Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Smanjeni i vrlo kratki podoji

Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno Smanjeni i vrlo kratki podoji

Pozdrav, vec sam se bila javljala pa sada imam drugi problem.. Imam blizance ubrzo 4mj stare.. Curicu iskljucivo dojim a decko je radi male porodajne tezine na ad-u s time da polako pokusavamo dojiti.. Dojim ga 2 puta dnevno i pojede jednu dojku.. E sad curica je pocela jako kratko vremenski dojiti i rjede po danu ali vec i prije nego sto je braco krenuo s podojima.. Spava mi od 20h do 4h posisa pa odspava do 8h.. Pred mjedec dana je dobila 1kg a na zadnjem pregledu pred par dana je bila na +500g.. I po cijeli dan trpa ruke u usta i nervozna je a kad ju stavim na dojku ili povuce par puta pa pusti i smije se i gleda uokolo ili ju stalno izbacuje van pa ju ponovno lovi gutne dva puta pa opet van.. Probala sam stisnuti dojku mlijeko ide van.. Nije mi jasno dali je sita ili joj fali mlijeka? Zasto ne jede kao prije po 10ak minuta ali aktivno.. Aktivno mi jede samo ako se po noci probudi i onaj podoj u 4h ujutro.. Sad me strah i braci davati dojku ako ni njoj nije dovoljno..

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Zato sto je dob od 4 mjeseca vrijeme kada ih pocinje jako zanimati okolina. Probaj dojiti sto vise u mirnoj okolini sa sto manje stimulacija.

Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Da vidis nisam o tome razmisljala.. Uvijek je tv upaljen.. Pokusat cu... Hvala puno..

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Dovoljno joj je, kako ne bi bilo. I prirast dobro zvuci.

Stvar je vise nego vjerojatno u ovome sto sirius kaze - znatizeljna je, gleda oko sebe i nesto joj stalno odvlaci paznju. Pokusajte se povuci u osamu, iskljuci televizor, okrenite se tako da ne vidi ni brata, ako treba, za vrijeme podoja. Nudi joj dojku u polusnu... proci ce. Ili ce biti jedna od onih sto sisaju vrlo kratko i brzo, a cesto.

Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Shvatili smo gdje je problem.. Prehladila se i bio joj je nosic zacepljen pa je tesko papala ali naravno i dalje gleda u igracke dok jede hehehe..hvala vam puno..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •