Muma, nikad se dosada nisam usudila napisati ti nesto, ali evo sad! Zelim vam svu srecu ovog svijeta i jos vise od toga! Dizem vam spomenik (opet i opet i svaki puta kad te se sjetim)!
Muma, nikad se dosada nisam usudila napisati ti nesto, ali evo sad! Zelim vam svu srecu ovog svijeta i jos vise od toga! Dizem vam spomenik (opet i opet i svaki puta kad te se sjetim)!
Došla na forum poslje dosta vremena da vidim šta se dešava...i ... krasne vijesti!!!!!!!!!!!
Čestitke od srca!
Draga Muma, najljepše čestitke!
Puno, puno ljubavi i sreće vam želim!![]()
Hvala vam!
Apsu
Super smo. Trebamo se maknuti iz inkubatora, uhodati dojenje...ali zdravlje, kondicija i temperament su na razini <3
Čestitam! Dobrodošla,bebice![]()
Posljednje uređivanje od Diana72 : 02.10.2015. at 20:55
Muma, sve najljepše čestitke na malenoj djevojčici.) Pratim tvoje postove (nakon priče o Lovri) i baš sam sretna da je sve ok. Želim ti svu moguću sreću s Evom, prije svega nek je zdrava k'o dren..sretna i glasna!
))) Uživajte
))
Muma, i ovdje čestitke od srca, uživajte u zasluženoj srećici![]()
Navratih samo zbog vas ovamo!
Čestitam od sveg srca!!!
Aaaa, kako sad tamo gore netko skače od sreće!
Nisam bila tu dugo pa nisam upratila zašto je u inkubatoru? Ranije rođena?
To što je manja nema veze, moja nr.4 je bila manja al ta je žilava, ko što veliš i najbolje je se čuje
Ime je predivno! Uživajte i mazite se kad vam daju. Brzo će ona van u mamin i tatin zagrljaj! Puse!
Nisam bila na forumu već 4 mj, otkako se moj G rodio. I baš si mislim prekjučer kak se sad negdje bliži Mumin termini eto, danas pročitam najdivniju vijest! Sve je već rečeno, iako se ne poznajemo moja sreća je ogromna! Blagoslovio vas dragi Bog sve četvero!
![]()
Hvala vam svima. Mi smo doma i uživamo beskrajno. Mala žena većinom papa i spava. Nadoknadila je porođajnu težinu za tjedan dana i sad munjevito juri u plusUčimo dojenje i sve joj bolje ide iz dana u dan. Hvala vam svima što djelite našu sreću!
![]()
Cestitke od srca ❤️❤️❤️❤️❤️
Sent from my iPad using Tapatalk
Čestitam od srca, divna vijest!
Želim vam svima od srca puno zdravlja, ljubavi i sreće i uživajte, uživajte, uživajte!!!
Ni ja nikada nisam napisala nista, ali pratila sam pricu i zelim vam svu srecu!
Malo kasnim, al ČESTITAM roditeljima
sjetim vas se jako često, uglavnom želim vam sve naj naj naj i da uživate![]()
Kasnim!Cestitam Muma tebi i tateku uzivajte u daru s neba![]()
Cestitam muma!!!
A ja sam se dosla pohvaliti da sam danas kafenisala sa ljepoticom najljepseg imena
Ma da ju vidite, preeeedivna je, med medeni
A mamica![]()
Što god da napišem nije na nivou mojeg oduševljenja kada naletjeh na ovaj topic!
Muma, Tata, malena Eva, želim vam svu ljubav i sreću ovoga svijeta!
U mislima sa vama,![]()
aaaa![]()
Mjesecima me nema na forumu. Od proljeća. Odlucila zaviriti jel dosla bebica. Tebe se, Muma, jako cesto sjetim i tada cvrsto zagrlim svoju djevojcicu koja ce uskoro navrsiti 6 mjeseci! Cestitam vam na prekrasnoj curici, zelim joj puno zdravlja i srece!!! Uzivajte u maloj srecici!!!!!
Posljednje uređivanje od maybe--- : 28.11.2015. at 23:08