotikom i tu noć je bilo puno bolje.. bol više ne osjećam ali osjetim veliku kvrgu u dojci koje se ne mogu riješiti ni pod toplim tušem ni masažama.. Što je najveći problem nestaje mi mlijeka.. Beba vuče i ide kratak period i zatim stane (maleni više ne guta nego se igra) pa sam ga prebacivala na drugu dojku koja je već poprilično 'iscicana' da danas u jednom trenu ni iz nje nije išlo ništa.. Pomozite!